Отговори
# 60
Билянче, единият бил левак и затова, ама дали е този не помня. Само нещо чух, аз почти изпуснах серията, ама слушах уж. Май днес е финала или в четвъртък, останаха 3 двойки. Колкото и да не ми се иска май ще съм за перничаните (то силно казано, щото мъжа е от Египет, та..) В младата двойка не ми много харесва момичето, дразни ме с това ню-ню...свити уста кат кифла, еми сори. Сладка е, ама като почне да говори и ме нервира зверски, момчето е супер, ама.. Другите с прелюбодееца нещо откакто видях жената с прическата на свекървата едно към едно нещо...ми смешно е, ама ми правят впечатление тези неща, а мъжа е като ..как казва Врабчо не прилича вече на такъв почти. В началото не обърнах внимание, ама при вглеждане, че той няма никакво мнение почти, а жената е доста...ми хитрее ми на мен -розовка, беличка, ама хитричка (нещо не ми харесва) Онази от Перник поне ми е ясна , пък е и нахъсана, ..бе не ми харесва много, ама няма за кой и за тях ще викам. Изказах се)))

# 61
Аз ще си го догледам Братя. Глуповат е, но не ме дразни. Да си бяха признали, че им е избягал главния актьор и се е наложило да импровизират в крачка, щяха да съберат повече симпатии.

Дяволо, много хубави снимки.

# 62
Много се радвам за Искра и Данчо от 1ви сезон за бебчето им. Бяха загубили едно. Във 2ри сезон... Ами... Така и си нямам любима двойка. Може би тези от Перник, че много се раздават в играта и са нахъсани.
Някой да ми разкаже какво стана с "Братя" накрая, че вече спя по това време.
От понеделник ще гледам Черешката, че ми е любима. Heart

# 63
  • Другата България
Аз ще си го догледам Братя. Глуповат е, но не ме дразни. Да си бяха признали, че им е избягал главния актьор и се е наложило да импровизират в крачка, щяха да съберат повече симпатии.

Дяволо, много хубави снимки.
Аз и трети сезон ще гледам, ако има.

# 64
  • Велико Търново
Merri_An, и аз така.

Искра и Данчо си имат жива кукличка! Голяма сладурка е.

# 65
  • София
Другите с прелюбодееца нещо откакто видях жената с прическата на свекървата едно към едно нещо...ми смешно е, ама ми правят впечатление тези неща, а мъжа е като ..как казва Врабчо не прилича вече на такъв почти.
За коя двойка става дума? Гледала съм само миналата седмица и не ги разпознавам по тези детайли. Sweat Smile
Edit: Сега им прегледах профилите в сайта на Нова -да не са Тяна и Иво? Звучи като тях...

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 01:13 от La Vikinga

# 66
Да , те са. Тя все в розово ходи, а и него така облича предимно.
Жалко, перничаните отпаднаха и съвсем няма за кой да съм((

# 67
Жалко, перничаните отпаднаха и съвсем няма за кой да съм((

И аз съм така Confused Много слаб подбор на участници тази година. Едната двойка все бяха на елиминация и все ги оставяха, защото изглеждат слаб противник. И сега - хоп! Ето ги на финал.
Другите просто са ми антипатични. Тази с прическата на свекърва си цял живот ще доказва на света, колко е щастлива с изневерилия мъж. Вместо да тегли една майна на хорското мнение и комплеските, и наистина да бъде щастлива.

# 68
Аз също съм така. Всъщност двойката, която никога не е била на елиминации, отпадна.
Бях чела, че антипатичната и на мене двойка, не била случайна, тъй че очаквам те да спечелят.

Слушах разсеяно интервюто с Владо Михайлов в "Здравей, България". Днес се очаква да разберем каква е развръзката с Борис... макар че ние вече я знаем - станал е многодетен баща. 😉😁 Щяло да има и неочаквано убийство, тъй че очакваме да видим на кого ще е. 🙂

# 69
Аз не разбрах много кога и колко време е минало, с коя и що е изневерявал...бе то не е само той изневерилия там със сигурност, ама все това се говори, натяква и изобщо...голям греховник (не, че одобрявам, ама чак пък толкоз да се фокусират и изтъкват)
Слаб подбор, не знам колко двойки са кандидатствали, но не ми бяха интересни с нищо. Толкова ли няма по-атрактивни хора, с чувство за хумор, нещо по-раздвижено, по-емоционално да бъде с присъствието там и извън игрите.
Като цяло кастингите в нашите формати нещо не са наред. Само в Игри на волята -1 сезон бяха напипали май по-сполучливите участници повечето и пак благодарение на Юли стана интересно и гледано.
 И пак ще напиша за Женени от пръв поглед, гледах само последния формат (май 2 са били) е няма такъв майтап. Вярно много зле подбрани и събрани, ама много зле, но пък такава веселба беше и толкова емоции в темата не съм имала никога. Даже и във фейса народа се ентусиазира, то ...чудо беше и много весело поне за зрителите. Като не могат да подберат подходящи, поне да наблегнат на емоции и майтапи, та да има какво да гледаме.
За Братя не знам какво ще става, аз тъкмо го загледах по-сериозно и той ще свършва. На мен последните епизоди пък ми харесаха. Не , че нещо, ама..бива и ми утрепва време, не ме напряга и дразни.

# 70
Още някаква двойка имаше, в която мъжът беше изневерил... май Лейля и Иван, ама това не се споменаваше във всеки епизод. Wink

"Братя" и на мене ми е интересен. Даже се ядосвам на себе си, че след като изгледам "Един  за друг" на запис (след като малката заспи... т.е. към 23 без нещо го пускам), все решавам да видя само началото на "Братя", а пък си откарвам до нощите, гледайки целия епизод. Добре, че са кратки.

Фани, като спомена Юли, дай да те почерпя с нещо 🤪:
Скрит текст:

В Максимал-а май пак на гуми и варели са заложили 😳🙄:

# 71
Супер си е Юлката и има вкус за дрехи си мисля. Харесвам мъже, дето държат на външността си. Прави ми впечатление как съчетава цветовете, бе изобщо... Само това синджирче не знам що го е сложил, нещо..
Няма ли кой да го побутне да се запише в Сървайвър. Много искам пак да го гледам и е точно за там.
Нещо с Пламен май не подържат връзка след предаването. Мислех, че ще е до време, ама...
За Добата нищо и никъде няма, потъна и се затри тоз човек. Поне да го пуснат в Женените да му намерим едно булче викам, там пак пари дават и подаръчета.
Да, при Лейля имаше нещо, ама не помня какво. Бяха се разделили и пред развод, но не разбрах защо. Тя ми беше симпатична, ама и малко нещо...бе не е мой тип. Мъжът и доста едричък, не знам в игри със спортен елемент как така ги подбират, както и жените. Това с висенето вчера за жените беше убийствено, ако не спортуват. Аз и като млада не бих могла да го направя , а съм уж спортувала активно (просто ръцете ми са слаби в набиране) Като цяло обаче тази година бяха по-интересни игрите в предаването.
Сега при Гала на гости са Поли и Мохамед. Разказват как са се запознали, той предложил брак, има клипчета заснети от сватбата и преди да се оженят. Ми много сладка е била Поли-слабичка, хубавка, кукличка направо.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 10:49 от Анонимен

# 72
За Лейля и Иван от Един за друг, изневерилата беше Лейля.

# 73
  • София
За Лейля и Иван от Един за друг, изневерилата беше Лейля.
Не е вярно, Иван ѝ е изневерил, даже по време на кастингите са били разделени и се събират за предаването, като то си личеше в началото, че още му беше сърдита.

При Тяна и Иво е било преди 10 години, след това имат още две деца, но тя не спира да го натяква всеки ден по няколко пъти. Не се живее лесно така.

# 74
Ами явно при Тяна и мъжа ѝ важи поговорката, че гърненцето се търкулнало и си намерило похлупака. Не бих търпяла някой да ми намила за нещо десет години, но човекът явно си е добре така и са си паснали.

Общи условия

Активация на акаунт