Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Туба зад кадър от последния епизод.
Сега, прибирайки се по домовете си - преглеждайки телеоните си, от екипа ще пускат снимки.

https://www.instagram.com/sonirazdan/?hl=bg

Сони Раздан e последвала Енгин в профила му.
Тя е британска актриса и филмов режисьор, която работи във филми на хинди. Омъжена за режисьора Махеш Бхат.

# 241
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте, момичета.
 Подсъзнателно сякаш се отдалечих в последните две-три седмици от нета и новините за сериала ни, защото не искам да се разделям със Санджар Ефе все още. Изпитвам тъга от края, не съм готова да ги оставя да си отидат.Където и да погледнеш, всички се сбогуват, пишат прощални думи.....Знам, че най-добрият вариант е сбита,добре разказана история, но толкова ми се иска да продължа да гледам перипетиите на МавСанМел, житейските уроци, които получават, любовта и усмивките в очите им, изразена по всички възможни начини.
Почти две години живяхме с вълненията,болките, страданията на Санджар,Мелек, Наре и Мави. Смяхме се, плакахме заедно с тях. Преживяхме всяко тяхно чувство, благодарение на таланта на актьорите да се превърнат в героите си. Благодарна съм на всички тях за подарените ни емоции.
Покланям се пред упоритостта и смелостта на всички тях да работят в такива критични условия.Пандемията не е фикция,а реална заплаха и те успяха да завършат работата си с чест и достойнство. Не съм била свидетел на друг такъв прецедент в телевизията, като проблемите на ДП.Нямам богат опит, гледам и се интересувам предимно от Енгин, но досега такова нещо не бях чувала. Да, знам, че при ниски рейтинги се сменят предимно сценаристи, имало е и промени на актьори, но за смяна на главната героиня аз лично не бях чувала....А  ДП го сполетяха всички възможни злини, като се започне от пандемията,та да се мине през смяна на сценаристи, смяна на актьори,смяна на главната героиня и промяна на сериала, понижаване на рейтинга, ужасен хейт,фенски войни и какво ли още не. Чудо е,че успяха, въпреки всичко и въпреки всички да се справят. Много, ама много силно им пожелавам да бъдат възнаградени с големи продажби! Много искам в следващата актуализация на списъка за най-продавани сериали да видим отразени усилията на всички от екипа и сериалът да е близо до първите два.Ще е признание и за Енгин.За това, че не се огъна, за това, че не се изплаши, за това, че не предаде доверието,заложено на него.Устоя като истинска скала на всичко и ни показа в действителност значението на думата Ефе и Ефелък. Не, не бъркам героя и актьора, нарочно ги сравнявам. Санджар на екрана, Енгин в реала показаха какво е да си водач. Просто се пукам от гордост, гледайки, четейки всичко изписано и казано за него и вадейки моите собствени заключения. Като щастлив родител, който наблюдава постиженията на детето си, с гордост попивам всички похвали, благодарности и прекрасни слова. Рекламата и интервюто ми дойдоха бонус за преживяното. А думата която се върти в главата ми, е КАЧЕСТВО. Думата,използвана най-често от отговорните лица на Шел и в рекламата, сравняваща продуктите и обслужването им с Енгин.Качествено качество!!!....Е, аз бих добавила голямо сърце, професионализъм, упоритост, постоянство, човещина, морал ......списъкът е доста дълъг. Радва ме факта, че  най-сетне го оцениха където трябва. Признанието не е заради последния му проект,това е признание за дългогодишното му поведение и работа. Но заради безмълвния му отговор на проблемте в ДП,  смятам, че популярността и уважението към него станаха неоспорими и добиха размери, които дори тези, които не искаха да го отразят, се почувстваха длъжни да го направят. С две думи, вместо да му избодат очите, му изписаха веждите, за разочарование на някои...
Момичета,чакам си последният епизод, преди да затворя цикъла на ДП. Сериал,който трябваше да се казва Дъщерята на Санджар, според прочетено мнение някъде в нета. Това си беше историята на Санджар, той беше най-пълнокръвният и логичен образ в сериала,този, който претърпя развитие,този, който носеше посланието на раменете си. За мен 51 епизод си е много добър, водещ ни към развръзка на всички сюжетни линии. Не може иначе. Ние гледаме всичко под лупа. Сега се оплакваме, че ни е малко екранното време на Мави, Санджар и Мелек, но в утрешния ден ще протестираме, че историите на второстепенните са останали недовършени. А иначе моментите МавСан винаги ще са ни малко, защото не можахме да им се наситим и никога няма да можем.
Смятам, че добре ще завършат историята на Зехра и Каврук. Не може с батко като Санджар, Зехра да е безотговорна и безчувствена.Ще  видите, че също като Яхя, ще намери пътя си и правилното решение. Да не забравяме и това, че Санджар все още нищо не знае за срива в отношенията им....Актрисата, изиграла Зехра, за мен беше най- несполучливият избор на продуцентите. Красива Джемре, но много неубедителна Зехра. Само като се сетя за общата им сцена с Енгин, когато Каврук лежеше ранен и те двамата плачеха.....Боже, боже каква разлика........Обаче ме гризе едно червейче....Нали коментирахме, че най-вероятно в живота на Енгин има жена....Имайки пред вид, че в последната година и половина почти не са се разделяли заради снимките и пандемията, че видяхме Джемре с ризата на Санджар,благодарствени слова, прегръдки и т.н., че Енгин заобиколи отговора в интервюто за любовта, а друг път е бил много по- категоричен.........защо пък да не е Джемре обект на интереса му?!.......Млада, красива, свободна......нали така?!
Общи снимки с Туба мисля, че ще видим днес- утре. Знаят, че феновете искат снимка, не вярвам да ни разочароват...
И за раздяла, че пак се олях да дрънкам много, ще се опитам да оставя в скрит текст нещо, което беше публикувала във фейсбук наша обща дружка и което е валидно за всеки човек....

Скрит текст:
  "Попитали Харезми, приеман за Бащата на математиката,"Какво представлява човекът?"
Той отговорил така...
"Когато човек има морал,той представлява числото 1.
Ако е и красив, прибавяте една 0 и така става 10.
Ако е богат,още една 0 и става 100.
Ако има благородно потекло, прибавяме още една 0 и става 1000.
Но ако загуби морала, който представлява числото 1,човек губи ценност и от него остават нули, които не струват нищо."

Хубав ден,момичета!

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 10:41 от Теменужка Христова

# 242

Здравейте момичета Two Hearts
Теменужка Two Hearts пиши така всеки ден, бе момиче! Става ми кеф на душата да те чета.
Имаше повече хора да пишат - поизчезнаха нанякъде. Ама то пролет, лято иде - всеки гледа да си намира работа навън, особено когато времето е слънчево и топло.
Ето и аз днес "омитках" града и си направих 7000 крачки, че зимата ми остави скъп и най-вече тежък армаган /който за моите см, си е направо шок и ужас/.

# 243
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1391711218944122892

От акаунта на сериала:
Санджар Eфe получава бебето си...

# 244

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1391711218944122892

От акаунта на сериала:
Санджар Eфe получава бебето си...

И ние чакаме...

# 245
Здравейте момичета!То докато и аз се наканя,то стане време за следобедна дрьмка.Дойдох на работа и реших да ви изчета ,че от сутринта хич нямах време.Теменужка:heartpulse:Heartpulse,
пиши.Гот е да те чете човек. Дано днес като последен понеделник ни изненадат с втори трейлър,а дано..Ще се надяваме,може и нова снимчица,каквото и да е,всичко приемаме. Хубав следобед  на всички.
Имаме снимка от Туба, и е написала "последен ден"

# 246
# 247
Теменужка, ти сега ме хвърли в размисъл за коя риза на Санджар става въпрос 👀👀👀, това съм го изтървала 😜 А прегръдките наистина не бяха много сестрински, това и аз го забелезах 😉

# 248
Теменужка, ти сега ме хвърли в размисъл за коя риза на Санджар става въпрос 👀👀👀, това съм го изтървала 😜 А прегръдките наистина не бяха много сестрински, това и аз го забелезах 😉
Скрит текст:
стр.8, пост114 Thinking

# 249
Хармония, мерси, трябва да ходя на очен лекар, напоследък нещо недовиждам и виж как изтървам важни неща 😜🙂

# 250
Имаме.си нова снимка,супер,и ни пожелава лека седмица

# 251
Имаме.си нова снимка,супер,и ни пожелава лека седмица

Чудна усмивка 😍 Благодаря за пожеланието, има нужда, че започва ретрограден Плутон, пък в края на месеца и Сатурн и Меркурий, ужас 😯🙂

# 252
  • Пловдив

Ех, благодарих му, пожелах му същото и го попитах, как  е Феяз...
Не вярвам да отговори - но попитах.

# 253

Ех, благодарих му, пожелах му същото и го попитах, как  е Феяз...
Не вярвам да отговори - но попитах.

Марианче, добре че си питала, и аз го мисля 🙂

Има нова реклама

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 18:25 от araselia

# 254
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/COsiIWENfdK/?igshid=1239lan9ysulz

Ето я рекламата. На снимката Енгин е със Селин Шахин (Selin Şahin) - туркиня, баскетболистка на инвалидни колички. Тя спечели 1 точка, състезаваща се за Reggio Calabria BiC в Италия. Член е на турския женски национален отбор по баскетбол за инвалидни колички. Тя е първата турска женска баскетболистка на инвалидни колички, която играе в чужда държава.

Общи условия

Активация на акаунт