Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 865
  • 739
  •   1
Отговори
# 255

https://www.instagram.com/p/COsiIWENfdK/?igshid=1239lan9ysulz

Ето я рекламата. На снимката Енгин е със Селин Шахин (Selin Şahin) - туркиня, баскетболистка на инвалидни колички. Тя спечели 1 точка, състезаваща се за Reggio Calabria BiC в Италия. Член е на турския женски национален отбор по баскетбол за инвалидни колички. Тя е първата турска женска баскетболистка на инвалидни колички, която играе в чужда държава.

Flowers Bouquet

Нова реклама, нова снимка с пожелание.Flowers BouquetHeart

Обгрижени сме.Hug

# 256

Най-вероятно утре ще имаме още няколко нови снимки.
Аз си чакам тази с Туба и Берен.
Тримата и по-отделно.

Ама си сложих двете нови снимки... 

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 19:43 от Марта_49

# 257
Честито, Марта 👍 💜

Енгин се активизира да отговаря на Сердар Армутлу, Марианче, като нищо може и да каже за котето 🙂

# 258
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=mxz6EBwLUpM

Рекламата с бг превод.
Приятно гледане.

# 259

Рекламата с бг превод.
Приятно гледане.

Благодаря за превода! Two Hearts

казах, че ще има още снимки...
Сами е страхотен. Беренче също.

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 20:50 от Марта_49

# 260

Рекламата с бг превод.
Приятно гледане.

Благодаря!

# 261
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/COsJB8hDeiR/

Сердар Армутлу сложи в инстаграма се тази снимка и Енгин отговори, и Сердар отвърна:

С. Армутлу: Енергията на ума е същността на живота.
Енгин: Незабравим оператор на любовни филми.
С. Армутлу: Всеки е добър в сърцето си, но ти и отвътре, и отвън си толкова прекрасен... благодаря за всичко, страхотен МЪЖ.

# 262
# 263

Много се радвам, когато накрая екипът показа истинско уважение и се разделя приятелски. Създават се по-нататъшни връзки чрез соц. мрежа. Кой, кого последвал в Инстаграм - супер е.
И атмосферата на снимачната площадка - неузнаваема направо.
За последните месеци видяхме толкова много споделени снимки - то фенове ходиха и се срещаха, то рожден ден празнуваха и носиха подаръци на сета, а колко книги подписа Енгин...

Всички са доволни от свършеното - което е много по-важно от турския рейтинг. Благодарни също - запазиха си работата. Целият този огромен технически екип /видяхме го на снимките/ - за тях това си е прехрана на семействата. Още повече, че навсякъде  по света милиони хора загубиха работата си заради пандемията.
Бодрум и региона са туристическа дестинация - ама сега е празно. Всичките тези хора там имат препитание от туризма. А всеки, който е бил в екипа на "ДП" си е разчитал на доходите от снимките.

Браво на Енгин, че остана точно като един Ефе начело и не допусна проектът да търпи провал с преждевременно спиране, заради напускането на Н.А.
За Туба Б. - адмирации! Показа какво е да си наистина Голям в този бранш.
А  великолепната стиковка с Енгин  направи гледането на сериала истинско удоволствие и наслада.
Всички фенове са във възторг и на никой не му се разделя със Санджар/Мави и Мелек. Искат ги и в друг проект.
Което вече ще е прецедент и няма да се случи най-вероятно, но мечтите и желанията  са безкрайни и безплатни...
Всъщност сега ние си имаме да гледаме реклама, после ще захванат снимките на обещания филм. Имаме си занимания...

# 264
Знаете ли какво?  Това  е сериозно и странно чувство ... Малко тъга, малко болка, краят на нещо красиво ...
 Не помня кога точно започнах да отброявам вревето  до нов епизод д такъв ентусиазъм.
Знам, че това беше моята традиция всяка седмица, но днес е последният път ...
Толкова много вълнения, разочарования, мисли, коментири, спомени..

Радвам се, че не  само аз се чувствам така.  ДП, макар доста гарчив  понякога, стана много важен сериал за мен неусетно. Имаше много изненади, но  въпреки всичко успях да задържи вниманието ми за толкова дълго. С такъв ентусиазъм на помня да съм следвала друг сериал.

Страхотен екип, страхотен сериал.
Нямам търпение да видя финала на историята.

Рекламата на Енгин е чудесна. Дано се  включва в много такива реклами, снимки, интервюта, кампании, скоро и в нов проект.

# 265
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/COsmAUPjnQG/

Дизайнерът Емре Ердемоолуе сложи преди малко тази снимка в инстаграма си. Написа:
ЕНГИН АКЮРЕК
Костюми - Емре Ердемоолу
Стайлинг - Илкнур Шереф

Напомням, че той е дизайнера, който подготви колекцията от облекла за Енгин за списание Istanbul Life.
А итервюто го има на 1 стр. Списанието го имам, аааа...

# 266
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте отново, момичета, пак съм аз. Като ме няма,няма ме, ама като се появя, не спирам да досаждам,нали?...Личи си кога са почивните ми дни...
Разходих се тук там из нета, четох сбогуванията на хората с ДП, харесах много от тях, а някои реших че си заслужава да преведа. Масово хората се опитват да свикнат с мисълта, че Санджар, Мави и Мелек ще поемат по своя път и се налага да се разделим с тях. Ние, феновете, сме ненаситни, но актьорите имат нужда да починат, да се срещнат отново със собственото си аз и да живеят собствения си живот между роля и роля. Ще ни остане възхищението от невероятното превъплъщение на Енгин в Санджар Ефе, емоциите покрай  проекта и чудесната история- тази,която беше замислена първоначално и тази, която ни показа разликата между влюбване и дълбока, вечна любов...
А сега, преди пак да съм се заплеснала,ви предлагам чуждо мнение, което се припокрива с моето и ме развълнува...
"Понякога искаме да кажем толкова много неща, а накрая оставаме безмълвни, защото се оказва, че думите са недостатъчни, когато става въпрос за благодарност, възхищение, обич, уважение!
Още един герой,който ще остане в сърцата ни, друг образ, който си отива,но ще остави  у нас отпечатък.Герой, изнесъл ни лекция по любов, изкупление, борба, справедливост. Санджар Ефе ще бъде запомнен със своите морални ценности, с безусловната си любов към семейството си, с лоялността към близките си, със своето изпитание, с болката от допуснатите грешки и искреното си покаяние.
Ще запомним огромната му любов към Мелек, мекотата в очите му, вътрешната му борба между традициите  и любовта, способността да даде прошка и да прости на себе си....Но най-вече с това, че позволи на  вторият шанс да влезе в живота му,позволи си да обича отново,когато изглеждаше, че светът се руши върху него!
Примерът на Санджар е този на едно човешко същество, което допуска грешки, разкайва се и ги поправя, смел мъж, достоен да бъде Ефе!
Няма думи, с които да благодаря на Енгин Акюрек за този прекрасен образ,поднесъл ни толкова житейски уроци, затова ще завърша с обичайните си думи ...Eyvallah,Engin Akyurek!!!

Не си спомням да съм виждала тази снимка. Така се смеят истинските хора- от сърце, смее се душата му, не само очите и устните...
Ейййй, ама много хубава е рекламата на Шел, бе! И първото им рекламно лице е толкова харизматично, убедително, красиво.....За всичко си има първи път,нали?!

# 267
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Ден вторник, ден последен за историята ни с излъчването на еп.52.
Историята започна с легенда, ще приключи като приказка.

Стар тв отново са спряли онлайн излъчването си в YouTube.
Имаме резервни канали, но до довечера нещата може да се оправят.

Енгин е последвал още в профила си Бюлент/Кахраман, Ердал/Гювен Челеби, Илайда/Дуду и Ямур/Гюлсие.

# 268
Добро утро,

Днес се прощаваме със Санджар Ефе! Heart
"Понякога искаме да кажем толкова много неща, а накрая оставаме безмълвни, защото се оказва, че думите са недостатъчни, когато става въпрос за благодарност, възхищение, обич, уважение!...................."

Hands Plus1

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 269
  • Пловдив

https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1391986352275742725

Сценаристът Озансер Угурлу написа в профила си в туитър, пускайки трейлъра към 52 еп:
Тази вечер сме на екраните с последния епизод, безкрайно благодаря на всички, които бяха приятели на това прекрасно пътуване...

Общи условия

Активация на акаунт