Отговори
# 570
  • Велико Търново
Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса.

На мен пък Братоев все още не ми е опротивял толкова. Може би защото наистина мисли отборно, не знам. Но с това наргиле много бие на очи, мда...

Реално аз май днес гледах последно Игрите. От утре вечер застъпвам Фермата. Да видим там какви са ги събралЕ. Satisfied Пък и това ми е фаворитът от двата формата, все пак...

# 571
Благо Джизъса, и той все вързан за апарата.

# 572
Братоев трябва да прескочи до колизеума в Рим за да остави автограф по стените. Само тогава може да е в една лига с Благо.

# 573
Толкова отявлено тази мис Ели се предаде инотказа. че чак ми стана неудобно да гледам. В друга ситуация бих си помислила че е дрогирана. Пак ни направиха на глупави, а къде е още края.

# 574
А колко "щастлива" беше, че й се дава втори шанс. 🤪🤣 Очаквам "битка на живот и смърт" с отшелника в понеделник... 👀

И някак веднага се сещам за Златозар, който издърпа количката с тежести само на воля, защото сили отдавна нямаше. Напомни ми Юли, който беше казал, че като свършат силите, остават само волята и сърцето...

# 575
Много тъжно някак(( Във ФБ ми излезе странно защо на Андрей профила за хора познати уж. Веднага го разпознах и отворих да видя. Ми човекът продължава да си се занимава и включва в маратони, ски кара понякога, но..любителски и благотворително. Сега работи...почиства мека мебел в някаква фирма (не знам коя)
Човек толкова занимавал се със спорт, че и постижения имал, някак...но това е начин да си храни семейството и оцелява . Жалко. Дори е поместил с лека тъга, че вероятно ще е пръв изгонен. Преживява го, въпреки че не показва външно колко е обиден и засегнат.

# 576
Аз вече съм на вълна "Маскираният певец". Марта Вачкова беше много ентусиазирана в интервю по Нова тази сутрин. Надявам се все пак да излезе адекватен панелист от нея.

# 577
И аз гледам Маскирания, приятно ми е, но не се вживявам, просто ми харесват песните, забавно ми е, тече си по телевизора и нещо друго правя, заглеждам се, но не да следя. Разтоварва ме.
Днес дали ще има игрите, все не мога да запомня кога и какво ще е.
Фермата няма да гледам, то и преди не я гледах, много ми идва.
Чакам с нетърпение продължението на Пътят на честта, много ми харесва на мен.
Братя нещо ми се омотаха, но четох, че ще бъде сменен единия артист или нов брат се появява, купувам Уикенд за майка и имаше статия , но само прелистих на кафе преди да се прибера вестника.
Очаквам и Ол инклузив, харесват ми актьорите, не ме натоварва, глуповато е , но кат мен малко , та си допадаме)) Пък и Албена обожавам плажа там, отдавна не съм ходила, имам сантимент.
Има какво да се гледа, стига време да имаш.
Покрай игрите гледах и Черешката, не ми хареса тази седмица какво беше, но аз не съм фактор за предаването много.

# 578
  • Другата България
Аз вече съм на вълна "Маскираният певец". Марта Вачкова беше много ентусиазирана в интервю по Нова тази сутрин. Надявам се все пак да излезе адекватен панелист от нея.
Врабчо, сега изгледах снощния епизод на "Братя".
Че снощи малко....алкохолно-разпускаща вечер.
Хипотези за Шопов? В темата твърдят, че е баща ИМ - очеизвадно Сандо е нов брат на Драго, този път по бащина линия, целта му обаче още ми е енигма.
Но Шопов? Не мисля, че е бащата, ти как смяташ?
Латино малко ми идва, с тези навързани и оплетени роднински връзки, наслада за очите обаче е Влади Михайлов, прави им епизодите за момента.

# 579
Merri_An може ли накратко да разкажеш какво се случва в "Братя", че нямам възможност да гледам Hug

# 580
Преди малко с Добрин се разминах... гол до кръста на НДК (има състезание по паркур). Сигурно си мисли, че е на Пустия плаж, а не в центъра на София...

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 13:25 от Bilyana14.

# 581
  • Другата България
Merri_An може ли накратко да разкажеш какво се случва в "Братя", че нямам възможност да гледам Hug
Трябва да се напрягам с неизтрезнялата глава Joy, га ручах жабетата/тоест, уискитата/ снощи и нощес беше добре , сега ....., дано това да е, че последния път след такова запиване на 8ми март се озовах с ковид, определено махмурлукът е за предпочитане...., сега ако ме повтори, се самопровъзгласявам за каръка на обществото.
Та да се напрегна. Какво се случва - ами Влади Михайлов се случва, още не мога да повярвам, че този човек не е завършил актьорско майсторство, пристрастна съм, ясно е, ама е роден за роли на мафиот. Убива ги с игра, определено.
Не знам дали си гледала и двата сезона, блестящ първи и посредствен втори. Сега този....само 5 епизода са минали, но ще се набляга отново и на латино елемента, което за мен не е ок, в смисъл - някакви оплетени родствени връзки, дано до 60ти епизод да не гадаем кой кой е, че пак ще стане смешно.
Нали миналия сезон завърши как Лора намери Борис във вегетативно състояние във....ветеринарна клиника, по неясен начин и причини настанен там от Снежа - търсили го мафиотите на украинеца - бащата на Юлия, когото застреля, той паднал в някакъв язовир, успял да излезе, ама много седял във водата и това го довело до кома. Как обаче точно Снежа го е намерила и настанила в кома в онази клиника - не стана ясно. Та тъкмо Лора и Снежа бяха се разбрали да го водят в Турция на лечение, Юлия проследи Лора, не дадоха как е разбрала, че Борис е там, но явно е разбрала, и запали клиниката. Съответно Борис изгоря, не намериха останки, но е ясно, че с Врачански дотук - това беше ясно още от сезон две. След което Лора каза на Калин и Драго, много силна сцена имаше на Влади Михайлов /режеше си татуировката на гърба - нали имаха еднакви с Борис/, Калин също тежко го преживя, и съответно Драго категорично /но аз мисля, че не е така/ отсвири Лора, и е с Юлия. Засега никой не търси как точно изгоря онази клиника, и ще е тъпо, ако го оставят така, не мисля, че ще стане защото Юлия си изпусна едната обеца пред клиниката и Лорчето я намери.....
Съответно се появи "случайно", на един боксов турнир нов играч, в когото "отново случайно" Денис се огледа и загледа, и го приобщи към мафиотската си структура. Напорист, подлива вода на Радо. Въпросния се заигра с Гери - барманката в "Таг-бара", и след един кекс на сутринта тя "случайно" намери любовни писма от Снежа в една негова книга /неясно до кого - новероятно до баща му/, и снимка на Снежа с малко русо момче. Ясно е, че това боксьорче е брат на Драго, но по бащина линия, и сега интригата ще е тук - защо и с каква цел Сандо /така се казва героя/, всъщност е вече ключов играч.
От снощи вече се появи и персонажа на Христо Шопов - "новия Райков", новия конкурент на Денис, когото в темата спрягат за бащата на двамата - Денис и Сандо. Аз не го вярвам засега. Освен, че му открадна единия "готвач" на дрога и се намеси в пазара, нае и Лорчето като мениджър в някаква компания за биопродукти /според мен параван/. Ясно е, че целта е Денис, да видим защо.
Ива живее с Черкезов, Калин не знае, заради това Черкезов напусна "Убийства" и се премести в "Наркотици" - за да не са заедно с Калин. По същото време Калин реши да се премести и той в "Наркотици", за да хваща отново Денис, а и вече не търси Борис. Тоест, двамата пак се събраха - Калин и Черкезов, но сега Калин е шефа. Много комично. Трябваше да е трагично, но не беше.Joy
Дъщерята на Черкезов - Поли, се прибра от Америка, естествено, не харесва Ива, естествено, както и предполагах в началото, попадна "случайно" на Симо /който вече също работи за Денис и пуши и се дрогира веднъж/, и там ще има двойка със сигурност, Вики е в Холандия и явно няма да я видим през този сезон.

Ами....Врабчо да допълни, ако пропускам нещо......

# 582
Добрин още ли си мисли, че да тичаш от единия бордюр на улицата до другия и да подскочиш на саксия, е паркур...

Мери, добре си го разказала, май това е основното. Разбира се, ще има още интрига с брат Врачански, предвид, че не са открили обгорели останки.
За Шопов не знам, по-скоро ми се ще да не им е баща, защото много плоско ще стане. Страшна рода се събраха. Добре че не се канят по сватби, че няма ресторант, който да ги побере.

# 583
  • Другата България
Не, не, категорично съм сигурна, че повече няма да видим Врачански.
Сега, винаги може да ме изненадат сценаристите, оставям си поне 0,5% вероятност да си права, но изхождам от това, че Врачански отсвири сериала още от втори сезон.
А и много бозаво ще стане....

# 584
Не, не, категорично съм сигурна, че повече няма да видим Врачански.
Сега, винаги може да ме изненадат сценаристите, оставям си поне 0,5% вероятност да си права, но изхождам от това, че Врачански отсвири сериала още от втори сезон.
А и много бозаво ще стане....

По-скоро имам предвид, че тази нишка няма да я изоставят. Много е благодатна за пълнеж, могат да си разследват още два сезона. Joy

Общи условия

Активация на акаунт