Отговори
# 330
  • София
И така, всичко приключи.
Честито на Веско и Роберта, големите победители в Максимал: С поглед към звездите' 2021! 🙂

Спечелиха най-много битки, спечелиха гласовете на Съвета и за финал и гласовете на феновете.
Участваха в 7 битки, като спечелиха 4 от тях, едната супер категорично. 3 гласа от съвета на отпадналите, за да се класират на финал и 1675 гласа от публиката срещу 1532 гласа за Милен и Джери след 48 часово гласуване във Фейсбук страницата на предаването.

видео

# 331
  • Разпиляна във въображението
Да вземат да направят отново "Бързи, смели, сръчни". Да позанимават малко и децата. Могат да се измислят по-интересни игри, да се стимулира интереса към спорта.

# 332
Те най-добре да изгледат старите и да ги дублират, че ми писна от това копиране на чужди продукции и съответното им побългаряване поради финансови причини.  Явно на новите капацитети не им достига капацитет да измислят нещо интересно, а бързи смели сръчни си беше супер за времето, а защо не и за днешно време.

# 333
  • София
Шампионите

Да им е честито! 🙂

До края на тази седмица се очаква първото обявено име за новия сезон на Максимал' 2022 г.
Има упорити слухове, че този път Юлиян щял да участва, но да видим...

# 334
  • Другата България
Панчев носи летвата от Игрите, признах го този луд фен!
Ей това е, много им се радвам, аз не го гледах този сезон, от вас се информирах, но си се радвам.
Това за Юли от къде го разбра? Ясно е, че са слухове, ама някъде има ли го официално? Смисъл, клюкарски официално, дори и в жълт вестник?

# 335
Браво на победителите, но Веско ми е крайно антипатичен и то не заради държанието му към Ана Мария ли беше пишман финалистката тогава. Абсолютен селски бек някой беше пуснал някакво видео из нета как крещи в някакво заведение. Пълен малоумник. Примат.

# 336
  • София
Да, слухове са, нищо конкретно за Юлката, НО
Гуспата писа (провокиран от многото молби на фенове), че ще направи всичко възможно да привлече Юлиян за сезон 2 на изданието, ''С поглед към звездите'' което ще се проведе през 2022 г. Така че нещата ще опрат най-вероятно до личното желание на Юлиян, дали ще иска отново да се състезава.
Иначе този уикенд ще разберем първото известно име за следващия сезон.
За тези, които не са гледали предаването им го препоръчвам. Имаше някои много силни игри. Определено са надградили много и всеки следващ сезон е още по-добър. За догодина ще разполагат и с повече пари.
А екипа е много добър, все пак екипа на Гуспата и Максимал са тези, които правят и се грижат за всичките игри и дуели във Фермата. Просто бюджетите са различни...

Мери,
ето линк, където да гледаш всичките епизоди на ''Максимал Реванш: С поглед към звездите''
Maximal - episodes
Общо са 15 епизода, номерирани са.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 18:33 от Diavolo

# 337
  • Другата България
Колко епизода са?
Дай някакъв линк, или къде да го търся?
Започва и "Братя", и "Фермата", ама до събота ако успея да го извъртя.....

# 338
И аз не мога да харесам Веселин. Ако иска, нека спечели и нещо междугалактическо.
Онази грозна сцена така добре го представи, в дълбочина, че за мен винаги ще си остане прост и агресивен селски бек.

# 339
  • София
Дойде септември и новият основен есенно-зимен ТВ сезон. Какво ще гледате?
В тази връзка е пусната нова анкета (благодаря за съдействието). Новото, нестандартното и различното тук е, че имате право на максималния брой гласове (12), защото тук въпросът е да се отбележите какво ще гледате (ако някой впоследствие реши да гледа нещо ще се добави) в ефира на двете основни телевизии, БТВ и НОВА. Имате право и на редакция.

Вие сте --> 🙂

Мери,
Отговорил съм ти в предния ми пост над твоя, като съм се редактирал и добавил линк към епизодите от Максимал.

# 340
  • Другата България
Благодаря ти.
Аз вече казах, че времето ще ми стигне за "Братя" и за "Фермата".
Принципен човек съм, няма да се върна към "Игри на волята", но ще ви чета, ако чак пък толкова е интересно, интригуващо и напрегнато, и най-вече - ненагласено, може и да надникна.

# 341
  • София
Гледах и аз Максимал със закъснение. Малко тъпо, че разбрах победителите преди да изгледам- заглавието на последното клипче е с имената им. Смятам, че е заслужена победата им, макар да не харесвам Веско. Роберта издъхна на женската битка, но Веско направо отнесе Милен.
Гласувах и в анкетата- ще гледам Игрите, Певецът и евентуално Гласът на България.

# 342
  • София
Аз се отбелязах на 4 места:

Фермата
Стани богат
Игри на волята
Ол Инклузив

Братя ще ги бойкотирам умишлено след подигравката с нас със сезон 2, а и сега видях, 65 епизода. Тези са луди. Това е сапунка, в стил Ден и нощ, няма смисъл повече, кой знае кога ще е краят...
А на Татковци след дълъг размисъл реших да го откажа. Усещам как това ще е новият (но още по-слаб) ''Скъпи наследници'' Нов евтин сериал в стил, ''Докато свят светува'' няма да почвам. А фактът и че бе пратен в 18:00 ч. показва що за стока ще е.
Ол Инклузив имат едно огромно предимство. 12 епизода. Кратко и ясно. Така се прави.

А останалите предавания по двата канала нямам абсолютно никакво намерение да гледам така или иначе и не ме вълнуват.

# 343
  • Другата България
Този сезон на "Братя" нямало да има нищо общо с предишния, поне по предварителните заявки.
Но да, всеки си има принципи, аз заради моите сложих "игнор" на "Игрите".
Що се отнася до времетраенето, то ще е същото като и на двата реалити формата - три месеца.

# 344
  • София
Даже по-малко, защото епизодите са около 20/25 минути без рекламите. А Фермата и ИВ ще са по 2+ часа или 90 мин. през дните. Но едно е реалити, друго тв сериал. Има голяма разлика... Голям минус е за един ТВ сериал, да е с 25+ епизоди.
Все пак ще ви хвърлям по едно око в темата ама по диагонала, а и тук предполагам ще се споделя също от време на време как върви. Ако е толкова по-различен и по-добър, винаги мога да наваксам. Знаеш все пак, че сезон 1 го гледах така, много след вас. Т.е. не съм го отказал категорично на 100% просто защото аз самият съм известен с факта, че почна ли сериал, винаги карам докрай. Закон. Сега ще го наруша за първи път и една част от мен се мрази за това, хаха. Ама това е положението, уф. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт