Отговори
# 420
  • Другата България
Благодаря, Ави! Hug
Много силен мъжки и слаб женски каст.
Това на първо четене, без да съм гледала, знаеш.
Май пак готвят победител мъж, стана банално вече.
Миглопластика, учителка, HR в Кока кола, студентка....и много чужденки, нямаше ли достатъчно българи кандидати? Не вярвам такъв/такава да спечели, но всъщност не бих се изненадала. От жените 20 годишната студентка в НСА най-добро впечатление ми прави, Габриела?
Виж, мъжете са друга бира, естествено, засега пожарникарчето ми е фаворит, но видях и Георги Братоев, когото харесвам, Туджаров от Сървайвър /въпреки, че там не ми направи добро впечатление, доста безличен ми беше/, а и Мартин Монев - военослужещия доста ме впечатли. Руснака ще е доста подготвен, според мен ще стигне далеч.
Със сигурност ще има заформена любовна сага, като гледам "персонала", просто съм сигурна, вчера из нета се развяваше снимка на една от жените без сутиен, с изпъкнали зърна....случаЕност? Цъ.
Ще ви чета, ако пишете, интересно ми е дали ще се окажа права.
В темата за предаването няма да надничам, аз на принципите си не изневерявам, още повече при монопола, който предполагам отново има там. Оставам си на "Фермата", довечера започва "Братя", доста обещаващ трети сезон се очертава, няма и време за друго.
Надявам се да пишете повече, че напоследък темата е замряла, нормално, лятото нямаше нищо за гледане.

# 421
  • Sofia
Мери,не само от жените.И от мъжете сума ти участници от чужбина са се върнали.И все супер мега успешни били там.Wink Точно това се чудехме вчера с мм - толкова ли нямаше тук подходящи кандидати,та цялата чужбина събраха.Thinking Ама може такса-вход да са им сложили...Grin

# 422
Значи мнението ми за военнослужещия е било правилно от пръв поглед Joy

Мери, Братоев няма да го бъде, въобще не е за този формат той. Не само спалният чувал, ами и препятствията са му малки. Или ще го държат, защото е слаба конкуренция за финала, или ще го махнат бързо, за да не дърпа племето назад.

Аз съм "за" за чужденците - и не само в това предаване. Да има сблъсък на мирогледи, тактики и житейски опит. И смях с визитките им. В главната тема за предаването и аз нямам намерение да се включвам. Достатъчно са ми се карали в яслата, на кое гърне да седна. Няма нужда и на стари години.

Значи ще си гледаме "Братя" дружно довечера Blush Все пак ще му дам шанс.

# 423
  • Другата България
Добре де, военнослужещия е глупав, това ли му е кусура?
Кой се интересува от това?
Да припомняме ли първия победител, един интелигентен ерудит и титан на мисълта?
Военнослужещите са подготвени, и ако това покаже Мартинчо, би имал шанс.

# 424
И за какво е цялата хвалба,че те свалял цял месец 🙄.Много зряло да определяш някой за тъп или глупав,някой хора не виждат по далеко от носа си.

# 425
  • София
Военният показа слабо кардио в първата битка. Да, военен е, но мерач на картечница. Пак има ОФП, но не е типичен пехотинец. Нито в плуването го биваше (?! а Димо го нарече морски пехотинец), нито в издръжливостта. Дано да е така само тази игра, защото всеки има слаби дни, но ще си проличи скоро.

Между другото забравих да спомена, че този сезон няма нито един добър плувец, което е сефте и рязако сваля средното ниво. Но като цяло каста е по-добър от сезони 1 и 2. По-равностоен е някак си.

# 426
  • София
Дяволо, ще ми е интересно да кажеш впечатленията си кои плуват най-добре.

На мен не ми пречат хората от чужбина, те са си българи, само Андрей не е. Семира дори не е расла с баща си. Въпросът е, че не е за това предаване. Сигурна съм, че е имало по-подходящи момичета.

# 427
Добре де, военнослужещия е глупав, това ли му е кусура?
Кой се интересува от това?
Да припомняме ли първия победител, един интелигентен ерудит и титан на мисълта?
Военнослужещите са подготвени, и ако това покаже Мартинчо, би имал шанс.

Ама в първия сезон ерудита го сложиха от продукцията на челни позиции, поради липса на друг канидат. Там и змейката от препятствията да беше останала да се състезава с Юлиян и Веселин, змейката щеше да спечели.

А военнослужещият до тук едно голямо нищо показа в първата игра.

Между другото забравих да спомена, че този сезон няма нито един добър плувец, което е сефте и рязако сваля средното ниво.

Жалко. Много ми липсва един Март в този сезон. Като влезеше във водата този човек и забравях за всичките му изпълнения.

# 428
На кой викате Руснака, на Андрей ли или на аниматора?
Ама за какво ви е плувец? Само удавници потенциални могат да спечелят формата, като Добрин, още с представянето и се удави, та го спасяваха, Юлиян го учи да плува и накрая ...всички видяхме. Неее не трябва да има плувци, няма да спечелят, това не се държи и дори такива с предимство ги приемат май.

# 429
Руснакът е ски-бегачът.

# 430
Аз пък що си го мислех за българин(( Откъде е, уж гледах визитките, ама не много беше ми скучно. Изпуснала съм, даже си викам лелеее тоз бил на олимпиада, бяга, пързаля се, бре-бреее къде го намерихме(( Пък то руснак. Е що е у нас? За къртечаря беше добра визитката , той е с точен мерник при това, този ли беше в Афганистан, съвсем ги омешах значи(( Някакъв на мисии при талибаните беше, този ще е много полезен за дивата река оцеляването))

# 431
  • Другата България
Според мен е рано да се правят прогнози кой колко е подготвен.

# 432
И за какво е цялата хвалба,че те свалял цял месец 🙄.Много зряло да определяш някой за тъп или глупав,някой хора не виждат по далеко от носа си.
Нещо не си ми прочела поста правилно. Първо редактора на телефона ми е за бой, защото трябваше да е сваляли, тоест от двете страни, взаимно, а не, че той мен или аз него.

П.с Коментарът ти е груб и не не се хваля, просто обяснявам защо го смятам Мартин за много глупав.

# 433
Че какво пък толкова, като е написал, че са си писали и това и е мнението. Ние тук не оценяваме себе си, а тези дето участват, при това не ума, а физиката, аз гледам и външния вид, ми така де, плакна очи, като са отишли да ги гледат се знае, че ще ги коментират. Ми тъй де, ние за какво сме се събрали, нали да коментираме, ако някой пък познава участник що да не сподели?
Тази Мис Ели май е в частно училище преподавател, дали не е колежка на Юлката. Влезнала да си търси мъж, хубаво, ама да е лекар, програмист ...па то такива май няма. В миналия сезон видяла лекари и мисли и тук сега ще има, но...греда. Сега ще трябва да се напрягам и ги оглеждам кой подхожда на миската , оффф.

# 434
  • Другата България
Мис Ели тази със зърната ли е?

Общи условия

Активация на акаунт