Отговори
# 585
  • Другата България
Не, не, категорично съм сигурна, че повече няма да видим Врачански.
Сега, винаги може да ме изненадат сценаристите, оставям си поне 0,5% вероятност да си права, но изхождам от това, че Врачански отсвири сериала още от втори сезон.
А и много бозаво ще стане....

По-скоро имам предвид, че тази нишка няма да я изоставят. Много е благодатна за пълнеж, могат да си разследват още два сезона. Joy
Оооо, да, това да, дори се чудя как така Калин рЕзко изостави нишката и се втурна отново да гони Денис, някак ей така, при все, че цял втори сезон го търсеше и се беше вманиачил, което му костваше и брака и семейството, изведнъж хоп - вече това не го интересува. Не мисля, че ще го оставят така, предполагам, че в процеса на разледването някак Калин ще стигне до Юлия и палежа, вероятно също "случайно", но така да остане.....друг е въпросът, че и Драго като разбере /а трябва да разбере/, че Юлката е драснала клечката, вероятно ще я шитне.
Все пак са минали 5 епизода само, а още 60.......Joy

Едит.
Това за Шопов и ролята му на евентуален баща на Драго и Сандо се подхранва от някакво стори в Инста на Ники Илиев, което после бил изтрил. Та имало стори, със сцена от сериала, в която Шопов казва на Денис: "Майка ти беше най-голямата грешка в живота ми", и го прострелва. Нали чета и пиша и в темата за сериала, там съфорумка писа, че го видяла, после било изтрито.
Сега, аз не мога да повярвам, че така ще издадат сюжета, по-скоро мисля, че е някаква провокация от страна на Ники Илиев. Да видим все пак.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 14:31 от Merri_An

# 586
Врабчо, не го знам Добрин какво си представя за паркур. Състезание не сме гледали, а се опитвахме да заобиколим НДК. Направи ми впечатление голият мъж, с когото се разминахме, и затова го погледнах.

Нищо чудно Шопов да е бащата на Денис. Обичат ги тук роднинските връзки. Очаквам и някоя стринка или вуйна да се появи. 🤔😉

# 587
  • Велико Търново
Merri_An, добър сбит преразказ.
Да допълня само, че Караиванов (май така се казва героят на Христо Шопов, след справка с финалните надписи - първото име със сигурност е Филип) е привлякъл втория "готвач" на Денис, но в крайна сметка го уби. Не му хареса фактът, че имало умрели след употреба на техния вариант на "мухата". Демек - може да се окаже доста по-хуманен лош Satisfied
И още - в деня, в който близките се сбогуваха с Борис (пуснаха едни бели балони в небето!), Лора отиде на среща. Вярно че беше под давлението на Мая, ама все пак...
Предположението, че Филип е баща на Драго и на мен хич не ми се връзва. Да, може в един момент Снежа да му е била някаква любов, ама чак пък баща... Та той трябва ученик да е бил Satisfied Всъщност, Снежа да не би пък в някой момент от живота си да е била учителка? Rolling Eyes

# 588
  • Другата България
За готвача стана ли ясно, че умря?
Изнесоха го с пяна от устата....знам ли...

# 589
  • София
Засега ми харесва два ИВ, твърдо против съм участието на хора без подготовка, само за да им се смеем като Стейси, но съм още по-против натрапването на хора като полицая и отшелника, Тодор от миналия сезон и други такива, които се изявяват като мутри.

Днес се нареждам за Фермата, надявам се на добри участници, миналата година точно това ми липсваше, добри по душа, сърцати хора. Накрая останаха хора, които бяха показали ниско поведение през сезона. Не ми се гледат хора, готови да мачкат по-слабите.

# 590
  • Велико Търново
С тази пяна е малко вероятно да не е умрял. Но, викаш, може всичко да се очаква? Grinning

По едно време в bTV Новините съвсем замалко дадоха Иван и Андрей от Фермата, казаха, че представянето на участниците ще е първите два епизода. Това означава, че днес ще влязат половината, може би. Или 'айде да не са половината, то няма да са всичките. Някъде пък мернах, че и битка ще има още днес. Интересно какви нововъведения ще има този сезон... Rolling Eyes И дано разочарованието от предишните два сезона не се повтаря.

# 591
  • София
На мен пети сезон ми е любим, трудолюбиви хора имаше, някои и умни.

# 592
В жълтия вестник имаше за последната победителка във Фермата-Хепи Ванче май беше, статия , че не си е купила гарсониера, не били и стигнали парите и искала още , били недостатъчни)) Не получила нищо повече, пак се качила да работи на кораб и това май имаше, не съм я чела цялата, по заглавието. В Уйкенд последния има и за Карамазов разни неща, за полицая от ИВ , че бил деца на футболни мачове, за Ванчето и не помня още за кой. Та..поне за форматите има. Мда, за съжаление пише и за актьора, дето е син на актриса в Ол инклузив, починалият в Англия((
Също и за Братя , че нещо се разменят, сменят, бе имаше някакво интервю или какво беше...статия. Не знам дали е вярно, но за братя като ви чета са уцелили.

# 593
Този го обожавам:heart_eyes:Heart Eyes Стратимир

# 594
Амчи и аз съм му фърлила очо. Недей тъй, как ще го делим?
Нали си приятелче от мен да мине. Четни дати за мен, нечетни за теб))
Хубав е, да, мой тип външно, мхм))

ПП. Маскирания ми изглежда обещаващо. Харесват ми някои, дори повечето, че дори и маските този път. Ще видим, доволна съм засега)) Песните също са ми по вкуса, бе приятно е за гледане.

# 595
Амчи и аз съм му фърлила очо. Недей тъй, как ще го делим?
Нали си приятелче от мен да мине. Четни дати за мен, нечетни за теб))
Хубав е, да, мой тип външно, мхм))

Е вие се разбрахте и нищо не остана. Айде пуснете го малко на всяка втора събота.
През другото време -  Александър  Wink

# 596
От мен да мине имаш четните съботи)) Ще ги попълня с Морунов и той ми е хванал окото))

# 597
  • Велико Търново
Хахах, fanfanito, като четох поста на Soney, си помислих - може и да стане. Когато се пада нечетно число Grinning

Маскирания ще го гледам утре. Иначе хвърлях по някое око в темата, че днес няма отпадане. Ако има, обикновено чета докато гледам записа.

Първият епизод на Фермата ми хареса. Само с мъже даже си е много хубаво. Жалко че ще влязат и жени в понеделник.

# 598
Доволна съм от старта на Маските, даже някои отсега са ми любими. Кремена Халваджиян не ми е любимка, нито кичозните й произведения, но не може да й се отрече, че с всеки следващ сезон точно на това предаване има все по-добри и по-добри попадения.

# 599
  • София
На мен ми хареса Фермата.
Добро начало, ще се следи с интерес и този сезон. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт