Отговори
# 285
Наближава есенния сезон и съм набелязала Игри на Волята, Ергенът, трети сезон на Братя, Маскираният певец, като няма какво друго да се гледа..... 😀 И най-вече ще гледам ако бебо ми позволи Heart Eyes

# 286
  • София
Максимал, епизод 13 епизод

след сериозна пауза най-накрая пуснаха може би предпоследния епизод от формата

Скрит текст:
мдам, без изненади в класирането:
1. Явор и Вики 1.58
2. Станислав и Габи 2.10
3. Вайс и Сюзън 3.01
4. Данчо и Дая 5.03
-
Третия финалист са Явор и Вики! Приятната изненада на формата дотук.
Само 12 секунди разлика, като те се получиха на финала на веригата при Габи.
Не е истина Сюзън колко много замота техния отбор, защото Вайс мина най-бързо от мъжете.

А пък съвета на Максимал реши четвъртата двойка финалист да бъде: Станислав и Габи!
Единодушно бяха за тях. Като Ваня каза хубави думи и за Данчо и Даяна заради социалната им игра.

Мисля, че финалистите са заслужени с оглед представянето си дотук, като Веско и Роберта определено са топ фаворити.

# 287
Това е старо, но сега го виждам - били снимали по 2 и три епизода на ден. https://www.flagman.bg/article/239760

# 288
Това е старо, но сега го виждам - били снимали по 2 и три епизода на ден. https://www.flagman.bg/article/239760

Ами да, то си личеше накрая, в най-претупаната част. В едините игри - ранно утро, а другите - по тъмно.

# 289
  • София
Не виждам защо да не снимат повече от един епизод на ден. Иначе днес или утре приключват със снимките на новия сезон. Мислех да ходя да гледам миналата седмица, но щях да попадна на играта за определяне на последния финалист и се отказах, не искам да си разваля гледането на целия сезон.

Ще гледам Максимал, когато имам достатъчно нет.

# 290
  • Велико Търново
Коментар под пост на Теодора Духовникова във ФБ по повод суперлативите за "Дяволското гърло" в Англия:

# 291
Здравейтеееее)) Къде сте бре))
Имах бан 2 седмици и не можех да пиша, само да чета.
Та исках да спомена, че четох в жълтите вестници -Уикенд, за Сървайвър и Игри на волята.
Джаферович щял да участва в Сървайвър пак , като състезател. Мда..няма отърваване. Снимките текат, може и да са приключили не знам, но май пролетта ще го излъчват или...но няма да е септември. Сега ще почва Игри на волята следващия месец, писаха, че имало голям подбор, много по-сложни и тежки игри, бе изобщо се доближавало до Сървайвър , защото мислели, че по едно и също време ще се излъчва и да са конкурентни. Много тежки условия на 40 градуса почти са снимали и играли участниците. Ники Мартинов бил консултант за игрите и безопасността.
Ще има и 3 сезон на Братя, сигурно сте видели в рекламите, както и Пътят на честта, който сега повтарят ще има продължение (на мен ми харесва много)
Та септември ще е интересен надявам се откъм предавания.
ПП. Не знам писах ли за Юли колко се радвам, че с Лилия станаха семейство. Много успех, здраве и да са винаги заедно им пожелавам. И двамата си ги харесвам и обичам виртуално))

# 292
  • Велико Търново
Програмните схеми на bTV и Нова по предварителни данни, като "кутийките" на "Татковци" и "Кошмари в кухнята" са мое предвиждане

# 293
  • Другата България
А "Ергенът'?
Нямаше ли и това да почва?

# 294
  • Велико Търново
И аз реагирах така първоначално. Днес обаче се загледах в рекламата, която тече по бТВ - била за кастинг Joy
Явно ще е за пролетния сезон.

# 295
  • Другата България
И аз реагирах така първоначално. Днес обаче се загледах в рекламата, която тече по бТВ - била за кастинг Joy
Явно ще е за пролетния сезон.
Аха. Ясно. Благодаря ти.
Не, че съм имала намерение да го гледам, просто се сетих.
Нали някой писа, че тоя дето го спрягат, от години си имал половинка. Joy
Много личен ерген ще излезе.....

Ваня Джаферович няма да участва във Сървайвър, поне така разбрах аз.
Може да не съм разбрала правилно, естествено. Щяла да участва приятелката на Сами Хосни. Къде без нея!
С нетърпение го чакам, сега живот и здраве ще заложа отново на "Фермата" и естествено, "Братя".
Още повече, че влизо друг мой любимец - Христо Шопов. Heart

# 296
  • Велико Търново
"Ергенът" и за мен не представлява някакъв особен интерес. Гледам, че един хубавец показват май вече втора седмица, но фактът, че едва днес разбрах, че рекламата е за обявяване на кастинг, е достатъчно красноречив колко "голямо внимание" съм обърнала Joy Както и това, че и грам не съм нито чула, нито прочела за въпросния кандидат-жених. На мен цялата концепция на подобен тип риалитита - да женят някакви хора по телевизията, ми се вижда изкуствена и нелепа.
А, единствено бях мернала, че щял да го води Наум Шопов. Ако не можели да намерят атрактивен ерген, то поне да привлекат и завладеят зрителките с водещ Joy Може и това да ме е заблудило, че ще е през есенния сезон - като са намерили водещ, значи са готови да снимат. Joy Ама явно не...

# 297
Мери, не знам, така прочетох в жълтия вестник. Бил искал пак да спечели и да се пробва човекът. Ще видим.

# 298
  • София
Фани, много се радвам да те видя отново Simple Smile
Пази се от повече банове, недей така, пф
за новия Сървайвър съм направил тема, заповядай там ако искаш, макар да е рано още (февруари/март се чака да почне). https://www.bg-mamma.com/?topic=1361199

Дама Пика, радвам се да те видя и теб, нямаше те почти цяло лято.
Мерси за програмната схема Simple Smile

Аз още се колебая какво да гледам
за Фермата и Игри на волята е ясно, че ще гледам. Аз също четох, че този път в ИВ ше е лудница, ама да видим. Те игрите може и да са тежки, ама да не са случили на каст.

''Ергенът'' със сигурност няма да гледам. Такива лиготии няма как някой да ме накара да гледам.

''Братя'' по-скоро няма да гледам, защото втория сезон бе обида за нас и след такава обида не бива да им пълним гушките отново. Продуценти и сценаристи трябва да се научат, че така не може! Но тук решаващото ще е бройката епизоди. Ако са над 30 съм пас.

На ''Татковци'' ще дам шанс, защото е нов сериал, но и тук ако са безброй епизоди (над 20) ще е ужасно.

Хора, мразя многото епизоди, абсурдно е. Това веднага става за мен сапунка или ситком и ми олеква отвсякъде, ще ме прощавате.
И е признак, че авторите нямат капацитета да разкажат една история, защото най-сложното нещо в ТВ бранша е да разкажеш историята с колкото се може по-малко епизоди. Останалото е чиста проба разтегляне на локуми и печелене на пари от реклами.

# 299
  • София
Не съм разпитвала как е кастът в Игрите, но със сигурност знам, че ще има повече игри от предишните два сезона, което много ме радва.

Общи условия

Активация на акаунт