Отговори
# 375
  • Другата България
Merri_An пожарникарят прилича на женкар Grinning Трагичен ми е на мен..
Божкеее класна на 1ви клас и козметичка Grinning
Е, различни хора сме.

# 376
Мери, не се сърди Heart
Сега очаквам доктор, военен, някой от Гражданска защита и съдия, че да е шарена картинката.

Мери, пожарникарчето се справи.

# 377
Много неприятен полицаят - първият ми дразнител за сезона. От желание да си начеше егото, ще ги остави гладни.

# 378
  • София
Вторият път мина добре Стоян, отчете се и той.
Мани ги замота много. А Елия ще е скрита лимонка. Много добре мина по трасето.

# 379
И на мен полицаят нещо не ми хареса. Преигра с позите, не му достигна и въздух, мисля не е подготвен. Пожарникарят е добър доста, може и втори Пламен да имаме, не се знае нищо.
Елия-учителката много добра , бре. Не го очаквах. Хареса ми това момиче.
Дяволо, да се преориентира, тази е за него))

# 380
  • Sofia
И пак се започна с различните стандарти.
Първият отбор трябваше да си събира топките накрая,следващите-не.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 00:03 от avi10

# 381
  • Разпиляна във въображението
На няколко пъти съм се заглеждала в ИВ, но някак не е моято реалити. Игрите са ми едни безкрайни, сега чух, че един час бил "кръга". 1 час! Едно безкрайно плуване, еднообразие, бавно...  Обаче как говорят. Тя казва "огън", аз чувам "йога".

# 382
  • София
Браво на Ели. И тя ми харесва дотук. Вече си имам две фаворитки. Но акробатката ми легна малко повече на сърцето засега. 😉
Отбора на Бойците засега е с 9 свалени мишени и водят, а Шампионите са със само 6.

Айде, имаме си и певица.

# 383
  • Другата България
Еми, не се излагай.
На работа съм, затова съм лаконична. Heart
Ето че имало защо да не харесвам ченгето, макар и задочно. Joy

# 384
От първият отбор съм за Борис и акробатката.
От втория за пожарникаря и Елия
От третия... сега ги дават, но двамата мъже ми харесват Да не повярваш колко сме били космополитни българите, браво. Мъжете обаче са много добре подготвени и двамата, а този с брадата хъша ми се вижда познат нещо. Този от Канада пръска сексапил направо, моя тип мъж е май, ама ще го доогледам. Певицата май не е за там, но ще видим, не ме дразни, но.. умна ми се вижда. Тази на 35 г дето е човешки ресурси или какво там... ми прилича на Радостина малко по характер.
Виетнамката май ще им скъса нервите, нещо не е наред ми се вижда.

# 385
  • София
Ехха, Верислав Туджаров от Сървайвър 4 Simple Smile
Този отбор е доста обещаващ.

# 386
Не го помня какъв беше, позната визия , но..нямам спомен. Но и другия мъж ми харесва, че и двете жени, май ще си паснат в племето приключенци. Бойците обаче ще се видят в чудо с Мани. Спортистите и те си пасват , проявяват такт и търпимост, но...
Да се допълня в рекламите. Този Туджаров нещо ме разочарова, едно гадничко характерче демонстрира. Какви намеци прави за певицата Паулина или как е там. Добре се справя момичето, нищо не знае за нея, още не беше почнала и коментира грозно, че и май ще продължи. Недостойно за мъж някак...при това в началото още...няма май да го харесам, да си кажа, надут пуяк ми се види, да го видим какво ще направи.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 22:50 от Анонимен

# 387
Канадецът.... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 388
  • София
Добро начало, повече от приличен каст. Една идея по-добре в сравнение с началото на сезон 2. А сме видели само половината от участниците. Като цяло съм доволен, въпреки че очаквах малко повече.
Засега ми харесват Туджаров, Морунов, Боби, Стратимир и Братоев. Елизабет акробатката е много сладка, стискам и палци. Също Елия и Виктория ми харесват.

# 389
На няколко пъти съм се заглеждала в ИВ, но някак не е моято реалити. Игрите са ми едни безкрайни, сега чух, че един час бил "кръга". 1 час! Едно безкрайно плуване, еднообразие, бавно...  Обаче как говорят. Тя казва "огън", аз чувам "йога".
Май само днес дадох шанс на ИВ. Много дълги тия битки, ужас. Кой паднал, кой станал. Ц, не е за мен.
Във фермата ми се струват по- кратки и интересни

Общи условия

Активация на акаунт