Отговори
# 360
  • Sofia
Заседнахме,заседнахме Wink Satisfied
Дано наистина се получи интересен сезон.

# 361
Гледам и аз Sunglasses
И тъкмо се появи една девойка, на която почти нищо не й разбирам...

# 362
Силиконката)) На мен ми хареса като цяло. Май ще е на Дяволо човека това)) Не е глупава , морски акцент има, била от Варна май, пък и нещо чувство за хумор у нея долавям. Следващата акробатката и спортната гимнастика също ми се вижда добра и надъхана от визитката.

# 363
  • София
Аз вече си имам фаворит. Елизабет. Страхотно момиче, ще и стискам палци. 🙂

# 364
4 човека в племе ли... Нещо да не да не съм разбрала Astonished Братоев Astonished

# 365
Още ми е рано за фаворити - нека да извъртят няколко игри и да си покажат магариите, и тогава Sunglasses

Вероятно племената ще ги попълват на час по лъжичка.

Някой има ли идея кои дни и по колко време ще дават Игрите? И кога започват Маските? Извинявам се, ако и писано в предни постове, но нещо не мога да се ориентирам.

# 366
Може би, заради игрите сега. Ново е, преди не почваха веднага мисля. После ще допълнят племената или...може и по 4 да бъдат, това означава 6 племена. Ще видим.
Дяволо, мислех, че Красима ще харесаш, ама ...може и Бети, симпатяга е , ама много надъхана ми се вижда да е първа. То ти такива харесваш де))
Братоев просто не го виждам там, някакъв великан.. но пък има и такива игри и ще е полезен. Само дето спомена за травма и приклякване още отсега.
Изненадващо първият дето хич не ме впечатли се представи блестящо, не помня какъв беше , не ми хареса визуално и го изпуснах на визитката, ама на играта беше супер.

# 367
  • София
Борис дотук изпъкна доста.
Бети се представи добре за мен. Играта е доста трудна.
Красима започна добре ама после се разлигави нещо и край. Защо и трябваше да бърза така.

# 368
Ха , има пожарникар)) Сещам се за Пламен)) Харесва ми))

# 369
  • Другата България
Няма да гледам. Но!
За пожарникаря съм.
Симпатяга е.

# 370
  • София
Има и от СДВР.

# 371
  • Другата България
Sunglasses
Не ми харесва.

# 372
  • София
Уау, полицай и пожарниика в един отбор и всеки един от тях отговаря за хора. Интересно, кой ще командва. 🙂
Доста пъстри образи са събрали дотук този сезон.
Ха, учителка по английски на 1 клас.

# 373
Merri_An пожарникарят прилича на женкар Grinning Трагичен ми е на мен..
Божкеее класна на 1ви клас и козметичка Grinning

# 374
Малиии Дон Жуан ще има))
Мис Ели -учителка по английски на мъниците, професионално пък тя до Юлката, ама нещо..ще я видим, не залагам на нея нещо. Тази виетнамката ми е интересна, но не ми харесва и тя, обаче като състезател ..може и да е добра. Други имена на племената имат този сезон. На мен ми е интересно за сега. Много реклами.
Този полицая, дето Дон Жуан съм го кръстила, нали имал слабост към жените , та имал амбиция за рекорд, да е първия най-възрастен спечелил игрите...ми то кат нищо може да се хванат да го лансират , та да се чуе за нас уж. Преди Добата така си изплете стратегията-еколог, природозащитник, модерно и удобно... лелееее кат се сетя за този Доба и качвам кръвно, как преметна всички.
ПП. Пожарникарят има добра физика, чар има без да е красив. В главата ми прилича на смесица на Годжи и Пламен от първия сезон))
Обаче даскалицата как ги намести веднага)) Няма пожарникар, няма сектор сигурност, всички под строй)))) Хареса ми и ме развесели. Чаровна е тя, външно за сега ми най-харесва от жените, ще видим.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 21:38 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт