Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 555

Всички герои на Енгин,чакаме следващият.

Истинската любов не е как прощавате, а как забравяте, не какво виждате, а какво чувствате, не как слушате, а как разбирате и не как пускате, а как държите.

# 556
  • Стара Загора
Привет!

Няма нещо ново на хоризонта 👀👀 🙂

Йоанна 💜, направила си пълен обзор на ситуацията, съгласна съм на 100% 🙂. Само едно нещо бих коригирала, и то не тебе, а тези, които цитираш - "Защо се падна този партньор на нашето прекрасно момиче?", аз не мисля, че на такава звезда като Неслихан и се падат партньорите, тя си ги избира. Падат се на актьорите от В, С и т. н. лига, тя нали не е от тях, проглушиха ни ушите какъв неземен талант и красота е. Така че тя е взела решение да играе с Енгин, на нея трябва да се сърдя феновете и. Както и да е, минахме си от реда 🙂, Енгин наистина е твърд като скала, не се поддаде на натиска, тоя път удариха на камък 💪 . Да му мисли следващия и партньор и феновете му 😜

Довечера е втория полуфинал на Евровизия, ако  има някой в чужбина, моля, гласувайте за варненското момиче с номер 13 да иде на финал, тя го заслужава 😍

Където е Неслихан,там са и проблемите!Това не е професионално!Енгин е коректен и много добър професионалист!Да му мислят феновете на проблемните актьори!Горда съм,че съм фен на талантливия Енгин!

# 557
  • Пловдив

Какви незабравими моменти ни оставиха.
GITANA_59, така е, затова обичаме Енгин и сме му фенове.

# 558
Друго си е все пак с инстаграма, все нещо ще пуска Енгин от време на време. С тази американска снимка се сетих за Стинг и "един англичанин в Ню Йорк", толкова да подхожда и за нашия "турчин в Ню Йорк" 🙂

"Не пия кафе,
предпочитам чай,
скъпа моя!
….

Скромността,
коректността...
...могат да доведат до известност...

Би могъл да свършиш като "единственият"...
Нежността и здравомислието са рядкост в това общество...
......през нощта свещта е по-ярка от Слънцето!
Изисква се повече от бойна екипировка, за да бъдеш мъж...
Изисква се повече от разрешително, за да имаш оръжие...
Изправяй се срещу враговете си,
отбягвай ги,
когато можеш!
Един джентълмен ще върви,
но никога не ще избяга!

Ако "маниерите правеха човека",
както казват някои,
тогава Той е героя на деня.
Това кара човек да понася незнанието с умивка...
Бъди себе си,
без значение какво казват...!"

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:46 от araselia

# 559

Многолик Санджар.Heart

# 560
  • Пловдив

uninovelas, напомнят, че на 24 май приключва 1 сезон на сериала - първите 17 епизода, а от 25 май започва втори сезон. Що така само Санджар на плаката????

В момента по канал 1 пее нашата Виктория. Евровизия...

# 561

Момичета Two Hearts
Аз тази вечер  "тъка на три стана"  и накрая май никъде нищо - гледах финала на "Един за друг", успях обаче да чуя и  нашата песен на Евровизия, надничам и в темата...

Нашето момиче и песен отиват на Финал!!!

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 23:59 от Марта_49

# 562
Виктория се класира за финала в събота, много се радвам 👍🇧🇬

Лека нощ!

# 563
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Дните се изнизват, чакаме новини.
Поздрав от Санджар и успешен петък на всички.

# 564
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 565
Благодаря Ви, че всеки ден качвате толкова информация и снимки. За мен най-интересният образ продължава да е Мустафа Булут. Гледах филма със затаен дъх. Това си остава един от най-впечатляващите като сценарии и актьори турски серияли.

# 566
Благодаря Ви, че всеки ден качвате толкова информация и снимки. За мен най-интересният образ продължава да е Мустафа Булут. Гледах филма със затаен дъх. Това си остава един от най-впечатляващите като сценарии и актьори турски серияли.
Здравей,
АБО е сериал,който имаше "късмета" да бъде изгледан ,след като е заснет изцяло,а не онлайн.
Мисля,че повечето зрители го гледахме след,или по време на КВФ и ни подейства силно,като своеобразен шок.
Не само силния сценарий ни въздейства,но да гледаш Мустафа Булут,след Керим и да знаеш,че това е един и същи актьор беше необяснимо и шокиращо.Тогава ни омъгьоса Енгин,от там насетне лично аз се предадох на неговата магия,та до днес.
Сега сериалите станаха много,сюжетите често се повтарят,вече сформирани фенски групи и грозните битки между тях пречат да се гледа спокойно и да се оцени по достойнство проект и персонаж.

Лек и спокоен ден

# 567

Добро утро момичета Two Hearts
Петък е - работете по-бързо, така и почивните дни ще започнат по-рано.
Успешен да е денят! Нека да го направим по-усмихнат и топъл, въпреки времето навън.
Надявам се утре поне да не вали, че да мога да ви поканя на карнавал...

Сега да пием по кафе  и към задачите за днес.
С усмивка...

А някои могат да си позволят и закуска...

Скрит текст:

# 568
  • Пловдив

Както казва Керем от "Поверявам ти децата": Може и дъжд да ни завали.
При нас вече се опитва.
Гледам филма отново - желаещите да направят това, има го на 1 стр. или ето и линка тук: https://vk.com/club113691288?z=video154892944_456239251%2F9b8c5c … l_wall_-113691288

# 569

Баща и дъщеря - те и в миналото си бяха по-често заедно...
"Къзларките" тъкмо щяха да превземат управлението на "Садъчлар"-Холдинга.
Видяхме и какво направиха - на думи силни, на дела  Balloon /въздух под налягане/.

Общи условия

Активация на акаунт