Отговори
# 615
Мда, мина една седмица от Игри на волята и се пренесохме в индийския сериал.
Заради симулацията на Мани снощи червените не само, че не трябваше да спечелят, ами трябваше директна дисквалификация и на реката.
А вместо това в промото за довечера ми дават Морунов как се пули невинно, като му казват, че другите отбори не са доволни от "победата" им.
Как да им се получи това предаване на тупаревци, като пет прости правила не могат да измислят и да държат на тях.

# 616
Тупаревци имат едно правило - интрига да има; важно е генерирането на коментари. Защо иначе биха допуснали след "жестокия кастинг", на който са се явили "над 10000 кандидатА" (това е като 240 депутатА😜), хора като Мани-мани и грАничната?

# 617
  • София
Таман щях да пусна инфото с Маги, благодаря!
Пореден супер каст. Много съм доволен, а Джанаварова ще е скрита лимонка. Simple Smile

Бях отвратен от снощния епизод и скандалната победа за бойците! Би трябвало да ги е срам, а не да се радват така демонстративно.
СРАМ!

# 618

На въпрос към Юли - какво е "спасил" Добата, отговорът от непотвърден източник - покрива на къщата си или дограмата.

Би участвал в Сървайвър (всъщност отговори на този въпрос, че би участвал във всяко мероприятие, изпитващо физическата и психическата издръжливост).

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 17:16 от Bilyana14.

# 619
То, по принцип, няма лошо Добрин с парите да си ремонтира каквото иска. Само да не приказва много приказки преди това. Че става за смях.

# 620
Като фен на Реал ми беше много приятно да гледам унижението на каталунските смешници тази вечер. Може и да бъркам, но мисля, че нямаха точен удар във вратата срещу Баварците тази вечер.
Никога не съм вижал по-безпомощна и беззъба Барселона. Даже и при 2:8 играха по-добре.

# 621
Морунов го зачерквам от фаворитите си в Игрите с две дебели линии. Другата капитанка никога не е била сред тях, така че при нея няма промяна. След като му се каза и в прав текст на Морунов, че се наместиха с измама в къщата, как пък не му стана неудобно и не я отстъпи тази пица на сините. То беше ясно, че ако сините победят, ще ги нахранят. И жълтата девойка можеше да направи същото. Уви, оказа се, че Тошко от миналия сезон, този 'жентълмен, притежава повече благородство в подобни ситуации.

Между другото снощи Юлиян беше публикувал някакви сторита със снимка от игрите и пишеше нещо за справедливост. Да не е тръгнал да ги съди най-накрая?

# 622
  • Другата България
Като фен на Реал ми беше много приятно да гледам унижението на каталунските смешници тази вечер. Може и да бъркам, но мисля, че нямаха точен удар във вратата срещу Баварците тази вечер.
Никога не съм вижал по-безпомощна и беззъба Барселона. Даже и при 2:8 играха по-добре.
Аааа, не.
Не с лошо за Барса, че ще си дърпаме плитките.
Факт е обаче, че като че ли след Меси не ги чака нищо добро, дано не съм права.

# 623
Скрит текст:
Аааа, не.
Не с лошо за Барса, че ще си дърпаме плитките.
Факт е обаче, че като че ли след Меси не ги чака нищо добро, дано не съм права.
Не е Меси.
Хосеп Мария Бартомеу е причината да са това което са в момента.

# 624
  • Другата България
Разбра ме какво имам предвид, иначе съм съгласна.
Врабчо, я дай повече инфо за Юли, че ми стана интересно.

# 625
Ето, Мери:

Имаше и една на фона на съдебната палата, но нея не я "скрийншотнах" 😜.

Юношата Веско:

И един учител:

# 626
  • Другата България
Нали знаеш колко сме го говорили, и всеки път съм ти казвала, че Юлиян няма да остави нещата така, или поне ще опита. Въпреки, че нямам идея какво може да докаже, и най-вече как.
Много интересно, дано излезе нещо.
Благодаря ти, нямам време да следя инстаграмите, пиши ако има нещо друго. Heart

# 627
Тази борба е обречена до момента на изтичане на давността на договора му. След това съм сигурен, че ще има много шум.

# 628
Еее той Веско щото много напреднал от тогава...Ама блажени са вярващите. ЧОвека си живее в някакъв негов свят на байряци, слава, зеене и победи.

Тоя пък червей Гергиос какъв учител се явява? За пръв път чувам.

Юлката, дано успее, ако се е захванал да съди. То след здравето, това е следващото нещо което му пожелавам от сърце да му се сбъдне, защото другите важни неща в живота си ги е извоювал.

# 629
  • Другата България
Тази борба е обречена до момента на изтичане на давността на договора му. След това съм сигурен, че ще има много шум.
Аз мисля, че давността е голяма на тези договори, ако ще я чака да изтече.....

Общи условия

Активация на акаунт