Отговори
# 555
  • Sofia
Пепел ти на клавиатурата,дано не се появи и там.Писна ми да изскача от всякъде този човек.

Иначе аз съм мазохист.Mr. GreenЗапочна ли да гледам,тъпо не тъпо,винаги доглеждам.Особено пък ако е и риалити...Smile

п.п.Еми,кои са спойлерите за финалистите,че май съм ги изпуснала?Видях само за победителя,дето уж вече не е победител.Mr. Green

# 556
Абе да ти кажа и аз мога да гледам, ама да се съберем всичките от тази тема в една къща, вие гледайте пък аз ще правя салата и ще готвя, ще разнасям чинии, ако имате и деца за гледане и там мога да помогна. Така мога да гледам Laughing

# 557
  • Sofia
Едвам ме нави Hug

# 558
Еййй, браво на Андрей)) Победи женското войнство)) При това доста го затрудни Морунов, как подскачаше на платформата а-ха да падне. Много съм доволна)) Не знам защо , но Елия не иска май да играе, иска да си ходи и не влага хич старание да спечели, а аз съм точно за нея да се спаси от трите жени там.

# 559
  • София
Дайте спойлери за ИВ. Много ми е любопитно.
Много исках да отпадне Красима, супер неприятна е.

# 560
Удавиха Манито, не ги е срам. Лоши хора. Да и дават игри с плуване на момата.

# 561
Червените да не станат изчезващо племе...

# 562
  • Sofia
Удавиха Манито, не ги е срам. Лоши хора. Да и дават игри с плуване на момата.
Ма първо "дистрибуларния" апарат ѝ съсипаха

Червените да не станат изчезващо племе...
Това сигурно е новата територия - в лазарета.Wink

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 03:21 от avi10

# 563
Както и предполагах още на играта с кулите, Елия не желае да остава повече и иска да отпадне. Понеже няма как да излезе доброволно иска да я номинират и на игрите бавно, трудно и последна.
Странно на гредите беше супер, ама супер, то и преди за капитан май или територия като беше показа, че е добра с баланса, но сега... е не може Мани да я бие и почнат заедно да редят . Колко пъти пада Мани, а Елия само се оглеждаше и толкова бавно, бавно почна да върви и никакво забързване или ..бе нарочно се бавеше, а за чинийките беше очевадно какво прави.
Нека сега ходи и на острова да се мъчи, но ще е само една вечер.
Все си мислех, че между Елия и Морунов ще стане нещо, ама сега като излезе...вятър работа.
Тази Соня (по-възрастната от бойците) много ми падна в очите, интригантка, простее, че и грозновата, бе трагедия се оказа, отровно същество. Ми , като сложим  Стейси и Мани , това са четирите жени в племето и Елия просто е ...някакво изключение там. С ни една от трите не виждам да има нещо общо и допирно. От мъжете само с Морунов може да се стикова, това..не е нейното племе определено. Мисля, че имаше какво да покаже това момиче, пък и хубава, взели са жени, които за нищо не стават там. Елия добър баланс има, точна е, с халките се справи, не знам защо казват, че не можела да плува, като наистина само Мани беше с жилетка, а удариха по Елия (защото искала) еми как няма да иска...
Видях в промото за следващия епизод, че Мани е пострадала във водата и на носилка я изнасят с кислород. Елия изгоря  и се жертва напразно да остане Мани. Пък тази Стейси не знам..как са ги взели с Мани не разбирам изобщо.
Този отшелник пък толкова ниско чело има , че...оффффффффффффффффф мъка направо.

# 564
Тази Соня ми е като сестра на Радостина (от първите игри) по хубост. Чудни и двете, анагьоре.

# 565
  • Велико Търново
Червените падат като круши.

Със сигурност Елия нарочно загуби играта. През цялото време си личеше.

# 566
Без Елия, грАничната и Мани Бойците имат доста силен отбор,който е напълно възможно да започне да доминира.

# 567
  • Велико Търново
Мечтата на Неделчо се сбъдва. Ще плува по три пъти Satisfied

# 568
Без Елия, грАничната и Мани Бойците имат доста силен отбор,който е напълно възможно да започне да доминира.
Освен ако във всяка игра няма някакъв вариант на халки, лостове и разни такива, които да се минават на ръце...

# 569
Е те бойците остават само с 1 жена май. Как ще се бият изобщо не знам. 2 в болница и една отпаднала само за 1 седмица. Чудо направо.
Братоев неистово ме дразни, ама ме влудява направо, рядко толкова антипатичен човек да виждам. Даже и да не говори пак ме дразни. Не е истина просто, за пръв път ми се случва такава неприязън. А така му се израдвах в началото, че ще участва. Волейболистите не са такива хора, нямат такъв характер, има гаднички, ама това неговото е безумно просто. Андрей все повече ме впечатлява и печели. Не е мой тип мъж (щото аз си имам слаб ангел и харесвам тези дето и на външност ми допадат, просто съм си такава) , но този човек привлича наистина. Забравям външност и всичко и дори в усмивката му намирам чар. Изключително самообладание, аз не бих могла да запазя такова. Като кантар е, така ги мери и преценява, толкова е точен в мерката... а се радваше на Братоев и това е една от малкото показани емоции, като го видя, но...мисля беше до днес само, прецени го точно колко струва.
Този Братоев с наргилето ми прилича на един футболист в ББ , забравих му името, с Русата Златка дето се взеха. Той без наргиле не дишаше просто.

Общи условия

Активация на акаунт