Отговори
# 675
  • Велико Търново
Да, права си. Бе все още си ми е фаворит той. Даже може да се каже, че ми е главният.

# 676
  • Другата България
Обаче едно не можа да се отрече - Мани се сети (или някой от отбори ѝ я е сетил) за този номер, а Ана Мария в първи сезон не се сети! Представете си какви обрати щеше да има там, ако тя крампираше преди битка "по целия крак".
Те бяха първи, Врабчо, затова и останаха в историята.
Останалите просто надграждат, като ви чета. Joy

# 677
Качеството на дизайна и поставянето на игрите на арената е на много добро ниво този сезон. Останалото е ясно с тези сценаристи и продуценти. Ако се гледа като сериал без да се връзва много човек  е много приятно за гледане предаване.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 00:44 от Bengun

# 678
Дааа, игрите наистина са много добре направени този сезон. Всеки път, като ги обяснят, си казвам "ще е интересно". Днешната беше много добра. Във втория сезон бяха доста зле, а единствената от първия, която се доближава до сегашните, за мене е тази между Юли и Стоян. Жалко, че слагат разни гюлета и състезанието се води между по-малко племена от обявените. Дано само не зациклят с твърде много повтарящи се компоненти...

# 679
Засега не повтарят много компоненти, сякаш. А и самите игри ми се виждат по-равностойни за мъже и жени. Чисто силовите елементи не са толкова много, а и все още отборите са пълни и има кой да влачи трупите.

Играта за понеделник ми напомня за една от любимите ми в първи сезон. Така съм се смяла, че я гледах и на запис. "Не съм Елена, Стефания съм!" Joy В този ред на мисли, какво ли правят близначките.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 00:47 от Врабец

# 680
Имам предвид например въжените лабиринти - честичко май ги виждаме, но за момента ненатрапчиво.

Нещичко от ИГ:

# 681
  • Другата България
Благодаря ти, Билянка. Heart
Страхотни са.

# 682

Няма нов пост, затова допълвам с Мартин и Булкин:

Flagman.bg: Мартин от „Ол инклузив” смени Калин Врачански в „Братя”.
https://www.flagman.bg/article/249374

Plovdiv24.bg - Новини от Пловдив и региона: Иван Булкин разказва пред Plovdiv24.bg за "Игри на волята", тренировките, лишенията и приятелката си (ВИДЕО).
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ivan-Bulkin-razkazva-pre … elkata-si-1126396

И още допълване... съжалявам, че се повтарям, но не мога да се сдържа... толкова са прекрасни... Ето и по-големички снимки (от профила на фотографа):

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 14:30 от Bilyana14.

# 683
ПРЕКРАСНИ СА !!!!!!🥰🥰🥰🥰

# 684
И... продължавам. 😛 Елена и Стефания явно са разбрали (ех, тази телепатия!), че Врабчо се е затъжила за тях, и качиха снимки от сватба (последните им постове бяха от Черешката):

# 685
Абе да ти кажа и те много ми харесват. Въобще участниците в първите игри някакси много ми допадат. То в сравнение с последните два сезона… Аз предния спрях да го гледам по средата, че ми писна от онези сестри хем луди хем грозни. Сега с това Мани няма да изкарам до края пак. Смотани са ми участниците и това е.

# 686
Еххх, този Юли)) Толкова да го харесвам)) Пък колко са сладки с Лилия))
Близначките да не би да са се снимали на сватбата на Юли, лелеее ))
Толкова го обиждаха, унижаваха..бе направо...нека сега гледат .
Харесвах ги как играят, ама толкова..не е добре такава злоба в жени.
Представям си там на въжето колко зле е бил, ако помните как се разрани и тези кобрички как правеха забележка, че му дали вода да пие и се измие. То..всичко си има мярка. Тук бяхте пуснали снимка на Елия и краката и изранени, а на Юли там направо кожата падна и пак спечели.
Още не съм се този сезон ориентирала, но..ще има интересни образи си мисля. По-добре са от втори сезон значително, като цяло и по-зле от първия.  Първият сезон, ако не се бяха контузили толкова хора на едната игра, дето скачаха на слама ли беше...щяхме да се радваме на много повече емоции, ама..

# 687
И... продължавам. 😛 Елена и Стефания явно са разбрали (ех, тази телепатия!), че Врабчо се е затъжила за тях, и качиха снимки от сватба (последните им постове бяха от Черешката

Благодаря, Билянка!

Може пък да четат тук. Здравейте, момичета! Joy

# 688
Водещите на ИВ:

Той ли е единият "сив кардинал", или е твърде очевидно... 🤔

# 689
Гледах снимки на Юли в инстаграма, то заради него направих профил. Билянка тук с качените ме накара да погледна и там от любопитство. Видях много снимки и клипчета качил с хора от втори сезон, а дори има и с Томас там как тренират в една зала, но Томас много високомерно някак ми се стори се държа.
Юли го харесвам и че е откровен, не лицемерничи, казва си всичко, може и да е прям повече, да няма лустро, но знаеш, че казва каквото мисли. Отделно, че имаше мисъл и беше най-подготвен. Не видях друг такъв участник засега , като него. Ники майонезата му е пълен фен))
Исках да кажа обаче, че само Пламен му е честитил с едно кликване сватбата. Никой от първи сезон не видях нещо да е написал , дори и харесал. Големи егоисти бяха там, голямо нещо. На фона на тази тяхна злоба още повече се радвам за Юли. С Лилия си пасват идеално, а че се харесват си личи от километри. Дано така да остареят и са щастливи. Но другите...това какви хора са не знам. Все пак толкова време бяха заедно, знаят му и историята, видяха как го изиграха, че толкова ли струва един поздрав приятелски и да се зарадваш за човек, който познаваш.

Общи условия

Активация на акаунт