Отговори
# 645
А са на 36 години...

# 646
  • София
Снощи Тупарев счупи тъпомера дори и за собствените си стандарти.

# 647
Снощи Тупарев счупи тъпомера дори и за собствените си стандарти.

Е, не, не. Имали са и далеч по-"добри" изпълнения. Това беше напълно очаквано. Щом нито се учудих, нито се ядосах. А то и за какво. Гледали сме два сезона на това. Ако участниците не знаят къде влизат и какво могат да им изсипят, проблемът си е лично техен.

# 648
  • Другата България
Какво е станало?
Моят човек замесен ли е?

# 649
Какво е станало?
Моят човек замесен ли е?
И пряко и косвено - Да
Пряко - защото го изгониха от леглото му.
Косвено - защото още две седмици в отбора му е Ана-Мария, само че версия която не може да плува.

# 650
  • София
На най-бездарното същество в сезона дадоха имунитет за 2 седмици за 100 гроша (спечелени във фарс игра срещу симулиращ дейност участник), а през миналия сезон пазеха грошовете за финала и всъщност никой не получи такава привилегия. Истински цигански шамар за съотборниците и, и фарс за зрителите.

# 651
Ана-Мария изгуби приза за най-некадърен играч. Имаме нов, безапелационен лидер в категорията. И ще си го гледаме още най-малко две седмици, честит да ни е. Simple Smile

# 652
  • Другата България
Какво е станало?
Моят човек замесен ли е?
И пряко и косвено - Да
Косвено - защото още две седмици в отбора му е Ана-Мария, само че версия която не може да плува.
Ауууу, какво е това за леглото?
Как го изгониха - заради нарушение нещо, или доброволно?
Заради него още две седмици имат Ана-Мария?
Правилно ли съм разбрала?
Той да не сваля Ана-Мария?

# 653
Не, няма чак такава драма. Просто в този сезон има само един участник, който е толкова нелеп, непохватен и нахален, че целият сеир се върти само около него. Тя е дама, де. Та, тази дама беше на път да отпадне безславно поради липса на всякакви умения, както и на симпатии от страна на отбора. Затова продуцентитИ решиха да ѝ дадат имунитет за две седмици, за да произвежда драми и да прати отбора си на реката (където им беше мястото още тази седмица, ама финтираха продукцията).
Нищо, което да не сме виждали досега.
Същата дама искаше да спи в стаята на Морунов и той се премести. Никой не го е гонил, явно толкова му е... каквото има там като качества. Вместо просто да я сиктирдоса.

# 654
Скрит текст:
Какво е станало?
Моят човек замесен ли е?
И пряко и косвено - Да
Ауууу, какво е това за леглото?
Как го изгониха - заради нарушение нещо, или доброволно?
Заради него още две седмици имат Ана-Мария?
Правилно ли съм разбрала?
Той да не сваля Ана-Мария?
Не, не.
В племето са четирима мъже и две жени. Жените спяха заедно, Пожарната и Полицията сами в стая.
Жените се скараха, Мани си събра багажа и ултимативно каза на Пожарната, че вече е съквартирант на Полицията, Simple Smile а стаята е за нея, защото не може да понася другата кобра.
Твоя човек кротко си събра палатката и напусна стаята.

# 655
  • София
Хах, той не може да я понася тази Годзила... Според мен от продукцията са му намекнали да се изнесе. Това в реала няма как да стане.
Или просто е разбрал, че не е много умно да се конфронтираш с един завършен простак и любимец на шефа.

# 656
Опорочиха предаването. Жалко е, защото тази година игрите са страхотни, много добре замислени. Но... Тупарев, това е.

# 657
  • Другата България

Тази ли
Че кой нормален човек ще предположи, че това е жена, която може нещо различно освен показаното на снимката?
Тя е вкарана за сеир, и като гледам, си изпълняма перфектно ролята, тоест, като ви слушам. Типично по Тупаревски. Ама защо да е виновна Пожарната? Човекът е възпитан, какво да направи, да я набие? Все пак трябва да си кавалер малко или много.

# 658
Хм. Ами не знам дали е тази. Аз друг образ гледам на телевизора, без филтри. Simple Smile Единствено по татусите бих я познала.

# 659
Тази, тази, само дето не изглежда така Joy

Мери, Пожарната е по-зле от колегата му от първи сезон, за мен. Пламен доста по-дълго ме държа в неведение колко е "готин".

Общи условия

Активация на акаунт