Отговори
# 600
Аз след малко ще я гледам Фермата, замъкнаха ме днес първо на бира в Борисова и после на мача със Славия.

# 601
  • София
Има много битки, сефте.
А как може Кери да изпорти така дузпата. Безумно изтървани 2 точки, бесен съм.

# 602
Има много битки, сефте.
А как може Кери да изпорти така дузпата. Безумно изтървани 2 точки, бесен съм.
Само който не е бил дузпа не е пропускал.
Хубавото е, че създаваме много положения. Лошото е, че нямаме типична 9 с нюх на хрътка към пласирането в малкото наказателно поле и гола. Ако трябва да погледна философски - с моряците не заслужавахме да спечелим мача, така че нещата се уравновесиха.
Рядко се вижда публиката на ЦСКА да изпрати играч на съперника с аплодисменти, но малката джапанка си ги заслужи напълно. Изигра супер силен мач и ако не тръгне по мурви и чалготеки, а работи упорито има качествата да заиграе в някоя от топ лигите на континента.

И искам да отбележа още нещо.

Едно 18 годишно момиче тръгна от квалификациите, изигра 10 мача в които не загуби сет и вдигна трофея на US Open над главата си. Историческо постижение. Никога квалификант не е печелил турнир от веригата на големия шлем.
Надявам се Жокера да реализира Голям шлем в един сезон тази вечер (Финала е от 22:30 по Eurosport), което ще е УНИКАЛНО постижение и ще е първи календарен шлем след шлема на Шефи Граф.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 11:51 от Bengun

# 603
  • София
Май вървим към 11-та поредна за лудогорието, тц тц...
Но да, съдбата дала, съдбата взела. Във Варна имахме голям късмет.
Радвам се за Ема, но на финала довечера съм за малък мечо. Време е за Даниил. 🙂

Имаме си трети участник в Максимал 2.
След Боби и Ваня от Игри на Волята 2 идва и Сървайвър легендата, Светльо Бърканичков.
Отличен каст дотук. 🙂

# 604
Кога ще е този нов Максимал? Дали ще имам време да изгледам отмналия сезон, преди да започне новият...

# 605
  • София
Мен Бърканичков не ми беше любимец, той не можеше да върже цяло изречение, но ще го запомня с този разговор:
http://survivor.btv.bg/video/videos/rechta-na-barkanichkov-i-t-n-i-t-n.html

# 606
  • Sofia
Кога ще е този нов Максимал? Дали ще имам време да изгледам отмналия сезон, преди да започне новият...
И аз се чудех кога ще е.Дали са започнали да го снимат или тепърва набират участници?
А време ще имаш,те са 5 серии на кръст.Wink

п.п.Бърканичков и на мен не ми е любим герой.Grin

# 607
  • Другата България
Май са повече от 5, аз така и не успях да ги гледам.

# 608
  • Sofia
И аз не помня колко са,ама не са много,ей така го казах.
Май са 14-15.И като превъртиш тук-там...Wink

# 609
  • Sofia
Бях го забравила Бърканичков и т.н.и т.н. 🤣

# 610
  • София
Ще се снима пролетта на 2022 г. (мои предположения), със сигурност няма да е 2021 г.
Предполагам ще стане както със сезон 1.

Бен Гън,
успя ли да гледаш сезон 1, 'С поглед към звездите'
Интересно ми е какво мислиш за игрите и развитието на състезанието. 🙂

# 611
Добата явно е бил само (гол) зрител на световната купа (както се оказа) по паркур в София, защото българският представител е Мартин Димитров (от квотата на домакина), който е заел седмо място.
http://m.focus-news.net/?action=news&id=2900403

А пък аз ще си призная нещо... срамно... Дадох си сметка, като гледах репортаж за въпросната купа, че ниският "старец" (както ми се стори) с бейзболната шапка, с когото говореше Добата, като се разминахме, е бил... Йордан Йовчев... Ненормална работа... да разпозная Добрин, но не и Данчо Йовчев... 🙄

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 23:52 от Bilyana14.

# 612
Е, хайде сега, може да се случи и Лили Иванова да не разпознае човек. Аз го разпознавам повече по глас и ако говори някъде, няма да ги сбъркам. Но сред хора и където не очакваш да го видиш, може ида не го познаеш, а и човек се променя с времето.

# 613
По глас, по глас ама ако е Виктор Калев, може и да го вземеш за Лили Иванова.  Laughing

Максимал няма как да са почнали да го снимат, Ваня не е в България.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 04:21 от Soney

# 614
Благодаря ти, Врабчо, за успокоението и разбирането! 🤗🥰

Панчев, награбил Бялото Мите:

Знамето може да се е изгубило (или разкъсало) из драките и чукарите, но все ще се намери някое "жълто парцалче" за снимка:

Общи условия

Активация на акаунт