Отговори
# 105
  • София
Споко, след европейското пък започва и Олимпиадата... Grinning

# 106
Лятото няма да е скучно откъм телевизия Joy В допълнение се надявам Гала да е в почивка Joy

# 107
  • Пловдив
Аз за Олимпиадата все още се притеснявам, че може да я отменят в последния момент. Японците не искат да има. Голям страх, брат. И понеже все се пазят и пазят, тя баш сега имат някакъв бум. Изобщо... Дано я има, Ивет ако ще остане за догодина, много ще е. Най-много за нея ме е яд персонално, а иначе е подигравка с хилядите часове и години труд на спортистите в залите и на игрищата. 😥 Дано има.

# 108
  • София
Епизоди 1 и 2 са качени 1 час по-рано

Общо 40 мин. Очаквах повече като времетраене, все пак са 2 епизода накуп.
Заразили са се от Дисни... Wink

Ще гледам по-късно, че сега не мога.

видео

Четох, че Жени тренирала по специална програма за предизвикателството и била във формата на живота си.
Гледам, че е наляла и други неща по лицето... Wink

Скрит текст:

# 109
  • Sunshine state
Направо не прилича на себе си от ботокс ли е, що ли е.. Много ми е неприятна и тя, и мъжът й покрай нея. 😆

# 110
  • София
Аз за Олимпиадата все още се притеснявам, че може да я отменят в последния момент. Японците не искат да има. Голям страх, брат. И понеже все се пазят и пазят, тя баш сега имат някакъв бум. Изобщо... Дано я има, Ивет ако ще остане за догодина, много ще е. Най-много за нея ме е яд персонално, а иначе е подигравка с хилядите часове и години труд на спортистите в залите и на игрищата. 😥 Дано има.

Пф, мдам, не е 100% сигурно, че ще има олимпиада.
Но ако и тази година няма да има, то ще се канселира, това Бах го каза отдавна и за това и не било на дневен ред... От друга страна Олимпиада без публика няма да е същото. Не знам, хем ми се иска да има, хем не съм чак толкова екзалтиран както обикновено. По принцип за мен няма по-велико и чакано нещо от Олимпиадата. В личната ми класация я слагам дори и през световното първенство по футбол.

# 111
  • София
Жени получи при първото раждане фациалис - лицева парализа, частично се възстанови, но не напълно, особено като говори дясната половина не може да я контролира, окото остава затворено и крайчето на устните не се движи нормално.
Доколкото показва здраво тренира, но тя и преди си беше състезател по плуване.

# 112
  • София
Край и с ''Белези''
Трагично слаб финал, безумно слабо шоу. Поредна излагация на БТВ
Ол Инклузив също бе много зле, единственото хубаво нещо е, че на трагичното Наде и биха дузпата.

Ето и класирането преди края на ''Порталът''
1. Отдел издирване
2. Съни Бийч
3. Всъщност няма - всичко е трагедия, но все пак трябва да ги класирам, нали...
-
3. Откраднат живот
4. Ол Инклузив
5. Братя - отказвам се от сезон 3, ако изобщо има такъв
6. Белези - отказвам се от сезон 2, ако изобщо има такъв

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 23:01 от Diavolo

# 113
Абитуриентката някой показа ли я? Sunglasses

Скрит текст:

# 114
  • София
Гледах първите два епизода на Максимал, та те са си все едно един, имаше само една битка. Следващият път какво само ще ни представи следващите двойки ли, не вярвам.

Битката ми хареса, тази година се вижда прогрес, в сравнение с по-миналата година особено разликата е огромна. Ваня и Вайс пускаха тъпи шегички при визитките, особено Вайс ми беше неудобно да го слушам. За първата битка, очаквани победители, няма кой да ги бие на дърпане от другите двойки.

# 115
  • София
Ния, Сюзън е с Вайс, не е Ваня. Предполагам, че в следващия епизод ще гледаме същото, но с другите 4 двойки.
Да, очаквани и за мен победители. Очаквах втори да са други, ама ще изчакам с коментарите, че да не стане спойлер.

# 116
  • София
Сюзън не ме издразни, на нея ѝ беше неудобно от Вайс. Имах предвид Вайс и Ваня Джаферович.
При Джаферович силната е Жени, докато Ваня не очаквам въобще да се справи. В това предаване са по-силови игрите и срещу другите мъже не го виждам.

