Отговори
# 135
  • София
Билянче, кой спечели тази седмица в черешката? Simple Smile

От следващата седмица може и по 2 или 3 епизода да имаме, зависи как се договорят със социалните мрежи.

Имало е голямо събиране на Един за друг - двата сезона

# 136
  • София

От следващата седмица може и по 2 или 3 епизода да имаме, зависи как се договорят със социалните мрежи.

За кое говориш и какво договаряне със социални мрежи?

# 137
Билянче, кой спечели тази седмица в черешката?
Деси Банова

# 138
  • София
Ния,
Гуспата каза, че не зависи от него и Максимал по колко епизода на седмица ще се пускат. Има си договор за излъчване в ютюб и фейсбук, но без подробности.
Следи се, колко гледания/харесвания/споделяния има даден епизод и така.
Много им е важно това начинание в частност, за да имат още по-масови и мащабни мероприятия за в бъдеще.

Между другото в коментарите след епизоди 1 и 2 в Ютюб, отново се пише и пита за Юлиян и защо го няма и Гуспата е писал, че може следващия път (ако има такъв) да го видим и него... Simple Smile

Билянче,
мерси

# 139
  • София
Не ми се вярва, всеки ден може да си качваш, където искаш. По-скоро със спонсорите се е договорил. ФБ и Ютюб ги устройва да качваш всеки ден, но ще приключи много бързо така, а спонсорите сигурно искат два месеца реклама. А и ще съберат повече гледания така.

# 140
Юлиан, феновете го искат навсякъде, само Нова Тв не го иска Grinning
Иначе надникнах в профила на Добрин... Ами само салта и нищо почти ново за запазване на природата от поне година. Grinning

# 141
  • София
Да, със спонсорите звучи по-правдоподобно, но писа социалните платформи, а не спонсорите. Но да, така е много по-логично.

Ахам, мен много ме е яд, че изтърваха възможността да направят истински звезден и непобедим отбор от ИВ: Юлиян и Ваня Simple Smile

# 142
  • София
За Максимал епизод 3 и 4

Скрит текст:

Много е здрава Жени наистина. В промото се виждаше, че дърпат трима, а Ваня го нямаше. Мислех, че се е отказал, а те били. Браво!

Станислав слабо се представи, но пък не се отказа.

Краси и Силвия са готини, Даяна и Данчо дразнят.

На първите двойки дадоха ли точните времена? На вторите ги видяхме и ми е интересно в генералното кой къде е.

# 143
  • София
Дяволо беше публикувал времената на първите двойки:

Игра 1:
1. Веско/Роберта – 10:44.8 мин.
2. Вайс/Сюзън - +51.22 сек.
3. Милен/Джери - +1:44.81 мин.
4. Явор/Вики – отказаха се (по-точно Явор се отказа) – не схванаха техниката при дърпането на гумите

# 144
  • София
Максимал, епизоди 3 и 4

Скрит текст:
Честно да си кажа леко се изненадах от победата на Ваня и Жени. Само леко, защото тя очевидно е много здрава, а той все пак е бивш професионален спортист, което има значение
Но победата се дължи повече на Жени сякаш. Даде им сериозна преднина в началото, просто отвя останалите жени. От Силвия Радулова очаквах повече, там Краси измъкна двойката, защото бяха изостанали в първата част. Габи бе втора от жените на дърпането, но Станислав провали двойката. Все пак нека имаме предвид, че е доста лек, а това са 96 кг. все пак, които трябва да се мъкнат по труден терен. А явно и той не схвана техниката на дърпане. Не е само до груба сила. Браво, че не се предаде като един Явор например, но дали това няма да му коства много в следващия дуел? Хареса ми как даде всичко от себе си и другите го надъхваха. Но ми направи впечатление, че Габриела само стоеше и нищо не правеше, бе доста резервирана. Май не го харесва много, много, не знам, няма никаква спойка между двамата. Той е твърде благ, възпитан и скромен за нея. Знаем, че Габи си пада по лоши и буйни момчета.

Станислав - велик е нашият войник
Скрит текст:

Ваня/Жени
Скрит текст:

Относно времената на двойките след първата игра - теглене на максимално 12 гуми с общо тегло от 96 кг.

Скрит текст:
От втората група:
1. Ваня и Жени 11:22.7 мин.
2. Краси и Силвия +4:54.68
3. Данчо и Даяна +2:31.29
4. Станислав и Габриела +9:42.84

ОБЩО

ако са ми верни изчисленията

1. Веско и Роберта – 10.44 мин.
2. Ваня и Жени - 11.22
3. Вайс и Сюзън - 11.35
4. Милен и Джери - 13.19
5. Краси и Силвия - 16.16
6. Данчо и Даяна - 18.47
7. Станислав и Габриела - 28.29
8. Явор - Виктория - отказали се

двойките за директните елиминации:

1. Веско/Роберта - Явор/Вики
2. Ваня/Жени - Станислав/Габи
3. Вайс/Сюзън - Данчо/Даяна
4. Милен/Джери - Краси/Силвия

Ако наистина това са дуелите, то Веско/Роберта и Вайс/Сюзън не би трябвало да имат проблеми, докато при другите двойки не се наемам с прогноза засега. Много са на кантар нещата, уф.

# 145
  • София
Дяволо, за директните елиминации:

Скрит текст:
И аз мисля като теб за Веско и Роберта, за Вайс- Сюзън не съм 100% сигурна. При Ваня/ Жени и СТанислав/ Габи е от голямо значение каква ще е играта. Ако е силова, първата двойка ще доминира, но при друг вид ще е интересно.

# 146
  • Sofia
За Максимал
Скрит текст:
За Веско/Роберта,Вайс/Сюзън и аз съм съгласна.
При Ваня/Жени и Станислав/Габи обаче мисля,че преимуществото определено е за първите.Не става Станислав.И жалко за Габи/то,от тази четворка май само нея харесвам,де Mr. Green /.Жени и Ваня са ми меко казано несимпатични,а Станислав ми идва в повече с вечните му приказки за чест и достойнство /като че ли само той има.../
Общо взето,най-непредсказуемо ми е положението при Милен/Джери-Краси /Силвия.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 23:03 от avi10

# 147
  • София
Следващия 5 епизод ще е в понеделник, 7 юни от 20:00 ч. и ще покаже 1 кръг от елиминациите, но само женските двубои от двойките. Simple Smile

# 148
Аз пък започнах да гледам Скъпи наследници по БТВ от 21ч  - не бях го гледала преди и учудващо ми е интересен. За съжаление там играе и починалата млада актриса и ми е ... , иначе е супер разтоварващо филмче, не знам защо не съм го гледала преди.

# 149
  • София
На мен не ми хареса и доста го критикувах в темата. Но е по-добър от ''Белези'' и ''Братя'' де.
Страшна сапунка. Не знам дали знаеш, но това са абсурдните 170 епизода, така ще има да си гледаш месеци... Wink

Един виден гвардеец

Сюзън какъв шпагат вади само :о

Общи условия

Активация на акаунт