Отговори
# 150
Как 170 епизода? Че то турските сапунки не са толкова, виж индийските ...може. Ааааа гледам до 30-ти най-много. Ми то кат няма какво , после подкарвам и Домашен арест. Не ми се въртят програмите.
Максимала що не го излъчват по телевизията някъде, ами...на мен не ми се търси и гледам специално. То вече какво и да пусна , кога и да пусна , къде и да пусна ...май всичко съм гледала, като филми поне няколко пъти.

# 151
  • София
Е, аз съм дал линкове. На един клик разстояние е. Два епизода са минали, всъщност четири, но събрани в две видеа. Същото е като да натиснеш копчето на дистанционното, не виждам разликата... По-скоро е психологичека нагласа. Wink Заслужава си, малко разтуха в скучното иначе откъм подобен род изяви лято.

# 152
Някой гледал ли е излезлите епизоди на Maximal Bulgaria? Може ли да сподели как му се струват игрите?

# 153
  • София
Последните 2 стр. главно това се е коментирало тук. Не малко се е изписало. Може да потърсиш и прочетеш.
Утре има нов епизод.

# 154
Оф много як Порталът бееееее! Умеем да правим кино/сериали на високо ниво.
И на Jeremy? песента си е топ, радвам се, че е саундтрак.

Още съм в емоцията на финала Heart Eyes

# 155
  • София
Много добър Simple Smile
Дал съм пълна осмичка, че даже и малко повече може би. Изненадата на сезона за мен. Simple Smile БТВ и Нова се репчиха и показваха фалшиви мускули, но дойде доброто старо БНТ и им разказа играта. Grinning

# 156
  • София
На мен "Порталът" не ми беше много интересен, леко скучноват ми беше. На снощната сцена между Крум и попа хич не им разбирах какво говорят. Иначе беше различен сериал, ставаше за запълване на времето.

# 157
  • London
Мерси за линка на Дяволо, който ме доведе тук.

От двойките в Максимал засега ми допадат най-много Ваня и Жени. Вайс и Сюзън са ми забавни също по един особен начин. Роберта и Веско също са атлети приятни за гледане. Двойките от Фермата са в не добра форма и там явно ще се заложи на пъшкане и драми. И да няма да пропусна да отбележа резонното Бравоооо бе на Джералдин.Joy Най не ми допаднаха последната двойка в първата група. Тези дето не знаеха как да държат въжетата като дърпат. Някак неприятни са ми, особено жената. Не им знам имена нито кои са.

# 158
  • София
Максимал, епизод 5, видео 3

Добър епизод се получи.
Интересни бяха дуелите

Скрит текст:
Изненадан съм честно казано от победите на Вики и Даяна. При Даяна си бе късмет. Сюзи я скъса по трасето с варелите, а на гумите бе като светкавица, никой не мина така като нея. Но тъпата верига се оказа решаваща. Яд ме е тук.
Жени втора поредна игра впечатлява, браво на нея! Simple Smile Бяха равни на варелите, но веригата реши нещата.
А Вики изненада всички, една адреналинка тотално надигра силовата трибойка Роберта. Нямам думи. Вики можеше две кафета да изпие и пак да бие. Какво направи Роберта с тези варели и тя не знае сигурно.
При Джери и Силвия бе равностойно, но пак веригата се оказа решаващия елемент. Все пак тук Джери си бе стабилна в елементите и заслужено спечели, макар и Силвето на 41 г. да се представи повече от достойно.
Вики и Сюзън ме впечатлиха в играта (нищо, че Сюзън загуби). А генерално от жените Жени засега леко се откроява.
Вярвам, че Вайс и Веско ще вземат реванш, за Вайс съм убеден на 95% Станислав не го виждам срещу Ваня, освен ако не им дадат да разглобяват автомат калашников по норматив... Grinning Нещо куца в тази двойка. Габи сякаш по задължение е там, няма живец, няма нищо.
Краси срещу Милен ми е най-трудно за прогнозиране. Много зависи от самата игра. Комплексно Краси е истински звяр и е адски добър в много компоненти, но Милен е по-млад и много здрав.

# 159
В Максимална ако участваше Юлиан темата щеше да е разгорещени Grinning

# 160
Ако участваше Юлката и аз щях да гледам Blush
Сега все се каня да го загледам и все не ми се струва достатъчно интересно да го започна.

# 161
  • Другата България
В темата за "Сървайвър" има "прясна" новина, че през следващата пролет /само да сме живи и здрави/ ще гледаме Сървайвър, с водещ Владо Карамазов, снимките започват след месец във Филипините.
Вътрешна продукция на БТВ.
Аз доволен.

Тайна надежда имам Юлката да е там, дано изтече инфо отнякъде.

# 162
И аз много се надявам Юлката да учавства в нещо, но нещо ми говори че много си изпати с Игрите и повече няма да се занимава с мошеници. Поне не на Бг територия в бг реалити.

# 163
Според мен и да участва Юлиян бързо ще го изгонят защото знаят, че е силен играч и ще искат да не стигат до индивидуални игри с него.
Освен ако няма нещо от типа на острова на изгнанника пак.

# 164
  • London
Много готин епизод. Даяна обаче как се наду хихи..... , че е победила.  Сюзън нещо с тежко акне ми се вижда, можеше малко да се постарае за камерата. Или поне край чистото лице на Дайче много ми набоде това очите......

Интересен епизод, имаше и обрати, изненади и тн.

Общи условия

Активация на акаунт