Отговори
# 315
  • София
Мисля, че съветът няма да знае резултатите и така е по-редно...
Ама ще видим в понеделник. Simple Smile

# 316
Здравейте
Къде се изпокрихте
Готвите ли се за игрите
Този филм Пътят на честта знае ли някой кога ще почнат новите епизоди и дали ще продължат автоматично след старите, защото и Братя почвало продължението и вече не знам, май ще има какво да се гледа))

# 317
  • София
Снощи изгледах последния епизод от Максимал Реванш: С поглед към звездите. Simple Smile
Много силен, направо епичен последен епизод.

-> ако не сте гледали, не отваряйте спойлера <-
Скрит текст:
Радвам се, че познах, че ще станем свидетели на финален сблъсък и то точно с Веско и Роберта. Защото още преди старта на сезона и двете двойки си го пожелаха, а и повечето фенове искаха да видят това и такива бяха повечето нагласи.
Очаквах да са те, защото се усещаше, че другите двойки ги харесваха доста. Получи се все пак много оспорвано гласуване:
Първо, не че не бе ясно (той Гуспата си го каза даже за нас зрителите още в предния епизод), но Милен и Джери спечелиха 'Пъзелът на Максимал' с 27 секунди по-бързо от Станислав и Габриела.
А гласуването всъщност се е провело преди финалният сблъсък, което бе възможно най-доброто решение.
Как се разпределиха гласовете:
Веско и Роберта: 3 гласа (Жени ; Силвия ; Даяна)
Милен и Джери: 2 гласа (Сюзън ; Вайс)
Станислав и Габи: 2 гласа (Краси ; Данчо)
Явор и Вики: 1 гласа (Ваня)

И така на финал, Милен/Джери - Веско/Роберта
Тотален триумф на Игри на волята над останалите формати!

Първо  играха жените. За пореден път женската игра бе по-изтощителна от мъжката (това си стана традиция в нашите формати, хаха, пък после защо само жени носят медали от олимпиадата Wink ) и се видя, че Джери е много по-напред с кросфита от Роберта. Направо си я помля. 2-1 победи, като точката която записа Бети всъщност се дължеш на някаква временна паника у Джери след като нещо се бе намокрила и не можеше да вземе набирането. Но браво и на Робертита, че не се отказа, след като бе видимо, че изнемогваше физически.
Милен ако бе победил Веско всичко приключваше. Играта бе силова. Бяха вързани за въже дълго 20 метра, като те бяха в двата края и трябваше със сила да изтеглят противника си, като по този начин се приближат и бутнат три варела. Тук очаквах да видя дълга и люта битка, но това което стана направо ме шокира. Веско буквално издуха Милен като бръмбар сламка. 😮 Според мен Милен сгреши чисто тактически (а точно тактиките и разборите са уж силата му, ама ей на случва се на всеки), като препаса въжето през кръста (Митко им каза, че могат всячески, както им е удобно и както си решат, всичко е позволено), докато Веско през раменете и можеше да използва цялата сила на всичките си мускули. И другото което му донесе категоричната побед според мен е, че атакува веднага без никаква подготовка и опипване. А атаката е най-добрата защита. Милен просто така и не разбра откъде му дойде. Докато се освести стана 2-0 и ходи гони после...

И така сега всичко ще се решава от феновете, защото победите са 1-1.
Гласуването тече в момента във Фейсбук и ще продължи 48 часа, като не знам как се движат резултатите, днес не съм влизал, но късно снощи, Веско и Роберта водеха с близо 100 гласа.

# 318
Аз не следя Максимала, но съм за Веско и Роберта, ами...все трябва някой да се намери за ризите да му глади))
Милен е добър човек, но така и не ми стана симпатичен и докосна някак да викам за него.
Пък и Джерито нещо..много детински ми се виждаже, Роберта беше по-така, та...бе като цяло съм за Весо и Роберта)) Нищо , че и минута не съм гледала, ама да се изкажа))
На 4 септември има тук сбирка да знаете, да не забравите и някой да отсъства, отсега предупреждавам да си запишете))

# 319
  • Другата България
Дяволо, извини ме, направо те забравих, а и късно видях, знаеш за кое говоря.

# 320
  • София
Wink

Значи сбирка викате, а Юлката ще коментираме ли? Grinning

# 321
Ееее как без него, нали всички сравняваме вече по Юлката))

# 322
Охоо, дойде ли им времето на Игрите! Sunglasses
Да си пожелаем хубав сезон, че миналият нещо не им се получи.

Аз засега май само това ще загледам, както и Маскираният певец. Другите предавания нещо не ме грабват.

Много се колебая за Братя. Миналия сезон го изгледах на инат, та не знам има ли смисъл да започвам този. Ако са вкарали някоя тъпа идея като това, да направят пластична операция на героя на Врачански, за да вкарат друг актьор и все пак да има брат (заради заглавието), поне ще им призная таланта да успяват да финансират сериал, в който сценарните идеи са на ниво съчинение за трети клас.

Аз така и не го гледах Максимал. Само Милен ми изскочи в инстаграм с някакви неща за там, а и като пишете тук, та се сещам, че ми е в списъка. Blush

# 323
Само аз ли гледам "Пътят на честта"?
На мен ми хареса и първият път , сега повторението пак гледам, като имам време.
Особено свекървата лелеее. Добри са актьорите, харесва ми и сюжета, много нереален, ама бива
Очаквам продължението, бях го позабравила филма.
За Братя изпуснах много преди, после го загледах и един миш-маш ми се получи, но и него ще гледам.
Черешката са обаче Игри на волята. Ако и сега се изложат, като втория сезон с онези сестри , вече ..не знам, беше ми скучен, нищо общо с първия, то..няма втори Юли да им направи предаването.
Подбора уж бил добър казват, пък да видим, не съм се интересувала, ще е изненада и не съм попадала на нищо , като клюка.
Маскираният и аз го харесвам предаването , разтоварва ме, приятно е с изпълненията, ще го гледам.
Дано се съберем да се повеселим в темата и помайтапим , че с този вирус направо..само напрежение и проблеми, имаме нужда малко да се разсеем.
Та в събота да сте тук))

# 324
Само аз ли гледам "Пътят на честта"?

Ами аз не мога да кажа точно, че го гледам, но се случва да върви за фон и лицата са ми познати.

Свекървата е много автентична - гледам, че все е нервна на някого Joy

Ивайло Захариев не бих могла да го изтърпя да го гледам плътно цял епизод на каквото и да било. Достатъчно неприятна за гледане беше играта му в "Под прикритие". Този човек как печели кастинги за главна роля - мистерия.

# 325
  • Другата България
Врабчо, Шопов ще идва в Братя.
Ще участва

# 326
Врабчо, Шопов ще идва в Братя.
Ще участва

Той сигурно ще играе някой още по-лош от Владо Михайлов Wink

# 327
  • Другата България
Май ще е баща му.

# 328
Снощи изгледах последния епизод от Максимал Реванш: С поглед към звездите. Simple Smile
Много силен, направо епичен последен епизод.

-> ако не сте гледали, не отваряйте спойлера <-
Скрит текст:
Радвам се, че познах, че ще станем свидетели на финален сблъсък и то точно с Веско и Роберта. Защото още преди старта на сезона и двете двойки си го пожелаха, а и повечето фенове искаха да видят това и такива бяха повечето нагласи.
Очаквах да са те, защото се усещаше, че другите двойки ги харесваха доста. Получи се все пак много оспорвано гласуване:
Първо, не че не бе ясно (той Гуспата си го каза даже за нас зрителите още в предния епизод), но Милен и Джери спечелиха 'Пъзелът на Максимал' с 27 секунди по-бързо от Станислав и Габриела.
А гласуването всъщност се е провело преди финалният сблъсък, което бе възможно най-доброто решение.
Как се разпределиха гласовете:
Веско и Роберта: 3 гласа (Жени ; Силвия ; Даяна)
Милен и Джери: 2 гласа (Сюзън ; Вайс)
Станислав и Габи: 2 гласа (Краси ; Данчо)
Явор и Вики: 1 гласа (Ваня)

И така на финал, Милен/Джери - Веско/Роберта
Тотален триумф на Игри на волята над останалите формати!

Първо  играха жените. За пореден път женската игра бе по-изтощителна от мъжката (това си стана традиция в нашите формати, хаха, пък после защо само жени носят медали от олимпиадата Wink ) и се видя, че Джери е много по-напред с кросфита от Роберта. Направо си я помля. 2-1 победи, като точката която записа Бети всъщност се дължеш на някаква временна паника у Джери след като нещо се бе намокрила и не можеше да вземе набирането. Но браво и на Робертита, че не се отказа, след като бе видимо, че изнемогваше физически.
Милен ако бе победил Веско всичко приключваше. Играта бе силова. Бяха вързани за въже дълго 20 метра, като те бяха в двата края и трябваше със сила да изтеглят противника си, като по този начин се приближат и бутнат три варела. Тук очаквах да видя дълга и люта битка, но това което стана направо ме шокира. Веско буквално издуха Милен като бръмбар сламка. 😮 Според мен Милен сгреши чисто тактически (а точно тактиките и разборите са уж силата му, ама ей на случва се на всеки), като препаса въжето през кръста (Митко им каза, че могат всячески, както им е удобно и както си решат, всичко е позволено), докато Веско през раменете и можеше да използва цялата сила на всичките си мускули. И другото което му донесе категоричната побед според мен е, че атакува веднага без никаква подготовка и опипване. А атаката е най-добрата защита. Милен просто така и не разбра откъде му дойде. Докато се освести стана 2-0 и ходи гони после...

И така сега всичко ще се решава от феновете, защото победите са 1-1.
Гласуването тече в момента във Фейсбук и ще продължи 48 часа, като не знам как се движат резултатите, днес не съм влизал, но късно снощи, Веско и Роберта водеха с близо 100 гласа.

Дяволче, всичко много добре казано.  "Много силен, направо епичен последен епизод."
Какво мога да добавя:
1. Този формат печели отвсякъде със спортсменския дух и липсата на сплетни, раздори, номера и номерца. Пожелавам на Гуспата да издуха и Тупарев и другите.
2. Това не е точно спойлер защото няма отношение към събитията в състезанието. Не бих се нарекла консервативна, но ми се струва че Милен леко попремина границата на платоничното приятелство с ласките си към "съотборничката". За случаен зрител може и да няма нищо притеснително, но за съпругата му - надали.
За играта: (не четете ако не сте гледали епизода)
Скрит текст:
3. Не ми хареса че включиха добре познатия трик - състезателят коментира по време на играта със запис направен след това (Джери)
4. Не ми хареса че имаше рязано в двубоя - Милен -Веско.
5. Много ми хареса че не се вземат супер на сериозно и пуснаха кадри "изтрити сцени". Дано запазят този дух.
6. Не мисля че Милен е имал грешна стратегия, тъкмо обратното - при игри с дърпане е полезно точката на закрепване на въжето да е по-ниско. Така състезателят може да бъде изведен от равновесие по-трудно. Просто Панчев е по-силен. И комплексно и особено в краката.
7. За мен беше 80% ясно кой ще победи в женския двубой и 90% ясно кой в мъжкия. Може да се спекулира че е било замислено така от организаторите. Казвам "може", но аз слециално, не бих.
7б)  За мен идеалният формат е когато още от самото начало и зрители и състезатели знаят какви точно са игрите от първата до последната. Разбира се състезателите да го научават след като вече са влезли.

# 329
Този филм Пътят на честта знае ли някой кога ще почнат новите епизоди...

На 14 септември от 20 ч. ще започнат. Първият сезон ми беше интересен, ще видим вторият как ще е.

Най-вероятно ще изпусна началото (поне в реално време) на Игрите, но коментарите ви ще ми бъдат интересни.
Големият също е наблюдавал новите ИВ:

NOVA: Дни преди старта на „Игри на Волята: България” – сезон 3.
https://nova.bg/accents/view/2021/09/01/338349/%D0%B4%D0%BD%D0%B … B7%D0%BE%D0%BD-3/

Някакво ново риалити са измъдрили от БНТ, но нито концепцията, нито водещият ме грабнаха...
trud.bg: Миро става водещ на новото риалити шоу „Любимците на България“.
https://trud.bg/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 21:35 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт