Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив

Айше Арман даде обещание на Енгин и направи интервю със Зейнеп Неджипоолу, член на борда на общността на Darüşşafaka.

Енгин Акюрек заяви, че е дарил приходите от книгата си на Darüşşafaka. И той ми разказа подробно, че нашата Darüşşafaka е огромно съкровище и, че всички ние трябва да се грижим за този красив дом на знанието. Правилно на милион процента!!!

Всъщност Darüşşafaka е 158-годишен чинар. Това е изключително ценна институция, която предлага равни възможности за образование на нашите деца, загубили родителите си в ранна възраст.

Те отглеждат деца, които са загубили майка или баща в ранна възраст и следователно не могат да получат добро образование и да ги върнат към живот. Какво може да бъде по-свещено в живота?

Няма друг пример в света. Това е училище, което съществува от 158 години само с нашите дарения. Те отглеждат ярки млади хора. Всички говорят два езика. Те са успешни не само в ученето, но и в обществения живот. Преди години и аз бях в училище, наистина е невероятно. Моля, нека продължим да ги подкрепяме с нашите дарения. Също на 30 май ще се проведе изпита. Ако около нас има деца, които са били в 4 клас и са загубили родителите си, нека те, техните семейства и учители знаят за изпита.

Говорих за философията и историята за основаването на Darüşşafaka със Зейнеп Неджипоолу, член на Управителния съвет на общността Darüşşafaka. Благодаря ви за предоставената ценна информация. Можете да прочетете пълното интервю чрез връзката в профила ми.

# 121
# 122
Благодаря за превода на серията 💜

Дамата, много хубава торта 😋в стил ДП 😉

# 123

"Дъщерята на посланика", епизод 51 с бг субтитри

С благодарност на Barisea за превода и субтитрите.
Приятно гледане.

Благодарности за серията!  Flowers Hibiscus

# 124
  • Пловдив

Eнгин сподели в сторито си, това, че Айше Арман е послушала съвета му, като е взела интервю за Darüşşafaka.
Така още хора биха помогнали на обществото.
Явно се е прибрал вече в дома си. Да си отспи някой ден и да видим, и научим новини за филма...

# 125
# 126
  • Пловдив

https://twitter.com/MarianaDimitro9/status/1390366380655104004

Пуснете си звука от линка.
Eрдал/Гювен написа в своето стори: Довиждане, довиждане приятелю мой...

Страхотни приятелства се създадоха. Гювен по техен обичай, лисва чаша вода след колата.
Сами има магистърска степен по актьорско майсторство.

# 127

Едва ли в последната серия ще има такива романтични моменти....

Виж раждане, сватби, да.

Гледам си и се наслаждавям.

# 128
  • Пловдив

Eнгин е лайкнал снимката от инстаграма на Берен.
Момичета, прави ми впечатление, колко снимки има между екипа, нещо ми липсва режисьорът. Поне да се беше фотнал с Туба, с Енгин, с Берен... От уважение...

# 129

Цитат
нещо ми липсва режисьорът
Каквото можа направи...Бърза да се види с близките си приятели.Едва ли са от сегашния колектив.

За нас останаха орязаните тук и там важни сцени, според мен.

Лека.

# 130
  • Пловдив

Добро утро момичета. Под поста на Джемре, освен лайк, Енгин написа: Моята сестра с красиво сърце

Вчера не ни пуснаха последния трейлър, днес вече е време, но и за снимки, за озет.
Време е и да изгледаме преведения епизод 51, който не е успял.
Успешен петък на всички.

# 131
Добро утро,

Момичета, Hug  Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 132
  • Пловдив

В този момент Санджар си поиска нещо в прав текст.
Сладур, затъжил се за жена си...

В памет:

Скрит текст:

# 133
Добро утро момичета.
Хубав и усмихнат ден.
Бъдете здрави.

Момичета:hearts:

# 134
Добро утро момичета.Благодаря на всички за пожеланията, и вие да имате такива хубави поводи.Ще се върна да ви изчета,след това ще започна да гледам серията с превод и ще коментираме.Желая ви топъл,слънчев и усмихнат ден.Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт