Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

Какво решение е взел за котето Феяз. Мисля го... Дано научим някога.[/b]

Предполагам го е оставил на някой от екипа,който живее в Бодрум.Берен нали беше от там Thinking

# 91

Екипът на "ДП" завърши своята работа, направиха последния снимачен ден празник за всички нас - които следихме проекта и бяхме с тях от първия до последния ден. Радвахме се на всяка снимка, новина, споделени от тях неща. Разделяме се като че ли с малко тъга, защото почти две години  бяхме "тяхно", а те "наше" семейство... Роднини сме си направо.
Ние ще си продължим  с Енгин и се радваме, че ще има нови неща около него.
Нека е здрав, а що е път пред него и нас - наш си е! 

# 92
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EAOfficialGeorgianFans/posts/3749287985198095

Излезе интервю с актьора Шафак Башкая - Седат от "Дъщерята на посланика".
Ето извадка от него:

Въпрос: За първи път играете с Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек. Какви са отношенията на снимачната площадка и как се подготвяте за снимките?
Шафак: За актьор, който се присъединява към сериала по-късно от другите, всичко е малко по-трудно. Защото, общност, в която всички са свикнали един с друг, където всеки вече е формирал характер, в който всички се познават, ти се присъединяваш като ′′ бебе ".
Срещайки се едновременно с нови хора и създавайки свой собствен характер, вие се опитвате да паснете в този свят.
В този процес, според мен, най-важното е как те приемат „собствениците на жилища“, т.е. първо основните актьори, които могат да бъдат наречени „капитани на екипи“, а след това останалите актьори, режисьорът и филмовата група. Търпението, което се изисква от вас, е много важно.
Бях много спокоен в това отношение. Всички мои колеги, водени от Енгин и Туба, режисьорът и целият екип, ме приеха много топло и в процеса на „изграждане на характера“, бяха търпеливи и дори ми помогнаха. Оттук още веднъж благодаря на всеки един от тях.

# 93
Добро утро момичета.
Много усмивки и положителни емоции днес.
Бъдете здрави.
 Гергьовден е.
Честит имен ден на всички именници.

Благодаря за страхотните снимки и видеа. Само Туба липсваше, но вероятно вече се подготвя за следващия си проект и образ.
Хубаво и весело за тях и за нас, но днес е малко тъжно за нас. Както каза Марта те за нас и ние зрителите и феновете за тях, бяхме като едно голямо семейство в продължение на две години. Преживявахме заедно и радостите и несгодите... но стигнахме до края на нашата приказка.
Пожелавам на всеки един от тях здраве ( което е най - важно в този момент) и нови творчески успехи.
А ние наред с Енгин ще продължаваме да следим и Туба и малката принцеса Берен, а и всички останали.
Не знам защо, но много ми се иска да видим отново Енгин и Берен заедно в общ проект.
На нашия човек желая здраве, да си изкара техните празници хубаво, да се види със семейството си, да си почине, през това време да не ни забравя и да пуска по някоя снимчица. А като си почине лятото да ни зарадва със филма, пък наесен с нов сериял. А Феяз дали ще стане столичанин, или ще си остане в Бодрум.
На целия екип на "Дъщерята на посланика" благодаря, че ни направиха съпричастни към приказката за Санджер и Мелек, за любовта и втория шанс. 

Хубав празничен ден момичета.Two Hearts

# 94
# 95

.....................
Пожелавам на всеки един от тях здраве ( което е най - важно в този момент) и нови творчески успехи.
А ние наред с Енгин ще продължаваме да следим и Туба и малката принцеса Берен, а и всички останали.
Не знам защо, но много ми се иска да видим отново Енгин и Берен заедно в общ проект.
.....................

Ками Two Hearts
Наистина ще е прекрасно , ако Енгин играе отново някога с Берен. Напр. във филм.
Ерен Деврим игра син на Енгин/Керем в "Поверявам ти децата" и след 1 година - изненада! играе самия Санджар в детските му години и то професионална игра. Въобще образа на Санджар си беше "от-до", бих прибавила и "след това"...
Така, че сега Берен би могла да си партнира с Енгин и във филм.
Тя си играе направо като голям професионалист и това което направи е много повече от играта на големите, защото те са си актьори и това им е професията.
Някъде четох, че последните серии Мелек/Берен била позагубила от начина си на игра. Напротив - задобря още повече, защото героинята ѝ претърпя също своята трансформация. От приятелка, изповедничка, съучастница и пазителка на Наре, сега тя се превърна в това което трябва да бъде - просто дете. И то какво дете - усмихнато, спокойно /въпреки тревогите около баща, дядо, баба и прочие роднини. Дете, което преоткрива наново детството си и сбъдва мечтите си за семейство - баща, майка, дете и братче.
Радвам ѝ се много, защото тя наравно с големите мина целия труден път на създаването и показването на нас зрителите  - една  житейска история. Здраве и късмет на нея, на Ерен, на всичките деца актьори, които се вписаха прекрасно със своите парченца пъзел в цялото.  