Скрит текст:
Явор се представи учудващо слабо, той така ми и изглеждаше, де, с фалшиви мускули, но в неговия сезон беше добре. Направи ми впечатление как жена му само го побутва да се целуват и му виси на врата. Малко жалко ми изглеждаше. Разбирам, че той стана известен със свалката с Дамяна,но нека той да ѝ виси на врата, така ми изглеждаше като драпаща да се докаже.

Веско и Роберта са адкси силна двойка, ако пак са варели и гуми, двамата имат много сила. Друг трудно ще ги бие на сила. На пъргавост обаче Сюзън и Вайс биха били. Веско имаше случаи да издиша, а Бети пък беше по-бавна.

# 117
  • София
Опс, извинявай, изобщо не включих, че за Ваня Джаферович става дума. Той наистина беше доста нескопосан, ама беше сравнително за кратко и не го отразих особено. Вайс и Сюзън имаха неочаквани напъни да покажат чувство за хумор.

Скрит текст:

Факт е, че Веско и Роберта трудно някой ще ги победи в силова игра. Мислех, че Милен и Джери ще са втори, очаквах да бият Вайс и Сюзън. Явор и половинка не съм ги гледала преди, но ме изненада слабото представяне и реших, че и те са притежатели на декоративни мускули.

# 118
  • София
Принципно епизодите са средно около 20 мин. За това имахме 40 мин видео. 20+20 -> 2 епизода.
Ще има и по-дълги епизоди, но по към края, има време. Все пак това не е телевизия и си имат някаква договорка доколкото разбрах със социалните мрежи колко да е дълъг един епизод.

Епизод 3 ще е на 30 май, неделя, от 20:00 ч.
Същата игра за другите двойки и представяне на останалите от формата.

Изгледах, хареса ми. Simple Smile
Добре е снимано и озвучено. Визитките бяха свежи и някак си по-нестандартни и разчупени. Вайс и Сюзън имат един по-особен саркастичен и самокритичен хумор, бяха си много на място даже. Само това хълцане на Вайс ми дойде повече. В смисъл не знам дали не преиграваше нарочно и се насилваше. Но хубаво де, лошо няма.
Ваня явно ще се опита да бъде лошия в сезона и пак да ги надцака тактически, ама тук това трудно ще стане. Съвсем друг формат е, а и му знаят спатиите Wink

за играта (в спойлер слагам за тези, които не са гледали все още)
Скрит текст:
Още като разбрах каква ще е играта бях сигурен, че Веско и Роберта ще спечелят. Натрупаха преднина още на старта благодарение на Робертита. А Веско ги дърпаше посоле все едно са клечки. :о Добре се стиковаха двамата.
Но много приятно ме изненадаха Вайс и Сюзън. Извадиха силно кардио и бяха много бързи.
Като цяло играта бе сложна, защото освен груба сила се искаше и бързина и издръжливост. А се видя, че е много важна и техниката. Явор така и не схвана как трябва да дърпа и се изложи. Но на всеки може да се случи. Определено обаче тази двойка показа слабости, а Вики явно ще е само за цвят.
Очаквах малко повече от Милен и Джери, но все пак добро представяне.

Игра 1:
1. Веско/Роберта – 10:44.8 мин.
2. Вайс/Сюзън - +51.22 сек.
3. Милен/Джери - +1:44.81 мин.
4. Явор/Вики – отказаха се (по-точно Явор се отказа) – не схванаха техниката при дърпането на гумите

Панчев

Скрит текст:

Джерито абитуриентка (обща, с Милен и Сюзън)

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 18:02 от Diavolo

# 119
  • София
Само той е участвал в Сървайвър, тя беше адреналинка в Господарите по това време или малко преди това. Тя не тренира така, а си е танцьорка, както и сама си каза и не може да се мери с другите момичета. Едно е да тренираш за здраве, визия и тн, друго за сила. Разбирам ги обаче защо този път е влязъл в предаване с нея, а не сам. Предният път имаше задявка с едно момиче. Той твърди, че не е истина, но отстрани не изглеждаше така.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 16:52 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт