Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте момичета Two Hearts
Най-после пред компа!
Благодаря за снимките, видеата от последния снимачен ден. Определено се видя, че хората са доволни от свършената работа, разделиха се приятелски и по тяхна си сериалска традиция - имаха торта, разрязана от Берен/Мелек. Ангелчето на проекта. Това дете беше наравно с възрастните.
Радвам се, че всички останаха здрави и както каза Ейлем - това е най-щастлия край за всички.
Ще видим на нас зрителите какво са ни приготвили след няколко дни.
Стана ми смешно, как двете визажистки са се снимали пред плаката на Енгин. Той им беше дето се вика в ръцете - да се бяха фоткали наживо...

За преведената серия - благодаря Изтеглям си я и започвам най-приятната част - гледането.
Дотогава дано се появи трейлър, снимки, това-онова...

И да си спомним за Ваня Костова - ангелски глас имаше тази жена. Удоволствие беше да я слуша човек. Поклон.

# 136
Добро слънчево утро приятели!
Усмихнат и укъсметлийски ден от мен!🍀☕️🍀

Докато чакаме финалните снимки, озет и  фрагмент, да се наслядим на серията с превод
Heart

Бъдете здрави..

# 137
  • Пловдив

Във всички бензиностанции на Shell има постери, плакати, пана, по пътищата също - колко ли такива са произвели???
Да ги видим докато чакаме.

Емрето лайкнал снимката в инстаграма на Берен.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 15:13 от mariana51

# 138

Чакам си трейлъра.
Изгледах серията.
Седат намери Мави, посланикът също се е упътил натам за да вземе Мелек. Санджар и Халисе се връщат обратно, Яхя събира момчетата и тръгва също към къщата.

Защо обаче ни заблудиха, че това е супер тайно и далечно място и за да стигнеш до там ти е необходимо време -  горски път, гори, ливади и прочие.
Мястото си е баш у центъра на цивилизацията и зад къщата си има хубав път...

# 139
  • Пловдив

На фронта всичко е спокойно. Няма снимки, няма озет, няма трейлър..
Санджар се изнерви.

# 140
Ами... да погледне в багажника на колата.
Ако и във финалната серия ни занимават със Седатчо, посланика и неговите "хора"  и аз ще последвам Санджар. 

# 141
Момичета ,здравейте.Гледам серията поетапно.Когато агента от Истанбул се обади по телефона на Зехра,и вдигна Каврук,погледа му излъчваше такава мъка,разочарование.Жал ми стана за него.А после когато Неждет го намери да спи на беседката с обувки под главата.Почувства се излишен в конака.Последните серии ,няма много екранно време със Санджар.Накрая Каврук дали няма да заживее в къщата на дядо си. Уж беше дясната ръка на Санджар..А Дуду за мен малко преиграваше с виковете и с молбата да я пусне Седат,когато беше отвлечена.Стигнах до там където Санджар,го предаде на полицията.Май ще се окаже,че ще сложи проследяващо устройство на колата.А Санджар се усети,че нещо много бързо го намериха и изпускат нещо.В началото на серията дадоха една друга кола с която Санджар се движеше по разклатения път,не се ли сети ,че тая гад Седат може да го проследи...Продължавам да гледам,и пак ще коментирам.

# 142
  • Пловдив

Я да разберем повода... и кога...
Вероятно е от влизането на Туба в сериала.

# 143

Я да разберем повода... и кога...
Вероятно е от влизането на Туба в сериала.

Дааа...
За пореден път се убеждавам, че когато професионализмът върви ръка за ръка с етичността и човечността - уважението е налице.
Освен голям актьор, трябва да си и голям човек.
Впрочем навсякъде благодарят на Туба, че е влязла в проекта и по този начин са запазили работата си над сто човека.
Видяхме колко е голям техническият екип. Тези хора не останаха в нищото.
Затова онази инфарктна серия се е пренаписвала и преснимала няколко пъти.

# 144
Момичета изгледах серията. Вярно,че второстепенните имаха много време,но поне се изясни..е почти де.Не разбрах само Зехра съгласна ли е с развода,не е ли.Една такава несигурна ми се видя.Значи за това оная гад Седат пиеше някакви таблетки,да симулира отравяне. Как майсторски преметна полицията, че и кола имаше скрита.Нестабилен,луд ама и находчив.Добре си играе ролята актьора.А нашето малко Ефе,е на път вече.От толкова стрес Мави,ще роди преждевременно,а кака Мелек ще е до нея.Да видим каква ще е изненадата в последната серия!Дано имаме някакви новини днес,утре...,че не остана.Хубав остатък от деня ви желая.Heart
П.п Малката красавица е пуснала снимка.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 17:45 от Damata

# 145
  • Пловдив

Довечера Умут ще радва турските зрители.
Чак ще "скачат" от радост... Ама светът го закупи и го гледа...

За Каврук все се каня да споделя нещо. Мисля, че и той - Едип, искаше да напусне историята. За това го гръмнаха и имаше цяла плеада от предсмъртни обяснения. Обръсна си мустака, нали ще напуска, а и да излезе от роля, но феновете го искаха, сценаристите го върнаха, но сега му го връщат. Нищо не остава ненаказано... Така мисля. И на партито го нямаше, а е от Бодрум. А Едип си доиграва, щото иначе неустойките не са по неговия джоб...

# 146

И пак са в синхрон...
Определено партньорството им е  като две правилни парченца пъзел. Просто си пасват...
Знаете ли коя снимка ми липсва от излезлите за спомен  - и то няколко дузини.
Снимка на Туба и Енгин. И на двамата с Беренче.

# 147
  • Пловдив

https://twitter.com/fragmanhouse/status/1390686473985351686

Ще имаме последен трейлър тази вечер.
FragmanHouse написаха: С любов

https://www.instagram.com/p/COk3tddAZGB/

Shell пуснага в акаунта си тази реклама и написаха:

Ако искате да бъдете в бъдещето, вие си сътрудничите с най-добрите и ставате силата и доверието на онези, които са тръгнали с вас. Shell с увереността в качеството си от 1923 година!

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 18:39 от mariana51

# 148

Докато чакаме последния трейлър да ви покажа нещо.
Определено снимките са от един и същи момент.

# 149
  • Пловдив

От Гонджа.
Сериалът още не е свършил, а нещо ви няма...

artistanbul в сторито си.

Енгин лайкна в инстаграма на Shell днешната публикация.

Последна редакция: пт, 07 май 2021, 21:07 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт