Отговори
# 660
  • Другата България
А кой е "добре"?
За теб и според теб?
Че хвърлих едно око пак на хората, на участниците.....
Чисто любопитство, няма да започна да гледам.  Joy

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 18:06 от Merri_An

# 661
Мене пък Пожарната много ме кефи и на терена, и като човек. Опитва се да тушира режисираните скандали, има чувство за хумор и ясна преценка, искрено се ядоса на тъпаревските постановки, тип "да се смееш ли, да плачеш ли". Хич не се връзвам на сценките по сценарий, тип Клеопатра(вата) във ваната и подобни. Твърдо съм за него, но се опасявам, че на пъзелите няма да е така добър като Андрей (другият ми любимец).

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 18:17 от Bilyana14.

# 662
Андрей като физическа подготовка е ниво над всички останали.
Морунов ми е втори фаворит и на мен, но той също като Пламен няма изявени лидерски качества. Може би независимо, че и в пожарникарския екип има лидерство и строга йерархия все пак екипността е на първо място. Андрей цял живот се е състезавал индивидуално и неговото его е много по-изразено, а също така самия Анди се чувства комфортно с него и може би затова не се страхува да заяви и отстоява позиция.

Иначе ето една снимка на Манито, която е по-вярна с оригинала и е без филтри
Бау!
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 17:15 от Bengun

# 663
Какво е станало?
Моят човек замесен ли е?
Merri, само мога да те поздравя че не гледаш и че не позволи да те направят и теб на идиот. Тази на предната страница(заедно с продуцентите), която въобще не прилича на истинското чучело загнездило се в Игрите, се подигра и изсмя в лицето на цяла Бг. Най-жалкото е че подобни твари "възпитават" по-слабохарактерни и подрастващи и всяват грешни представи...Повръща ми се от тази жена и не знам дали и аз бих продължила да гледам. Явно мис Ели е усетила кое на къде отива и се е изплъзнала овреме. Може би наистина тя е таз годишния победител.

# 664
  • Другата България
А, то и "Фермата" започна малко.....объркано и доста различно от предишните сезони, но давам шанс.
Няма сила, която да ме накара след видяното в първи сезон, да се върна на онзи формат. Аз си държа на мнение и на принципи, не очаквам нищо различно от хора, на които това просто им е заложено - опорочаването на всеки един ТВ формат, до който се докоснат. А и във "Фермата" има история, религия, не е само сеир.
Поне за момента, то вие повечето гледате и нея.

# 665
А кой е "добре"?
За теб и според теб?
Че хвърлих едно око пак на хората, на участниците.....

Още чакам някой спонтанно да ми хареса Blush Засега симпатиите ми остават към Андрей, който от показаното до тук, би спечелил справедливо. Също много харесвам Алескандър. Той е единак, егиост, но показен такъв, тоест няма подмолни игри там. И се оправя с физическата част. Абе, като котка - самодостатъчен.
Подозирам, че сред сините има хора с много добри качества, щом успяват и на гладен стомах да играят така. Освен това там няма някакви големи драми и изявени дразнители. Е, продуцентите и там изсмукаха от пръстите някакви паешки сплетни, но никой още не е блеснал като простак, агресор или чисто хахо. Но с тази изолация на реката вече окапват. Все още смятам, че Валентин е добро попадение и читав участник.
Щеше ми се още да харесвам Морунов, както в началото, но отече там, след епизода с капитанската битка.

# 666
Е то и сините ги прекараха. На капитанската какво спечели капитана им....грънци. От това по-голяма подигравка здраве му кажи. Явно Тупарев се изхранва чрез унижение на хората. Доказано стократно. КОгато някой загуби, разбирам. Но когато някой спечели, да го отпратиш с нищо...? Значи на оная циганура две седмици имунитет ѝ се полагат, че все блестящо се справя до сега, а на сините...огън, в дъждовно време. Добре, че поне им разрешиха да дишат. Колкото и да са ми не приятни червените, съжалявам ги от човешка гледна точка.

# 667
  • Велико Търново
Спрях да гледам ИВ, когато започна Фермата. За развитието там се осведомявам от тази тема.
Като чета, излиза, че все пак добре съм направила с отказването от Игрите. Въпреки че не съм и имала намерение да продължавам да гледам, де... Satisfied Но пък знае ли човек - ако е нещо примамливо, може да те "придърпа".
Само дето за този екип е трудно да избяга от сеирджийско-интригантските си сценарии.
Не знам защо Иван и Андрей смятат, че трябвва да вкарват такъв тип елементи и във Фермата, но със сигурност за мен тяхното реалити е много по-гледаемо. А може пък и наистина болшинството зрители да си имат афинитет към бигбрадърското, та не може и там да мине без него.

# 668
Между другото, исках да кажа и забравих - и на мен много ми харесват самите игри в Игри на волята тази година.
В пъти по-добре от предните два сезона (като втори сезон беше трагичен в това отношение).
Всъщност аз главно игрите гледам, а частта с драмите често я ползвам, за да проверя другите канали. Може би затова не се впечатлявам толкова от Мани, бани и подобни.

А имунитетът на Мани е справедливо възмездие за шашмата на червените в онази игра, в която се наместиха в резиденцията. Ако бях от екипа, бих ги наказала. Макар че нямаше да ми хрумне гениалната идея да им оставя Мани и тя все пак да ги закара на реката, където им е мястото. Sunglasses

# 669
  • Велико Търново
А може ли на когото му се обяснява, да даде повече подробности за тази шашма. Стана ми любопитно, пък не ми се търси из епизодите. Мерси!

# 670
А може ли на когото му се обяснява, да даде повече подробности за тази шашма. Стана ми любопитно, пък не ми се търси из епизодите. Мерси!

Имаха игра с плуване, за територия. Мани се беше спретнала с жилетка да плува. А, имаше и елемент със скок от висока кула във водата. Мани влезе на няколко метра и като ѝ стана едно лошо, та я вадиха от водата, пък тя не може да обясни какво ѝ е, пък то било крампа, ама по целия крак, пък на кислород я сложиха в линейката (сигурно така се лекува крампа "по целия крак"). И Мани не плува. Съответно червените останаха само с добри плувци и отвяха другите. В това време сините (на които още повече симпатизирам след тази игра) плуваха гладни и без сили. И един от тях помня, че също направи крампа, ама не "по целия крак" и чак след като плува и се измори.
А Манито същата вечер след крампата си обу едни високи токчета и дефилира, ни лук яла, ни крампа мирисала. И така червените, след като се оказаха без слаб плувец в отбора си, се настаниха в резиденцията.
От там се изнервих и на Морунов. Защото на следващата капитанска битка, след като му казаха, че другите отбори имат някои вързажнения към победата им, взе да мръкьосва и да вади от девет кладенеца вода, как Мани имала дефицит на магнезий и още не знам си какво. Зер, двата по-гладни от тях отбора нямат дефицит на какво ли не.

# 671
  • Другата България
Joy
Че той е капитан на отбор, какво си очаквала да направи - да си каже "Да, така е, ние ви преметнахме/Мани ви преметна, но това все пак е една игра, нали...".
Чак се изненадвам, че това за теб е недостойно.
Да, недостойно е предвид, че не е коректно към останалите племена, но всеки е там за победа, играта е отборна и правиш всичко в името на племето - да е ок племето.
Щом от продукцията са го позволили - не виждам къде е проблема.

# 672
  • Велико Търново
Яаасно! Значи в промото дето показваха "инцидента" с МанитУ, си е било чист фейк. Хубаво ги е преметнала.
А иначе след крампа да обуе токчета не е голям проблем. Даже и да е била тя "по целия крак".
И в това, което е написала Merri_An, има резон. Щом от продукцията не са ги спрели, значи не е забранено.
Моралния момент го оставяме настрана. Всеизвестно е, че в тази фирма подобно понятие не съществува, когато става въпрос за зрелища и сеири. Не отричам, че и на мен не би ми харесало това и сигурно би ми променило мнението за Морунов. Защото през седмицата, докато гледах, той ми беше един от фаворитите.
Много ти благодаря, Врабец!

# 673
Ние не можем да знаем какви им ги е наговорила и на тях (т.е. червените) Манито - колко органа са й извадени и колко месеца живот са й давали, и колко пръста и се схващат, докато спи. Изражението на лицето на Морунов за мене си беше напълно искрено и не възнамерявам да се люшкам, накъдето се опитват да ме люшкат сценаристите на продукцията. Така че това по никакъв начин не е променило мнението ми за Морунов. Той е като отворена книга - всичко е изписано на лицето му.

# 674
Обаче едно не можа да се отрече - Мани се сети (или някой от отбори ѝ я е сетил) за този номер, а Ана Мария в първи сезон не се сети! Представете си какви обрати щеше да има там, ако тя крампираше преди битка "по целия крак".

Общи условия

Активация на акаунт