Отговори
# 120
Извинявам се, обаче са ми изключително антипатични всички. Жериту ми е жива циганка. Въобще от последните Игри никой не ми хвана окото с нищо.

# 121
Като стана дума за Джералдин (да кажа, не съм гледала в темите за ИВ, някога ще ги изчета), това момиче има много странен говор...маниерничене ли е или наподобява изказ тип дълбока провинция - трудно ми е да преценя.
Сега да не почне спор в коя част на България как се говори, аз самата съм си родена в прованса, обаче...абе като си отвори устата, ме влудява!

# 122
  • София
Няма да гледам "Maximal Revenge", но пожелавам успех на семейство Джаферович, гласувах за тях в анкетата.

# 123
Много е готина Джерито, още в началото на Игрите си я харесах. Не говори на диалект, ами си влачи като типичен софийски тийн. Екстра е, детето Grinning

# 124
  • София
Дона,
има някакъв проблем, говори твърде бързо, не и достига въздух ли, не знам, но понякога трудно и се разбира какво говори. Мисля, че се писа по въпроса доста в темите за ИВ ама убий ме, не си спомням дали е някакъв медицински проблем (съмнявам се) или просто при нея си е така. Ако говори по-бавно няма проблеми, ама като се понапрегне малко или тръгне да изразява емоции и трудно и се разбира. Но аз съм Ок с това, свикнал съм и вече и не ми прави кой знае какво впечатление. Simple Smile

# 125
Форумът е хубаво нещо, ама понякога, от нямане какво да правят, хората търсят под вола теле и намират по две. Аз затова вече не влизам по "специализираните" теми на предаванията и сериалите. Анализ на говора на Джери правили Joy

# 126
  • София
Мен Джери ме дразни, че много крещи. И пак "Миленски, аре бе.". Това си е нейна запазена марка. Аз съм за тях, главно заради Милен, но трябва да се стегнат.
Веско ми е много смешен. Добра двойка са с Роберта, но това негово самочувствие ме дразни.

# 127
  • София
Още не съм намерила време да ги гледам. Мен Джери в началото много ме дразнеше с начина си на говорене и вечното хилене и лигавчене, но после й свикнах. Сега ми е по-скоро симпатична, на фона на други.

# 128
Както споменах, Ванчето ще я запомня с междукрачието и. Grinning Снимката е от 15.05.21г

И "лошият" Юлиан....

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 18:02 от emiliq.nikolova88

# 129
  • София
Преди неделния епизод 3 от формата' Максимал'

От втората група, фаворити в изпитанието с тегленето на гумите, според мен ще са Краси и Силвия, защото ми се струват комплексно най-силни физчески. Внимание и към Станислав и Габриела.
Но като цяло тук са с доста изравнени сили, така че всичко е възможно.
Любопитно ще ми е как Даяна ще се справи, защото си е доста по-крехка спрямо другите жени.

Скрит текст:

Тяна и Иво поливат победата по семейно на Малдивите

Скрит текст:

Сюзън и момичетата, които тренира Simple Smile
Сюзън сподели, че обожава малки деца. Ами освен да и пожелаем да стане майка на няколко палавници.

Скрит текст:

Веско Панчев каубой

Скрит текст:

Габриела Мартинова и кученце

Скрит текст:

# 130
  • София
Според мен най-слаби ще са Жени и Ваня, даже мисля, че той ще се откаже като Явор.

# 131
  • София
Някой гледа ли Черешката?
Аз първоначално мислех да гледам, но нещо пропуснах старта и впоследствие се отказах. Интересна ли бе тази седмица? Чудя се още, ама много родни продукции ми се насъбраха последните няколко месеца и повечето бяха разочароващи, та за това и пасувам засега.

Моите любимци от завършилия наскоро втори сезон на 'Един на друг', Стефи и Анжело
Ами сладури са Simple Smile

Ваня - karate girl Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 03:42 от Diavolo

# 132
  • Sunshine state
Хич не беше интересна черешката, не си губи времето. Гледам я от няма и какво друго. ✌🏻

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 03:43 от Pupitka

# 133
Точно това писах и аз за черешката. Големи радости ме налегнаха преди да почне. Почна, не гледах нищо тази седмица. Но не ми се и гледа. Не знам що се зарадвах обаче че почва.

# 134
Аз пък гледах Черешката тази седмица, при положение че въобще не я следя. 😁 Признавам си - гледах я заради Емил Джасим, който ми е преподавал (не, не е история 🤣) и когото смятам за прекрасен човек. Последно го видях преди 8 години на Орлов мост да развява едно огромно знаме и ми беше интересно да го видя пак. Дори ММ, който снощи беше принуден да гледа малко от Черешката, защото този път не се съгласих да сменя канала, се загледа и заяви, че компанията била много свежа. 😁

Общи условия

Активация на акаунт