Отговори
# 435
Не, Елия е мис Ели. Симпатяга е, харесва ми външно, ама иначе малко ме дразни.

# 436
  • Другата България
Не, Елия е мис Ели. Симпатяга е, харесва ми външно, ама иначе малко ме дразни.
Е именно.
Същата.

# 437
Мери, не съм сигурна , но май ги бъркаш. Друга е със зърната, пак русичка, ама..е не знам, още не съм ги запомнила. Елия не се вижда нещо по-така, естествена е, но пък едни ги ръси вече няколко пъти я засичам, че ...просто се заслушайте, фалшиво ми е, може да е напрегната много и да иска да се хареса, но.. Хубаво момиче иначе, ама ще видим. Павлина или там както е, дето стана капитанка ми харесва много - певицата. Туджаров първо я отсвири и обиди, не ставала , била Барби, после уж си промени мнението, ще видим почва нещо да припламва леееекинко. Този мислех супер ще се справи на лабиринта, ама не направи нищо.
Ми що не го гледаш не знам, хем ще си чуруликаме тук, иначе така..не става да разбереш нещата. Този сезон май ще е по-интересен от втория, за първия...не мисля, но нищо не се знае. Влез и гледай, ще се разнообразиш, пък и обещава да има интересни неща и игри, нещо ново били измислили, хората са добре повечето подбрани, няма да сбъркаш, помисли си.

# 438
  • Другата България
Многократно съм писала защо не гледам, което не ми пречи да коментирам когато ми се коментира, а то ще е супер рядко, защото нямам нито време, нито интерес. И ще ви чета, понякога тук при вас е по-интересно от на екрана.
Но знам за какво говоря, ето
https://lupa.bg/news/uchitelka-vzrivi-quotigri-na-volyataquot-s- … a_136510news.html
Веднага си помислих, че жената е влязла да си търси ....мъж, и се оказа, че е точно така.
Надали ще е единствената.

Никакъв шанс да го гледам, аз съм принципен човек, когато нещо ме разочарова, рядко давам втори шанс.
А ако го направя, в повечето случаи е грешка.
Да не говорим, че е по едно и също време с "Фермата", или почти, кога ще гледам всичкото това, че и "Братя", отделно още два сериала следя.

# 439
Това ново нещо, дето са го измислили, сигурно пак ще е някаква тъпа лична драма като сестринската от втория сезон. Или някой джендър. Надявам се да не вкарат Вальо Братоев на мястото на Георги, каквито писания срещнах във Фейсбук. Вече го гледахме този номер с тризначките, изтъркан е. Все нещо ще има, дано не е брутално тъпо.
Иначе кастът е много добър, има поне три жени със силна заявка за добро представяне. От мъжете Андрей се откроява, но подозирам, че с пъзелите ще има проблем. Александър ми се струва скрита лимонка - според мен ще е силен в състезанията и слаб в социалната игра. Като го написах това последното, си спомних за някого. Grinning

# 440
  • София
Аз пък точно се напъвам да си спомня как завърши Братя.

# 441
  • Другата България
Аз пък точно се напъвам да си спомня как завърши Братя.
Лора намери Борето в клиниката, ветеринарната.
Калин и Ива се разделиха, а Драго си стана Денис.
И отстреляха Райков.

За Братоеви и аз си го помислих, но ще е мега тъпо, защото килограмите им са доста различни.
И още нещо, из нета се върти една снимка на участниците, или част от тях, които са се събрали заедно на някакъв купон. Снимките приключили ли са, или това е нещо друго?
Ето, тази видях във ФБ на една приятелка

Този не е ли милиционера? С розовата риза, а това до него учителката със зърната?

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 19:10 от Merri_An

# 442
Да, от линка е тази, ама аз нищо не видях при нея по-така, една друга имаше по-атрактивна в гръдната обиколка))
Иначе преди да почнат се помайтапих да няма пак сестри или да вкарат братя близнаци и ето...един близнак се появи))
 На снимката учителката е до пожарникаря, хубава двойка са)) Той не знам беше ли женен, направо нищо не запомних от тези визитки много.
За Братя и аз ще го гледам сигурно, но съм изпуснала много, не пречи обаче.
Много ми харесва пак да напиша Пътят на честта
Ще гледам и Ол инклузив, снимали са на Албена поне природа да гледам и си припомня курорта, а харесвам и актьорите.

# 443
  • София
Мери,благодаря!
Инак към тези снимки има и видео.Тези дни са се събрали,за да се гледат по тв-то.

# 444
  • Другата България
Мери,благодаря!
Инак към тези снимки има и видео.Тези дни са се събрали,за да се гледат по тв-то.
Което трябва да значи, че снимките са приключили.
Не е ли доста рано?
Кога са започнали тогава, след като до края на август са приключили?

# 445
  • София
О,да и победителят е ясен.Започнаха снимките на 14 юни.Всичко е финализирано в 65 епизода.

# 446
И аз останах с впечатление, че снимките на Игрите са приключили. Още повече, че се завъртяха слухове и за евентуалния победител.
Само това им е тъпото на предварително заснетите предавания - няма как 20-30-50 човека екип, участници и роднини да запазят тайна.

# 447
Аз все още се въздържам да отварям спойлери, не искам да знам кой е победителят. Затова и рядко чета във Фейсбук.

# 448
Уж договори подписват,а победителя циркулира от месец за съжаление.И аз се спойлнах без да искам,дано не е верен.Чакам днешния епизод с нетърпение,този сезон ми е доста по интересен.Вкъщи драма няма и Фермата си гледаме,превъртаме и не изпускам нито едно от двете.

# 449
  • София
Свършили са снимките някъде на 17- 18.08.
Много се пазя от спойлери, че ми се разваля цялото гледане,затова не чета другаде и се надявам тази година всичко, което се знае предварително да се пише скрито и да не се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт