Отговори
# 630
Тази борба е обречена до момента на изтичане на давността на договора му. След това съм сигурен, че ще има много шум.
Аз мисля, че давността е голяма на тези договори, ако ще я чака да изтече.....
Или ще изчака или практически ще започне да работи за тях, ако договора е железен.
А по случващото се и с него и с Шак-шак-шак съдя, че е именно такъв договора.
Защото ако не беше вече щеше да се е чуло.

# 631
Делата се точат ужасно бавно в България, така че не можем да преценим какво става само по тези постове.
Мери, и аз благодаря на Биляна, че пусна скрийншота. Наистина имаше и още, но по нощите само ги прехвърлих набързо.

# 632
  • Sofia
Точно идвах да питам,по какво пък точно е учител Тарзан?!

И аз се надявам да излезе нещо,или по-точно - да се чуе нещо от Юлиян.Макар да не са големи надеждите.И на мен ми се струва,че е още много рано,едва ли е толкова кратка давността на договорите.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 19:54 от avi10

# 633
Доколкото си спомням, миналата година Гошето 😜 стана учител по физическо.

# 634
Офф, тази Мани-мани, направо нямам думи))) Червените и този сезон ще бъдат разпадналото племе си мисля.
Почвам да харесвам Валентин. Нямах големи надежди за него и в никакви сметки не го слагах, но ето изненада. Браво на момчето.

# 635
И аз много го харесвам, но продукцията предпочита да ни завира в очите Мани и подобни на нея. Обаче имам кофти привкус за мис Ели, че нещо я принуди да се самоотлъчи. Пак някаква непочтенност се случи. Тя до последно играеше много добре, макар че всячески се мъчеше да загуби...Оставиха ни тази идиотка вместо нея.

# 636
Ето за Гошето:

😜😜😜

# 637
Да, и аз не си го представях като учител по БЕЛ Joy

# 638
Аз и като учител по физическо не си го представям. На педофил са ми асоциациите поради някаква причина.

# 639
Вдъхновил се е от Юлката явно. Пък в игрите му се подиграваха, че бил даскал.
Всъщност сега Елия беше от жените май най-подготвена от племето си. Но..явно нещо е станало там и е видяла, че няма защо да се напъва и излага с онези. Все пак има родители, ученици, всички я гледат и коментират. Игрите ще свършат, ама после ... за мен правилно постъпи, като се замисля сега. Нямаше как да излезе по своя воля, направи го , като умишлено падна. Можеше да отвее и Стоян, но..

# 640
Елия вероятно е имала някакви лични причини, за да се откаже. Александър от Рибарите я защитаваше в ИГ с това, че реалният живот е далеч по-важен от една игра.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 11:28 от Bilyana14.

# 641
Това е интересен анонс с Борислав, честно казано много неочакван за мен лично.

# 642
Защо? Какъв му е случаят на този Борислав?

Твърдо съм за червените в ИВ и тази година. Първо, защото са червени 😜 и второ, защото (отново) с тях е решил да се гаври Тъпарев. Ясно е, че победа следващите (поне) 2 "седмици" няма да видят и че реално на арената ще се състезават два отбора.

Персонално любимците ми са Морунов и Андрей.

Една полицейска среща:

И една (плашеща) снимка на две от тризначките:
Скрит текст:

# 643
  • Другата България
Майкооуууууу......Anguished

# 644
Лелеееее .. колко са се състарили не е истина. Приличат на вещици от етноса.

Общи условия

Активация на акаунт