Отговори
# 90
  • Велико Търново
Не знам Кошмарите докога са. Не пише финал за днес.
Пишеше, пишеше, ама понеже много финали тая седмица, та ги въртяха надписите и може да не си видял. Иначе тези Кошмари не бяха ли повторения?

Сега гледам Ол инклузив. След като беше Методиев в Откраднат живот, за кратко някакъв полицай в Отдел Издирване, вторият мъж на Елена в Съни бийч, сега Явор Ралинов е и тук - като бившия на Калина и баща на детето ѝ (за което все още се надявам да е Денис). Не знам дали няма да се появи в Белези и Порталът. Satisfied

# 91
  • Другата България
Извинявам се, ама какво стана с брата дето изчезна. Намериха ли го, убит ли е, какво стана.

Скрит текст:
Калин Врачански се намери буквално в последната сцена на епизода. Лора го намери в една уж клиника, май ветеринарна, да лежи на една маса, увързан с медицинска апаратура и в безсъзнание. Майка му го била намерила в някакъв язовир. Или той я е намерил и после е припаднал за няколко месеца, не се разбра. Важното е, че животоподдържаща апаратура може да се върже и в гараж без медицински персонал наоколо, и Врачански пак ще оцелее. Не си отвори очите, не каза една дума. Въобще не знам как са го накарали да снима тази сцена, след като каквото и да е станало, беше аут целия сезон.
Каза, точно една дума : "Лора".
Или съм била полузаспала?
Скрит текст:
Не знам Кошмарите докога са. Не пише финал за днес.
Пишеше, пишеше, ама понеже много финали тая седмица, та ги въртяха надписите и може да не си видял. Иначе тези Кошмари не бяха ли повторения?

Сега гледам Ол инклузив. След като беше Методиев в Откраднат живот, за кратко някакъв полицай в Отдел Издирване, вторият мъж на Елена в Съни бийч, сега Явор Ралинов е и тук - като бившия на Калина и баща на детето ѝ (за което все още се надявам да е Денис). Не знам дали няма да се появи в Белези и Порталът. Satisfied
В "Братя".
В "Братя" беше полицай, от отдела на Черкезов, който отиде сам да чака на летището ключовия свидетел от Украйна, който Денис отвлече посред бял ден и който после му каза за Юлия.

# 92
  • Велико Търново
А, да бе! И дето Жана го попита за едни записи ли какво беше там, които Калин скри.
ОбъркАх щатите То един и два ли бяха. Satisfied
Но пък значи и във втория сезон на Отдела да вземат да му намерят място Grinning

# 93
Този филм Братя ще се окаже много сложен за моето интелектуално ниво. То вярно, че не гледах доста серии, други наполовина, но обикновено се ориентирам, ама сега...нищо де, в трети сезон може и да ми просветне нещо.))

# 94
Каза, точно една дума : "Лора".
Или съм била полузаспала?

Вярно! Каза Joy Гледай, значи. Калин Врачански проговори на финала, а аз да не го отразя.

# 95
  • София
Най-накрая всичко приключи!
Благодаря на всички, които гласуваха през тези така интересни месеци. Мисля, че се получи едно чудесно припомняне на старите ни любимци от любимите ни родни формати.

Големите победители са Николай Мартинов и Юлиян Златев! Simple Smile

* ФИНАЛНАТА АНКЕТА *

За финала се събраха страхотните и немислими направо 130 гласа! Благодаря на всички отзовали се! Simple Smile
Получих се само 3 нули (''Хубавата'' Елена ; Деян ''Икебаната'' и Антон Агонцев), което е повече от изненадващо и радващо.

В крайна сметка, честито на Ники Сървайвъра и Юлиян Златев!
На тях и на техните фенове.
Поделена победа, но това е положението. Бях обявил краен срок и всичко приключи така.

1. Ники Мартинов и Юлиян Златев - 40 гласа
3. Миглена Ангелова - 16 гласа
4. Ицо Хазарта - 15 гласа
5. Яна Маринова, Димитър Караиванов, Любомир Жечев и Божана Кацарова - 12 гласа

Във финалния топ 5 имаме двама от сървайвъра, един от ИВ, един от Фермата, един от Къртицата, двама от ВИП Брадър и един представител на Мастършеф. И да исках по-пъстра картинка от това нямаше как да има.

А от днес започва така чаканото предизвикателство - ''Максимал реванш'' - очаквайте подробно инфо в близките часове! Simple Smile

# 96
  • Sunshine state
Радвам се, че моите любимци са спечелили в анкетата. 👌🏻

# 97
  • София
Първите две места бяха ясни, че ще са за Ники и Юли, по-интересни ми бяха следващите, достойни участници са ги заели. Ники, ако си беше останал със Сървайвъра, щеше да дръпне повече, но във ВБ се изложи.

Утре се нареждам и аз за Максимал. Дано Гуспата се е постарал този път повече.

# 98
  • Sunshine state
Гласувах с нямам фаворити, но двойката Станислав/Габи ми изглежда многообещаващо.

# 99
  • София
И аз бях гласувала за Юли и Ники. Голяма част от тези на пето място не ги знам, само Яна Маринова ми е позната. Не съм гледала предаванията, в които участват.
От двойките за следващото риалити може би бих подкрепяла Милен и Джери, заради нея. И тук имам неизвестни. Ще има ли отделна тема или не?

# 100
  • София
Гласувах за Станислав и Габи, Краси и Силвия, но и Милен и Джери са ми симпатични, въпреки че не ми бяха фаворити. Силвия много я харесвах в Сървайвър, но нещо сега ми се е изгубила харизмата, Краси и Краси повече щяха да ми харесат. Жалко, че се разболя от корона точно преди старта.

Със сигурност Данчо и Даяна са ми най-неприятната двойка.

# 101
  • София
Няма смисъл от отделна тема, ще си коментираме тук. Тази тема е достатъчно популярна. Който гледа и иска да сподели нещо е добре дошъл тук. Simple Smile

Пусната е анкета!

И така:

Maximal Bulgaria: С поглед към звездите

Начало: 24 май, 20:00 ч
Старт с двоен епизод!

Епизодите могат да се гледат във Фейсбук и в Ютюб

ФЕЙСБУК

ЮТЮБ

ПРАВИЛАТА

В състезанието участват 8 двойки съставени от 8 мъже и 8 жени.
В първия етап от играта двойките се изправят в обща битка, залогът на която е да се определят сблъсъците напред в състезанието.
Спрямо класирането в първата игра ще се определи коя срещу коя двойка ще играе напред в състезанието.
Принципа е следния:
1-вите в класирането в играта ще играят срещу последните заели 8-мото място в класирането,
2-ри срещу 7-ми
3-ти срещу 6-ти
4-ти срещу 5-ти

След като са ясни преките сблъсъци между двойките, играта навлиза в следващия си етап.
В него се изправят една срещу друга в индивидуални игри първо жените, а после мъжете от сформираните сблъсъци между двойки. При равенство между тях (1:1 в индивидуалните игри), победителите ще се определят в отборна битка между двойките.

В етапа на състезанието ще отпадат двойки, които ще сформират "СЪВЕТА на MAXIMAL".
Този съвет ще има решаваща роля и ще влияе пряко на състезанието и на двойките, които все още се борят за победата. Какво е неговото влияние ще разберете в епизодите.

Във финалния етап на състезанието ще останат 4 двойки полуфиналисти, които ще са преминали през много отборни и индивидуални битки, както и 4 отпаднали двойки, сформирали "СЪВЕТА на MAXIMAL".

След изиграването на определен брой игри и след провеждане на ВОТ на "Съвета на MAXIMAL", до финал ще достигнат само 2 двойки, които ще се изправят в сблъсъци един срещу друг - жена срещу жена и мъж срещу мъж.

