Отговори
# 345
Липсва ми Х Фактор на мен. Това ми се гледа, а нещо не се задава нов сезон.

# 346
  • Sofia
Ето ме и мен за новия есенен сезон.Simple Smile
Като няма какво да се гледа-скука.Сега ще се чудим как да сколасваме.Wink
Ще гледам Игрите и Фермата със сигурност.От другите може и да върви нещо за фон,ако остане време.

Още не съм изгледала последния епизод на Максимал.
От тук разбрах победителите-честито да им е на Веско и Роберта.
Аз лично предпочитах Милен и Джери,ама...
Иначе не е лошо предаването.Едно от малкото,които не ми оставя чувство за нагласеност.Единствено не ми харесва зрителския вот накрая.Предпочитах в игра да се случат нещата.Ноо...,става.Дано наистина надграждат всяка следваща година. Smile

п.п.Говореше се,че ще има Вип Брадър,но вече нищо не се чува.Не,че бих го следила,но ми стана любопитно какво стана?!То сега вярно,че няма как с Игрите,но може да го пуснат пролетта,конкурентно на Сървайвър.Thinking
Иначе и аз бих гледала Х Фактор.И Мастър Шеф,и ХК.Grin

# 347
Слушах Витомир в "Здравей, България". Участниците, които ще бъдат представени в събота и неделя, били повече този сезон (а не 24); племената и локациите били повече (а не 3). Битките били дълги и многокомпонентни. Имало много обрати, както и извънредни ситуации. Имало и контузени... Имало участници в олимпийски игри, рекордьори на Гинес, републикански шампиони. Драматургията ще се развива в 65 епизода. 😛😉

NOVA: Повече предизвикателства, изненади и противопоставяне на силни характери в „Игри на волята: България“.
https://nova.bg/accents/view/2021/09/03/338598/%D0%BF%D0%BE%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 14:02 от Bilyana14.

# 348
Дяволо, май е по-лесно да кажа какво няма да гледам Joy Кога ще се спи, нямам идея.
Ще започна почти всичко - без Гласът, Опасно изкушение, Ол Инклузив (Ненчо не се трае) и Кера с тортата в тава. Предполагам, че в последствие няколко неща ще отпаднат. Най-много се радвам за поредното завръщане на Стани Богат. Този път вече може и да се запиша за участие, мечта ми е. Само още малко смелост ми трябва.

Апропо, добре, че има Гугъл - колко се пулих какво е това Опасно изкушение и как съм изтървала няколко сезона досега Joy

# 349
Апропо, добре, че има Гугъл - колко се пулих какво е това Опасно изкушение и как съм изтървала няколко сезона досега Joy

И аз го търсих в Гугъл Joy
Първо си помилих, че е някакво риалити, което мистериозно съм пропуснала.

# 350
Чакам да започне " Татковци" , защото участва мой приятел
Ще гледаме Фермата и Маскираният певец.

# 351
  • София
Хмм, интересно, интересно. Дотук Нова бие категорично БТВ с 60 на 40 гласа 😮
Това бе една от идеите за анкетата, да видим какви са настроенията и се потвърждава и това което виждаме от проучванията на агенциите, че определено Нова е най-предпочитаната телевизия в България.
А пък Игри на волята направо размазва Фермата, което вече наистина ме изненадва... Нормално е да има по-голям интерес, но не и чак такава разлика. 😮

# 352
  • София
Аз не бих казала, че за ИВ и Фермата извадката тук е представителна. Тази тема се създаде от ИВ, така че повечето тук, са фенове на ИВ. Отделно навън като говоря с по-възрастни близки, всички предпочитат Фермата, но те не биха писали по форуми. Младите обаче купуват повече, така че рекламодателите ги интересуват повече те.

бТВ мисля, че никога не са гонили рейтинг на всяка цена, при тях винаги е по-културната версия на дадено предаване - Фермата пред Биг Брадър, Мастършеф пред Хелс Китчън.

Гласът обаче е пълна катастрофа, пеят младежите, но шоу не се получава. След толкова години хората все още споменават Х Фактор и искат музикално предаване по Нова, за да има заряд. Гласът е умряла работа.

# 353
И аз искам "Х Фактор", това е най-любимото ми музикално риалити.
В анкетата гласувах за "Стани богат", "Игри на волята" и "Гласът на България". "Гласът" е много зле, особено в последните години, но по навик сигурно ще гледам. "Маскираният певец" въобще не ми харесва; може да хвърлям по едно око, но едва ли ще го следя редовно. Никога не съм гледала "Фермата" - нямам нито време, нито желание да следя два формата едновременно. Сериали също не гледам - не мога да понасям рецитирането и изкуствената игра на родните ни звезди.

# 354
Нова са едни гърди напред в сравнение с Бтв, защото отдавна разбраха едно важно нещо и то е, че хората искат да гледат наши неща, търсят си българското. От доста време насам праймтайма им през седмицата е плътно българско и пак българско (или риалитита по чужд лиценз, но пак с българи).
Бтв не искат да рискуват рейтинга, който твърдо имат с турските сериали и за мен това им пречи.

Относно дискусията за Гласът. На гласът му липсва точно Х-фактора, онова малко нещо, което те прави от добре пеещ в УАУ артист. Не е до талант, или го имаш, или не. И с шоуто е същото. Иначе не знам за вас, но аз се наситих на шоута за певци, най-интересни са ми кастингите. Иначе все същото - как се притесняват, как пеят, как журито припада от незмерния талант. Еми...гледаме го от 15 години сигурно.

# 355
И на мен не ми се гледат певци. Имам чувството че само предавания за певци. И в “Бг търси талант” пак певци налазват. Аман вече. Даже защо ги допускат там се чудя.

От другата тема разбрах че сина на Евдокия (забравих името на артистката) от Ол инклузив, е намерен мъртъв в апартамента си в Лондон. Не се дават подробности какво точно се е случило, но е голямо нещастие. Сили на тази жена в превъзмогване на тази голяма житейска трагедия.

# 356
  • Sunshine state
От години не гледам музикални формати -маскирани певци, таланти, капки, фактори и тн. Не са ми никак интересни. 🤷🏼♀

# 357
Аз предпочитам музикалните пред другите, но пък не гледам бтв и не знам какво се случва с тези, които са от техния лист.

# 358
Здравейте и от мен.От новият тв сезон ще гледам Фермата и Игрите,другите не ми допадат.И миналата и тази година имам познати в Игрите,доста неща не се виждат и се монтират по техни думи.

# 359
Е-хооо, къде сте ?
Заседнахте ли вече за Игрите, почват))
Да си пожелаем интересен сезон и да има поне един играч, като Юлката))
Сега ще си избирам мъже, аз от жените не се интересувам))
Ще оповестя кой харесвам и ще следя, ама няма да е един))

Общи условия

Активация на акаунт