Отговори
# 465
Вече съм абс сигурна че тия реплики им ги набутват от продукцията.
- Аз съм  хитра  /Йоана/
- Аз съм умен и адаптивен /Туджаров/
и не само те.

# 466
  • Sunshine state
Ами да, те някои неща звучат просто абсурдно човек да каже за себе си, щото то бива самочувствие и самопреценка, ама чак пък толкова. Просто си имат определени типажи хора, които искат да покажат и им определят кой кой да е.

# 467
Чак сега смогнах с вечерята да направя и сядам , но..гледам дават Черешката, не можах по-рано да пиша и питам.
Днес няма ли Игрите...какво става сега
И кога ще дават Пътят на честта, съвсем ми объркаха нещата((

# 468
  • София
Игри на волята:
понеделник: 20:00 - 22;30
вторник, сряда, четвъртък и петък: 21:00 - 22:30

# 469
Най-накрая и аз взех, че изгледах трите епизода на ИВ. Ето и моите впечатления.
Тази Мани е наистина мани-мани... Къде е подписката? Искам веднага да я подпиша. 🤣 То не стига, че за нищо не става в игрите, ама и характерът й е... мани-мани. Да не ти е нито в къщата, нито в отбора.
Станислава е другата "мани-мани". Що ги вкарват тези?!
Елена (фитнес дупето) е страшно мрънкало, но в това отношение Братоев е ненадминат... Тези "игри" въобще не са за него...
Друг голям дразнител за мене е Крисима... Много ми е неприятна.
Пилотът футболистче също ме дразни, но поне се справя прилично на компонентите в игрите.
Разочароващи до момента за мене са горилата (Рабухчиев) и военния. Повечко очаквах от тях. Особено от втория. Този от Сървайвър хич не ме впечатлява... ама хич. Хубаво, ще добута със стратегии и социална игра до финала, а там? Какво ще прави? Няма нужните умения да победи.
Приятна изненада са Паулина (певицата), Валентин, Елизабет и Габриела (макар последната да подмята разни злобни коментарчета).
Стоян (полицая) и Борис са ми на едно ниво, т.е. добри са в игрите, но вторият ми е далеч по-симпатичен (като характер).
Най-много ме впечатлиха до момента Морунов и руснака.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 00:00 от Bilyana14.

# 470
Изпотрепах се да бързам, а то от 21ч.
Тези новите тримата не разбрах какво ще правят, нещо ново ще да е.
За сега си меня мнението, още не мога да ги запомня, но Елия харесах много, сега нещо..
Недялко хич не ми хвана око, пък то съвсем нормален и много подготвен излезе, че и умен.
Морунов за сега държи палмата при мен поне, но май не е в точното племе.
Андрей и Александър също харесвам и един картечар ли беше...него го позабравих какво и що.
От жените Паулина и Елия, една дето се не сещам по-възрастна с дълга коса ООН или къде беше работила, но и трите все нещо ..бе не съм там наясно коя би ми харесала.
Туджаров ми е интересен, заради Сървайвър, очаквам много от него, но засега нищо по-така не забелязвам
Братоев не е за там
Като цяло все в мъжете се оглеждам, жените са ми за фон, ама ме дразнят почти всички коя повече, коя по-малко, най-вече Мани-мани))

# 471
Гледам,ама не ми харесва.Този соколджията ми се вижда привигилирован заради силата си.

# 472
  • София
От изброените предложения този сезон гледам само "Игри на волята", бях се настроила за Сървайвър, но той остава за 2022 г.

# 473
Много приказват, малко съществени неща, само дрън-дрън. Изнервиха ме с тези интервюта, какво яли, какво правили, половин епизод мина.
Не ми хареса соколара, а и много трудна задача му дадоха, всяка седмица да се бие. Това от Сървайвър май беше, вече забравих, ама е крадена идея.

# 474
  • София
Ами те откаднаха от Фермата с това да гледат животни и да има стопанство, а сега откраднаха и от Сървайвър.
Като нямат акъл да се сетят нещо те, ще крадат.

Този Симено го тикат яко, май и за победител го гласят (не е спойлер, просто усещане).
Видяхте ли как смениха в движение правилата. Мутрата нямаше да може да мине никога по въжения мост и Димо в паниката си (след като са му подшушнали в ушето) вика, ако се откажеш: 5 минути наказание, хаха, смех.
Жалко за Златозар, за мен той бе истинския победител.
И сега като го оставят на този ''остров на отшелника'' ще му е лесно, защото ще се дуелира само веднъж и то със слабаци, а другите всеки ден ще са в битки.

# 475
  • София
Много приказват, малко съществени неща, само дрън-дрън. Изнервиха ме с тези интервюта, какво яли, какво правили, половин епизод мина.
Не ми хареса соколара, а и много трудна задача му дадоха, всяка седмица да се бие. Това от Сървайвър май беше, вече забравих, ама е крадена идея.
Да, добавиха този елемент във втори сезон и там попадна Георги Дренски, който от своя страна, победи всички, които му пратиха, за да бъде накрая елиминиран при присъединяването си към останалите, защото те се обединиха срещу него (което е сравнително естествена реакция), но пък Николай Мартинов също беше попаднал на този остров (ако помня добре) и спечели трети сезон.

# 476
Радвам се за Поли, че спечели. Много симпатична пак взе да ми става. Можеха и пицата да дадат, ама..скръндзи. Доволна съм .

# 477
Николай Мартинов също беше попаднал на този остров (ако помня добре) и спечели трети сезон.
Истината е, че НМ спечели сезона само благодарение на СМС гласуването на зрителите.
Но щеше да е супер несправедливо, ако не бяха променили правилата заради него.
Той е олицетворение на формата, но ако се играеше по правилата нямаше да е победител.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 23:09 от Bengun

# 478
Отиват на "Дивата река" в пълна тъмнина, започват да се озъртат - я какво има тук. В този момент аз си викам - е как се вижда какво, като нямат фенерчета. Отговор - на светлината която върви с оператора.
После вече легнали и изведнъж в следващият миг Туджаров седнал да дава интервю. Кога седна - преди или след лягането Simple Smile  Щото преди лягането не видяхме никой да сяда за интервю.  
Плоски номерца за плоски зрители.

# 479
  • София
Николай Мартинов също беше попаднал на този остров (ако помня добре) и спечели трети сезон.
Истината е, че НМ спечели сезона само благодарение на СМС гласуването на зрителите.
Но щеше да е супер несправедливо, ако не бяха променили правилата заради него.
Той е олицетворение на формата, но ако се играеше по правилата нямаше да е победител.
Да, щеше да го сподели съдбата на Дренски. Според мен е напълно нормално хора, които са играли като племе да се обединят срещу този, който се появява на финала и не  е бил с тях, нищо, че е оцелявал вероятно и в по-лоши условия, няма шанс за приспособяване и стратегическа игра при едни елиминации. Та, не виждам много смисъл от този Остров на отшелника в ИВ, освен ако директно няма да пратят оцелелия от там на sms гласуване.

Общи условия

Активация на акаунт