При победа с 2:0 на едната двойка, то тя ще бъде победител в състезанието, завоювайки титлата:
"Най-добрите от най-добрите".

При равенство във финалните сблъсъци - 1:1 (равенство в индивидуалните финални игри - жена vs жена и мъж vs мъж), то тогава всичко ще бъде в ръцете на зрителите и победителите ще бъдат избрани с безплатно 48 часово гласуване между двете двойки финалисти (Poll) в страницата ни във Facebook.

Участниците / Снимки

Двойките

Вайс и Сюзън

Скрит текст:

Ваня и Жени

Скрит текст:

Веско и Роберта

Скрит текст:

Данчо и Даяна

Скрит текст:

Краси и Силвия

Скрит текст:

Станислав и Габриела

Скрит текст:

Милен и Джери

Скрит текст:

Явор и Вики

Скрит текст:

Отбор Игри на волята

Скрит текст:

Жените и техния личен реванш

Скрит текст:

ЕКШЪН

Скрит текст:

За някои екшън, за други забавление

Скрит текст:

Съветът на Максимал

Скрит текст:

Екипът на Максимал

Скрит текст:

Героите са уморени - след края на снимките

Скрит текст:

ВИДЕО

Скрит текст:

Веско Панчев преди старта:

След няколко дни започва старта на @maximal_bulgaria “С поглед към звездите”
Никога не съм се смятал за звезда!
Сред толкова много участници минали в годините през трите формата - Фермата, Сървайвър и Игри на волята останах поласкан от поканата на Митко. Наистина това означава много за мен! Благодаря ти Митак. При кацането ми в България му обещах, че ще се раздам на 100% за @maximal_bulgaria , за последователите/фенове ми на които съм спечелил симпатията , за себе си, за Разград и за моята фамилия!
Целият екип беше изцяло от професионалисти и това ще го видите в епизодите. Условията и организацията надминаха очакванията ми. Не на последно място УЧАСТНИЦИТЕ - уникално готини и пъстри хора с добри физически и много други качества! Беше удоволствие за мен да общувам с тях, да премеря сили и да се забавлявам.
Гледайте @maximal_bulgaria в страницата им Facebook & YouTube
Екшъна е гарантиран! 24ти Май 20ч.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 03:01 от Diavolo

# 102
Амииии аз гласувах за Ники и Юли, ама като видях на Ники резултата и реших да го махна моя , да не мъти резултата)) Ми Юли ми е по на сърце))

# 103
  • София
Да си кажа, че гласувах за Станислав/Габи и Краси/Силвия Simple Smile
Но честно казано нямам против нито една двойка. Просто се надявам да се забавляват истински и да се получи качествено и драматично. Доколкото разбрах най-комплексните и сложни игри са оставени за втората, финална фаза, но няма значение, каквито и да са игрите ще е еднакво за всички и ще ми е любопитно кой как ще се адаптира. Simple Smile

Веско, Габи и Сюзън под пара

Скрит текст:

Днес има доста сериали, които следя, така че ще гледам двата епизода по-късно.
Да видим и как ще завърши предпоследния Бг сериал, който следя в момента, Белези (тази вечер е финалът).
И после остават само последните два епизода на Порталът.

Но пък едно свършва, друго започва. Wink
Ролан Гарос започва от 30 май, а от 11 юни започва и Европейското по футбол (пусната е тема във форум, 'Спортни фенове' ако има запалянковци тук). Тази седмица са и финалите в Лига Европа и Шампионската лига.

Върви си и Стар Уорс: Бад Батч, а скоро започва и Локи. Grinning

# 104
  • Другата България
Мерси, че ме подсети за темата за европейското.
Тъкмо свършиха сериалите, сега това....няма мирка значи!

Общи условия

Активация на акаунт