Цитат

Тази снимка е от караваната на Енгин (анализира се под лупа  Joy) - отляво се виждат кутии с чай ,на стената снимки на айфеловата кула, ,до стената бели орхидеи и рози

Араселиа Two Hearts
Енгин и чай от пакетчета - да видя, няма да повярвам.
Но, Енгин и дезинфекциращи  кърпички - вярвам, дори без да съм ги видяла.
На другата снимка с бялата тениска дезинфектантът е до него.

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 10:50 от Марта_49

# 96
  • Варна
Здравейте, момичета в този празничен ден!
Честит Гергьовден, живи и здрави имениците!
Много хубави емоции последните дни ни поднесоха от нашия сериал, благодаря на целия екип за стоицизма , с който устояха на бурите, които ги връхлетяха и най-вече на Енгин, малката Берен/ която показа качества, които и някои възрастни нямат/ и естествено на Туба, която влезе като един ангел спасител. Прекрасни са и наистина ще е чудесно ако пак се срещнат в някой бъдещ проект Yellow Heart

толкова прекрасни емоции ни подариха тези невероятни актьори, желая им още по- хубави  проекти и роли и много здраве, за да могат да ги осъществят

# 97

"Радвам се, че попаднах на вашата красива енергия, благослови за ръцете и труда ви, работата с вас беше възхитителна, надявам се да се срещнем отново
Обичам те ."

# 98
Чаша кафе, усмивка и пожелание за щастлив ден☕ 🌹 ♥️

Добро утро приятели !

Честит празник на именниците. Бъдете здрави и благословени...Heart

Много хубави снимки от последния сет. Личи си, че екипа е станал като семейство.. Сигурно им е било доста трудно и носталгично при раздялата .

Дано видим Берен отново на екрана, както и заедно с Енгин. Тя е голям талант, сигурна съм, че няма да я подминат и ще я оценят в съседката ни.
Според мен пред нея ще има  голямо бъдеще в киното, театъра или сериалите.

Невероятна е.

Пожелавам ви хубав ден..

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 11:20 от Nina_richi

# 99
Здравейте,

Heart

Heart

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Чести празник на празнуващите! Hug

Скрит текст:

Здрав и приятен ден.

# 100
  • Пловдив

Eрдал/Гювен сложи тази снимка в сторито си и написа: Прекрасни хора заедно, ние работихме, направихме 52 серии ... не по-малко.

Берен с каква любов и възхита гледа Енгин.
Забелязахте ли - постригана е косата й. На видеата си личи много.

# 101
Здравейте момичета.От вчера такава вихрушка ме ветрее,че нямам време да пиша.Вчера сина ми имаше Имен (Мирослав),днес мъжа ми Георги.Дакато на приготвя,агънцето вчера да се оправи,тази сутрин в 4:00 съм станала,месото да се опече,дроб сарма,обикновен бял ориз,(някои гости не ядат дроб сърма).Много новини сте сложили, за което Благодаря. Екипа се сбогувал,снимки много сте сложили,коментари пак,златни сте.Много творчески път желая на всички от екипа на ДП,нека са живи и здрави,че не  ни изоставиха по средата на пътя,малкото ангелче Берен-пътя е пред нея,учи се от най големите.Хубав ден ви желая,честито на Именниците,с гордост да си носят името.Аз бягам,че гостите ще дойдат,но ще ви чета.Още веднъж Благодаря ви за всичко.

# 102
  • Пловдив

Damata, понеже си доста заета, поздрав от мен и честито на именниците ти.

# 103

Момичета Two Hearts
Днес никой, нищо не почерпи за празника...
Ами, тогава да почерпя пък аз...

Скрит текст:

Damata Two Hearts хубав да е денят и празникът на семейството ти!
То пък навън е наистина прекрасно - топло, птичките пеят, тихичко...
Да наруша тишината...
Снимано е на "Етъра"... Отдавна не съм ходила, но е чудесно там.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 13:23 от Марта_49

# 104
Damata да са ти здрави и щастливи именниците.

Обожавам ги тези двамата.

Общи условия

Активация на акаунт