Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Дамата, весел празник и честити именници!

И Сами си тръгва

# 106

Баща и дъщеря търсеха щастието и го намериха.Heart

Радвам се за тях, но ще ми липсват.Hug

Damata, поздравления.Hug

# 107
# 108

Снимки за спомен...
До нови срещи в нови проекти.

# 109
  • Пловдив

Това са двете гримьорки от сериала ни. Гюрджан Ан и Гизем Одабаш.
Пътувайки, прибирайки се, виждайки по пътя рекламата на Енгин за Shell се снимат и Гизем показа снимката в сторито си, като написа: Някои неща никога не свършват

На нейната ръка Енгин бе нарисувал котката Сефа.

А Сами написа в инстаграма си за снимкана: Нямаме клонове другаде. В смисъл са единствени.

Да допълня - Бечен сложи в профила си тази снимка: https://www.instagram.com/p/COh_AyVjw1z/

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 15:40 от mariana51

# 110

Снимките продължават...

И Берен - в инстаграм.

https://www.instagram.com/p/COh_AyVjw1z/?igshid=1bxivevit97hb

# 111
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/COh_uKkj9-B/

А операторът ни, слагайки снимката в профила си, написа: Радвам се, че се запознахме, радвам се, че работихме...

https://www.instagram.com/p/COiEk35Dlcb/

Джемре/Зехра сложи тази снимка в инстаграма си и написа:
Като момиче, което не знае какво е баща или брат, беше много трудно да играя момиче, което познаваше брат си като свой баща... В мен имаше много чувства, много емоции, много връзки, които не знаех и не можех да намери в замяна... мина много време. Ти ме научи по най-наивния начин, без да ме нараняваш или дори без да ме караш да чувствам. Винаги си казвал „успокой се“, казвал си „наслаждавай се“, каза, че имаш всичко, можеш да го направиш. Дойдох при теб и се разплаках, не пощадисърцето и преживяванията си. Казах, брато, не мога да намеря пътя, ти стана водач. Ефелик, мисля, че това беше брат ми. За щастие бе Енгин! Благодаря ти!

Тая Джемре много съмнителна - сигурно е влюбена в Енгин. Тук с неговата бяла риза, с неговата първа такава от еп. 1...  Аааааа.... Дано е плакала красиво пред Енгин, че в сериала хич не й се получаваше.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 16:28 от mariana51

# 112
  • Варна
Здравейте момичета и честит празник !

Ето как Зехра /Джемре се сбогува емоционално с Енгин .

oktemcemre Като момиче, което не знае какво е баща или брат, беше много трудно да играя момиче, което познаваше брат си като свой баща ... В мен имаше много чувства, много емоции, много връзки, които не знаех и не можах да намери в замяна ... мина много време. Ти ме научи по най-наивния начин, без да ме нараняваш или дори да ме караш да се чувствам. Винаги си казвал „успокой се“, каза „наслаждавай се“, казваш, че имаш всичко, можеш да го направиш. Дойдох при вас и се разплаках, не сте пощадили сърцето и преживяванията си. Казах, брато, не мога да намеря пътя, ти стана водач. Ефелик, мисля, че това беше брат ми. За щастие бяхте Енгин! Благодаря ти@enginakyurek

Превода е автоматичен

# 113

Много хубави и прощални думи прочетох в Туитър за Санджар Ефе.Heart

А за Енгин, само хубави.Нали предстоят нови срещи. Heart

"Това беше тежко пътуване както за Енгин, така и за Санджар в # SefirinKızı.
В края на пътя Санджр плаваше в мирно и обнадеждено синьо. # EnginAkyürek за пореден път доказа, че качеството не е случайно."

# 114

Вай, бе...
Млада, красива...Обаче май ѝ приляга повече  да манекенства.

# 115
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CK-_AdBFvv6Sp4WoYtEI0owNPEugcWowy_VTK80/

Все се каня да напиша това, което ще напиша, но от емоции не остава време.
Та, помним тази снимка на Йомер Дурак с Енгин от 7 февруари 2021 г. Той се появи в Бодрум, в къщата на Енгин. Посещението му бе за подписване на договора за рекламата на Shell. Излезе публикация, тук, във форума, че тогава Енгин е подписал анекс към договора за сериала.
Грешка според мен.  37 епизод, който бе сниман, пресниман, отново ремонтиран, се излъчи на 1 февруари. Тогава във финалните кадри влезе Туба, която пристигна и веднага влезе да снима, а Неслихан напусна по взаимно съгласие в края на януари.

За да ни каже в интервюто на Айше Арман, че ще снима филм тов лято и по него вече се работи - текат техн. подготовка, значи договорът е подписан. Възможно и този договор да е подписан тогава.

Енгин никога не казва "имам намерение", казва, когато е взел решение.

# 116
Много трогателни думи на Джемре, да, тя имаше слаби моменти, но не се е взела на сериозно и осъзнава, че има много да учи и да се усъвършенства, и оценява, че Енгин много и е помогнал без това изобщо да му влиза в работата със съвети и закрила, кураж, точно като по-голям брат.
  А тази сцена специално им се получи, мен много ме трогна 💜

# 117
# 118
  • Варна

"Дъщерята на посланика", епизод 51 с бг субтитри

С благодарност на Barisea за превода и субтитрите.
Приятно гледане.

Благодаря Барисеа за подаръка в почивния ден, бъди здрава Two Hearts
Марианка и на теб благодарности за всичко в темата Heart Decoration

пп Дамата ,честити да са ти имениците Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 18:35 от Аnista

# 119
Благодаря за пожеланията момичета!Живи и здрави и вие бъдете.Специални благодарности за труда на Мариянка и Барисеа,за превода.Да ви почерпя от моята торта.

Общи условия

Активация на акаунт