Седмокласници 2020/2021 - Тема 12

• 30 634
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, как да разберем дали ще сменят датите...на мен ми е все тая, но исках да си пусна отпуска четири седмици, да учим с младежът, ако ще сменят датите, ще пусна три, все пак искам да си пазя отпуската...

Изчакай да застъпи слубния кабинет и тогава. Очакв асе другата семдица да се случи това, все си мисля, че докъм 20 май трябва да има яснота по въпроса.

# 136
  • Варна
Честит празник на днешните именици, както и на вчерашните такива! Да са здрави и закриляни от светиите, чиито имена прославят!
Ние вчера имахме годишнина от сватбата и девойката ни изненада с направена от нея торта! Как се е крила да я сътвори, идея нямам, но е факт, че й се беше получила много добре и успя да ни трогне Simple Smile Мисля, че е излишно да казвам, че подготовката за НВО тази ваканция е точно 0, но това е положението. В добавка, ще изпусне тази седмица първото ПО в школата, защото е на състезание.
Относно промяната на датите - ако е истина, не намирам причина да го правят, но ако са решили, нашите петиции ще идат точно там, където и досега. Не ми е важно, че ги местят напред, но ще е много неприятно, ако между двата изпита се падне уикенда, ще бъде изнервящо, предполагам. Казах на девойката за слуха и реакцията беше: "Ау, шок!" и въртене на очи. Все по-невероятно ми се струва да мога да я спра и от училище преди НВО.

Десита, много неприятно това с децата ти Sad Бързо да се оправят и да се похвалиш тази седмица с добра новина от АК, та да можете да си се наспите всички спокойно след това Simple Smile

# 137
MollyBy, честит ти именник! Да е здрав и успешен. Хубав празник на цялото семейство.

# 138
  • В светлината на слънцето
Честити именици на всички!
При нас е абсолютна ваканция. Едва го накарах домашните да си направи. Обаче пък имам вино. Joy

# 139
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Носете с гордост името си и черпете сили от светците, които ви закрилят Kissing Heart. MollyBy, да ти е живо и здраво момчето и все да ви радва Kissing Heart
desita_q, дано мине всичко бързо и успееш да си починеш Kissing Heart
lulumba, остави малко винце за Великите Дни на  НВО,  подозирам, че запасите в магазините стремглаво ще намалеят дотогава Joy

# 140
Предлагам да настояваме за старите дати или за намаляване на материала, ако приемат новите.

Грета, за една седмица се преговаря материала от предните години. За една седмица дъщеря ми се готви за втория кръг на оли по химия. За три дена се готви за националния кръг. Изобщо не съм съгласна, че няма значение.
А децата, които ще се явяват на НПМГ, какво да кажат?! През седмица на изпити.
Трябва учене  целогодишно, но накрая трябва и време да се преговори и всичко да се намести.

Тинки, реално и моята не е ходила на много пробни. Тъй като в училище не е правила тези по мат., ги замествах с Регалия. Училищните са в пъти по-трудни, доколкото разбирам.

Напълно съм съгласна, Тази година имаха толкова малко присъствени часове. Не намалиха материала за НВО, а решиха да предложат по-ранни дати. Дано от служебното правителство вземат разумни решения.

# 141
  • София
MollyBy, да ви е жив и здрав младежа и много радост да ви носи!
Весел празник и на всички празнуващи днес!
Сега и аз ще пусна слух. Пътувайки днес в метрото до мен седи жена, която по всичко личи, че е учител и обяснява на някого по телефона, че след като зрелостниците  завършат (мисля, че на 10.05. е последния им учебен ден), пускали всички ученици присъствено.
В момента, в който чух разговора се зарових в нета, но нищо не открих.
Ако все пак тази госпожа има предварителна информация от някъде, то ние кога ще разберем? Все пак 10.05 е в понеделник 🤔

# 142
  • София
Последният учебен ден на 12 клас е 14.05. От 17.5 тръгваме ние 7 кл.. Съмнавям се да променят нещата.

# 143
  • София
Аз все повече си мисля, че някой е гледал това:

а не заповедта.
Защото резултатите, които излизат са на проекта

Време е да зачестят въпроса за оценките от 5, 6 и 7 клас.

Да не забравяме, че има и други дейности в календара - като състезанието на НПМГ, а последното нещо е някой да си усложнява живота с подписване на нови заповеди. С това управление обаче и утре да кажат, че ще са и двете никой няма да се усъмни...  а шести добавят още една хвалба, към страхотното образование, как и за нула време са организирали НВО.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 19:36 от Desem

# 144
  • София
Desem, ако излезе това, ще е наистина голям цирк. То не били компютри, а били компоти Simple Smile Дано, дано си права...

# 145
  • Варна
Честит празник на всички именици.  Здрави и щастливи да сте! Не би трябвало да има нови дати преди да почне служебното правителство. Постоянното тръбене как ДО е супер, и са напред с материала ме навява на мисълта, че го обмислят.
 БГ учебник имат справочник за НВО. Безплатен е,  и изисква само регистрация. Ако някой го е публикувал по-рано, се извинявам, че не съм го видяла.
https://bguchebnik.com/spravochnik/spravochnik.php

Може ли достъп до пощата?

# 146
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но в ДПП за София няма брой на приеманите ученици и евентуални квоти, нали? Или само аз не виждам... Кас един план-прием е такъв като няма бройки???

# 147
Извинете за тъпия въпрос, но в ДПП за София няма брой на приеманите ученици и евентуални квоти, нали? Или само аз не виждам... Кас един план-прием е такъв като няма бройки???
Има, погледни- http://ruo-sofia-grad.com/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d … 0%b5%d0%bd%d0%b8/, дневна и дуална форма на обучение.

# 148
  • София
Може ли достъп до пощата?
Neri, забранила си получаването на лични съобщения и не можах да ти пратя.
Пиши ми, като ги отключиш.

# 149
  • София
Silan, благодаря! В този пък няма балообразуването, явно ще трябва да ги обработвам на компютър

Общи условия

Активация на акаунт