Отговори
# 390
Аз съм доволна от Игрите. Засега определено ще се гледа. Ако не извадят пак някоя сплетня, около която да се върти сезонът, може и да им се получи. На мен това ми се гледа - игри, падни, стани Joy
Обясненията и взаимоотношенията не само, че не ме интересуват, ами ме натоварват. Затова и още се ядосвам на финала на първия сезон, дето съсипаха всичко с това гласуване, вместо да ги оставят да си спечелят на терена.

# 391
Е то сега почва и ги представят, а играта е една и също за всички племена, после заедно играят и се състезават по между си, не едно след друго племената и да сравняват времето. Даже времево повече се набляга на интриги и сеири, отколкото на играта и състезанието. Не се отказвайте да гледате, после е различно, сега ги представят, по-разтеглено е.
Не вярвам да открием друг Юли, ама Туджаров може да ни изненада. Добре е физически, дори много, супер кондиция и изобщо, ама много чепат тоз, ще видим.
Харесвам Борис, Стратимир, Морунов, Туджаров от мъжете.
От жените Елия, акробатката донякъде и певицата.
Това са ми първите впечатления.
Полицаят ми е неприятен. Фенка на Морунов съм, харесва ми, както и Стратимир визуално, а първият привлича и е сериозен, има излъчване ...бе канадеца за любовник, а пожарникаря за мъж да си кажа направо бих харесала))))))

# 392
  • София
Харесах първи епизод, беше добре, че редуваха визитки и игра. Поопознахме ги. Има симпатични участници, ще видим как ще се развият, но засега са подбрали няколко обещаващи.

# 393
Хареса ми началото и визитките,предпочитам така отколкото за половината да няма и да гадаем.Очаквам с нетърпение да видя и днешните участници.Тук как се обсъждат спойлерите,в скрит текст или?

# 394
Лещичка, да, слагаш в скрит текст и който иска да знае го отваря. Някои не искат да са информирани и предпочитат изненадата, аз съм от любопитните и не издържам, отварям всичко, ама си е до човек и така е правилно.

# 395
  • Разпиляна във въображението
Гледала съм от състезанията едни срещу други. Отново същото - имах чувството, че с часове се точи играта. Няколко пъти влизаха във водата, мъкнеха някакви топки май. Имаше и една да трошене ... Изморително и мудно. Да, вярно, че е игри на волята, но не усетих напрежението, динамиката. Може да пробвам, но като цяло очаквам Фермата.

# 396
Интересно, наградата пак била 100х лв. Само първият сезон беше 200х.
Ми нещо...не ми се вижда нормална...малко е.

# 397
Вчера - добре. Но днешните нови участници в Игри на волята са... куче влачи, диря няма.

# 398
  • Sofia
Бойците чудно попълнение получиха. Mr. Green

# 399
Мен картечар №1 на България ми харесва и на вид и изобщо. Че си има и пинчер, еми.. поне чихуа да беше, ама карай. Сериозно добре се събраха, но много военни там се събраха. Диспечерката също ми хареса, ще видим.
Морунов много добре плува и картечаря, добри са. Елия нещо се лигави и се прави на даскалица, дивиденти ли търси не знам, Юли и той работеше с деца, изобщо не го използваше за реклама. Тази мяуууу бе нещо..иначе хубавелка, ще видим, слаба психика виждам при нея. Другите жени са по бойни. Мани е трагедия в плуването , май първа ще я изгонят, а и характерче едно има..Някакъв преди рекламите казаха , че се отказва.. Племената ще са по 8 човека се разбра, старите почнаха да коментират как не били се уж наспали и наяли, а преди това много доволни бяха. Не приеха новите радушно ми се вижда. Определено Морунов засега ми най-харесва в това племе, картечаря също си мисля ще е добър за гледане.

# 400
  • София
Андрей дотук ме впечатли най-много. Simple Smile
Ама е очаквано. Ски бегач и маратонец - убийствена комбинация. Трудно ще го бие някой в игри където се търси издръжливост. Човека е участвал и на олимпиадата в Сочи.
Габи ми хвана много окото, а и се представи блестящо.
Неделчо ми хареса, а войника ме разочарова. Морунов си е все така номер 1 в това племе.
А тези последните читирима приключенци много зле, ужас.

# 401
Къде е снимано предаването?

# 402
  • Другата България
Дайте малко снимки да оплакнем очите, тези, дето не гледаме.
Или линк с участниците.

# 403
На юг - около Варвара, Синеморец, долкото мога да разпозная плажовете.

Не си падам по хейтването, но тази вечер умряхме от смях с нереалистичните им визитки. Ако всеки счетоводител в Лондон е постигнал а леле, мале, какво, значи аз съм заобиколена с хора от космонавт - нагоре.

Мери, ще пусна, ако друг не пусне - само да догледам епизода Blush

# 404
  • София
Браво на Паулина, изненадата на вечерта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт