Отговори
# 690
Фани, всъщност не само Големия е честитил на бракуваната двойка, а и Веско, Гошето, Анка и Мая от втория сезон.

Близначки с мама:

Туджаров се обяснява за номинациите при сините:

Скрит текст:
Има две коалиции там (втората скрита): 1) Паулина, Стратимир и Рабухчиев (красивите - както ги нарича Т.) и 2) Туждаров, Вальо и Семира. За да спасят Семира, номинират Милена и Вики, а и защото те били добрички и нямало да направят скандал.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 14:20 от Bilyana14.

# 691
А-ха, изводът е да не си добричък излиза))
Иначе за Веско не видях, браво на него.
Другите май са от втория сезон, от първия само Пламен и Веско са отбелязали голямото събитие на Юли.
Беше ми интересно близначките, Радостина и Венца...ама къде ти ...те милите не могат да го преглътнат, какво остава да обелят някоя дума за пожелание.
Близначките откъде ги вадят тези шапки не знам, че и майка им гледам. Аз харесвам шапки, всякакви джунджурии, но някак у нас не е много на мода. Пък и тези пера дет се веят..май паунови.. не знам, странни са ми, но пък е по-различно и отиват стилово. Иначе много мила снимка, близначки да имаш и то големи и хубави си е богатство. Само малко на характер са чепати и злобнички, ама пълно щастие няма.

ПП. Забравих да напиша, че снощи, като гледах на Юли профила в инстаграма и снимките, видях че още носи прабългарския екип на тренировките. Просто се забелязваше. Оставил си е един, другия нали продаде, сантимент и си го носи. Та не е само Весо с жълтото знаме и разните там отбелязвания. Явно си имат връзка с играта, преживели са го, не го забравят. Дано се запишат в Сървайвър, ама..Юли вече не вярвам, други неща са му на първо място. Жалко, че сега не се е записал, а може и да е пробвал и да не са го взели. Всичко е възможно.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 13:32 от Анонимен

# 692
Само Мая е от втория сезон. Гошето е Георгиос, а Анка - Анна-Мария.

А тези шапки явно са били част от дрескода на сватбата, защото има още една снимка с още една дама и тя също е с такава шапка.

Сетих се, че можи би трябваше обясненията на Туджаров да сложа в скрит текст... Направих го впоследствие и се извянявам, ако съм развалила нечия изненада.

# 693
  • Другата България
Ама близначките на сватбата на Юли ли са били?
Стига бе!

# 694
Ама близначките на сватбата на Юли ли са били?
Стига бе!
Не.
Техните снимки са от друга сватба.

# 695
  • Другата България
Така съм съгласна, че за момент наистина се ококолих.

# 696
Жените, които играят най-стратегически според Ваня, са:
Скрит текст:

Туджаров спомена, че не той е предложил тяхната коалиция да номинира Виктория - остават Семира и Вальо.

Елия си казва, че "външният свят" е изиграл роля за "концентрацията" й... разбирам го като желанието й за игра:

# 697
Юли че се напари с Игрите ясно, но и продуцентите от други формати може да са се “наплашили” от него.

# 698
Тя пък Ванчето беше един стратег, та чак и оценки дава. Тя ако имаше дори минимална идея, що е то стратегия, щеше да маха от финалната права.

# 699
Ами сладки са близначките... визуално 😛:

Явно са били на сватба на братовчед/ка, а облеклото им е лично решение.

Важното е знаме да има...

И малко Валентин... специално за Врабчо.

Най-близките му от ИВ:
Скрит текст:

Фаворитите му в ИВ:
Скрит текст:

За визитката му в ИВ:

Отговори на някои въпроси:

Поли:

# 700
И малко Валентин... специално за Врабчо.

Благодаря! Blush
Туй момче далеч може да стигне в играта, ако не стане някой гаф.
За днешния епизод на Игрите, спомена ли се нещо за Андрей - защо го нямаше на нито един кадър от реката? Уж гледах, ама с едно око и да не съм пропуснала нещо.

# 701
  • Sofia
Там си беше Андрей,Врабчо.

# 702
Андрей отиде на реката... после явно е заспал. На мене Елизабет ми се губеше, та се чудех да не е на "синхронизации" и ако е, как коментира неща, станали в нейно отсъствие. 😜

Елизабет, Семира и Туджаров са гледали заедно снощния епизод, като последният "сготви" на дамите макарони с шоколад и банани... 😳

Непоказано сбогуване:

Елия за "битката" с Мани:

Само на мене ли "Братя"-та са ми толкова скучни, че не помня какво съм гледала, кога съм гледала и дали съм гледала...

# 703
На мен са ми тамън Братята този сезон. Достатъчно интересни докато върви епизодът и без някакви особени драми, да се сещам извън ефирното им време. Миналия сезон го гледах на инат и се чудехме за Врачански, но този път им се получава по-гладко.

# 704
  • Другата България
На същото мнение съм и аз, Врабчо.

Общи условия

Активация на акаунт