Отговори
# 540
Лелееее .. прочетох краставици Simple Smile

# 541
  • Другата България
Утре започва фермерската сага.

# 542
Ще го изгледам старта на Фермата аз, интересен ми е каста този сезон след слабия каст миналата година.

# 543
Скрит текст:
Според мен Туджаров много внимателно си подбира битките и се старае да стои под радара.
Точно това имах предвид. 😉 Играе си своята игра и на арената, и в племето. Интересен ми стана.

И специално за Дяволчето:

Явно ще е в един отбор с Борислав - от неговото представяне:

Ако сте ги позабравили 😉:

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 11:12 от Bilyana14.

# 544
  • Другата България
Радостина още силикон ли е сложила?

Еми, знаем се от доста време.
Никога не съм премълчавала, че моята "слабост" са служители на МВР, и медицински работници /горе -долу, тук зависи, ама на - миналата година "моя" човек беше и Милен, и той взе, че спечели, отново без да гледам нито един епизод, само на визитки/.
Но пожарникарите са друга бира, това са сърцати хора, освен всичко останало - тренировки, смелост, физика и т.н., си е и до манталитет. Всекидневно работя с тях, "познавам ги", затова и в сезон 1 много харесвах Пламен, докато не ме разочарова, естествено. Всички го харесвахме всъщност, той вероятно не е лош човек, условията на играта все пак бяха такива.
Сега с интерес ще следя представянето му, доколкото разбирам и полицая се представя добре.

# 545
Мери, не съм убедена, че би си харесала полицая Joy
Хрумват ми поне десет епитета за него, но напоследък съм решила да бъда бяла и добра, и ще ги спестя. Е, ако ме изнерви още малко, може и да не си ги спестявам след това. Силен е физически и влачи трупи, но до там. Той и Добрин влачеше трупи. На фона на полицая, обаче, Добрин е добродушко.
Морунов (пожарникарят) засега се държи на положение като поведение, а и в игрите се справя, затова си трупа позитиви човекът.
Аз си набелязах една скрита лимонка. Засега незабележимо тича с челната група, без да се откроява чак толкова. Но ако не си тръгне след някоя безславна номинация, имам усещането, че ще дръпне с един спринт на финала.

# 546
Ейй, разбуни любопитството ми с тази лимонка. Сега ще има да се чудя коя е. 🤗

# 547
Ейй, разбуни любопитството ми с тази лимонка. Сега ще има да се чудя коя е. 🤗

Лондонският младеж Blush Достатъчно умен е, за да се справя с логическите задачи (а и като цяло дава вид на човек, който мисли), а и физиката му е много подходяща за повечето игри. Хем е като паяк с тези дълги ръце и крака, хем е достатъчно силен. Минава почти незабележимо по терена - бързо, ловко, върши си нещата и се скрива в отбора. Няма драми, висене, пръхтене. Но и не се откроява, и предполагам, че това ще му помогне да стигне напред.

# 548
  • Другата България
Мерси, Врабчо. Heart
Утре започва "Фермата", силно се надявам да не ме разочароват, по първите епизоди ще преценя така ли ще е, и според това ще реша дали да остана на БТВ или да се прехвърля на НОВА. Гледам някакъв остров на Отшелника вкарали, яко копи-пейст на "Сървайвър", толкова ли не можаха да измислят свой регламент? Стопанства имали - това пък от "Фермата". Сега чакаме секса и махленските клюки, от Биг Брадър, и егасимус и Игрите на .....НЕволята.
Дано "Фермата" ме грабне, аз съм била в с. Шума, то и ми е съвсем близо, диво закътано местенце е , манастира не си го спомням, но дано се получи интересна занимавка. Физически не ми е възможно да следя и двата формата.

# 549
Оо, Врабчо, тази лимонка за мене беше страшна изненада... предвид визитката му. Права си, че страни от прожекторите, а е бърз, ловък, силен и умен.

# 550
  • Другата България
За кого говорите? Кой от визитките, МеритУ да хвърли едно очо?

# 551
За кого говорите? Кой от визитките, МеритУ да хвърли едно очо?

# 552
Значи на мен толкова ми лазят по нервите това Мани, волейболиста и Красима, че чак се чудя дали да не спирам да гледам и като прочета тук че са отпаднали, да се върна на ново. Рядко тъпи същества, а външния им вид е като огледало на цялата им тъпотия. И на мен ми стана жал за АНдрей. Не мисля че чак пък толкова заслужи такова отношение от другите. Много бързо се обиждат иначе. Толкова слабохарактерни млади хора. Как и къде работят, кой ги търпи? Като знам какви изнервящи ситуации има в ежедневието предполагам на всеки от нас. То ако се постъпваше така при някаква подобна, трябва да се избием на работните си места.

Иначе за сега и аз съм фенка на Валентин, Неделчо, пожарникаря, полицая (само заради силата), от жените само на полякинята. Ще ги видим по нататък какви плетки ще наплетат.

Фермата се каня да гледам и аз поне първия епизод. В зависимост от това каква сган са поканили, ще преценя дали да пордължа. Определено не ми се гледат педали, миски, насилници и простаци, както и любовни истории. А те в по-голямата си част на това залагат. Ще преценям в движение.

# 553
Аз им намерих на всички профилите в Инстаграм и долу-горе съм наясно кои стигат до финала.

Vici75, имай търпение, на Крисима дните са преброени. ☺️

П.с Спойлерите, който бяха пуснати са на 90% верни.

# 554
Чул те господ. Дано много скоро ни лиши от присъствието си. Мрънкала не ми се гледат.

Тъкмо в съседната тема за Фермата видях че двама от участниците билЕ от ЧИкаго. Веско да не се е натикал и там да дири булка, за всеки случай, да развее байряка и да зее.....

Общи условия

Активация на акаунт