Отговори
# 405
  • Sofia
Къде е снимано предаването?
Май са започнали на Силистар,но доста голяма част от игрите са снимани на Попския плаж до Царево.

# 406
Всички едни визитки вадят мани-мани. Много се смях с Мани и с Туджаров, от втория очаквах много повече.
Харесах ски бегача, аниматора хич не го отразих пък спечели капитанската (дори скромен човек ми се видя), затвърдих впечатление за пожарникаря (много на Пламен ми прилича, а преди време щях за пожарникар да се женя хич и не го оцених значи пфууу как можах, сега кат виждам какви са си скубя косата) Братоев не е за там , а съм фенка твърда на волейбола, но..не му е мястото там. Контето -пилот не мога да го преценя, но жилав ми се вижда физически. Полито и вчера ми хареса - семпла, откровена, приятно момиче и има възможности. Мис Ели май няма да съм за нея - хубавка, но ..фалшиво човече ми се вижда, не харесвам такива. Много ми станаха хората, обърках се, аз трудно се ориентирам по имена и още ми е омотано. Полицаят женкар пък става все по-противен и с коментарите си , и с играта си дето се отказа и хич не се засрами, нагъл, безочлив...Борис не блестеше , нещо посредствен ми се струва. Ще има интересни играчи, но слабите ще заложат на тактика и подлост, така че...дано поне този сезон добрия играч спечели заради способности, а не със стратегии , драми, фасони и измислени каузи (като Добата) Само като си помисля , че псевдо екото грабна 200х и ни направи на глупаци и все за доброта говори и побеснявам. Юлиян никъде не го споменават от продукцията, гледах репортажи с Добата, Милен, Пламен дори ,  Весо, но не и Юли. Някак...грозно и неблагодарно, но ..такъв е животът.

# 407
Юлиян може и сам да не иска да се занимава с тях.

# 408
Знам, че може, ама ми се искаше да го видя и чуя какво мисли, изобщо..беше справедливо и него да дадат и попитат. Че той е участника с най-много фенове и почитатели, а и досега най-добрият и стратег пълен (ама не с интриги , а в играта)
Там имаше един дето се усети да не се качва на платформата, само се протегна и взе каквото трябваше, но не запомних кой е, никой не се сети да го направи. Паулина също ми се вижда да има собствен поглед как закачаше въжетата. Жените нещо ми се губят, не ми изпъкват, не ги запомних всичките. Утре май ще има нови участници и вероятно ново племе, но пък как ще избират къде да живеят...освен резиденция, река или плаж, ферма ..какво ще е четвъртото място се чудя. В рекламите дадоха, че ще има нови видях.

# 409
  • София
Андрей и Морунов засега се открояват, поне според мен.
От жените само Паулина. За Габи е рано още, защото само една игра изигра.

# 410
  • Другата България
Пак да питам къде да им видя визитките?

# 411
Мери, няма къде да ги видиш визитките.
Май във ФБ има в темата за игрите, ама ми изскачаха само някои по време на предаването. Трябва да се гледа, ама то свърши за някои. Днес мисля ще влизат още нови.

# 412
Мери, не съм те забравила, ама и аз нещо не мога да се ориентирам с визитките.
Тази година са като някакви кратки филми, почти през цялото време имам чувството, че гледах визитки. Даже излизах от стаята да си върша работа, че ми доскучаваха и като се върна, визитката още продължава с някакви безмислици.

Ето тук, във Фейсбука, просто скролни по картинките, да им видиш лицата:
https://www.facebook.com/igrinavoliata/photos

# 413
Положението е "Мани-мани" !

Simple Smile

# 414
  • Другата България
Мери, не съм те забравила, ама и аз нещо не мога да се ориентирам с визитките.
Тази година са като някакви кратки филми, почти през цялото време имам чувството, че гледах визитки. Даже излизах от стаята да си върша работа, че ми доскучаваха и като се върна, визитката още продължава с някакви безмислици.

Ето тук, във Фейсбука, просто скролни по картинките, да им видиш лицата:
https://www.facebook.com/igrinavoliata/photos
Hug Благодаря.
Морунов е моя човек, мдааа, ще ви следя заради него.
Неделчо ромче ли е?
Нещо гей да има, джендър?

# 415
Снощи не можех да гледам та пускам сега. Познавам военният Мартин Монев, даже ми е в приятели в фб... Така де беше, сега трябва да го проверя дали още е. Той е от Стара Загора и не е влезнала с връзки.

# 416
За джендъри не знам, един ме съмнява, ама ...ще видим.

# 417
  • Другата България
А Неделчо ром ли е?

# 418
На мен ми прилича също на ром, ама май не е , нещо има смесена кръв, както и едно от момичетата е мургаво, но не е ромка. Но какъв беше Неделчо не помня, не е ром обаче.

# 419
  • Sofia
Мери,режисьор-аниматор е Неделчо.Бил създател на някаква много известна анимация "Българ",която аз за сефте чувам.Имал и собствено реалити,вдъхновено от ИВ /пак анимация/.Това за него е върховната игра и много иска да спИчели.
Не знам ром ли е,не е ли,ама ми е малко хахо на мен.

Ето по две думи за участниците:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 16:42 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт