Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Дали Керим ще открие Енгин.
Излезе ли от образ, как си почива, кога ше почне новия проект...
Нещо актуално да видим.

# 571

Мехмет Ефе - бебчето, което се роди по-рано, заради непредвидените обстоятелства и което според всезнаещата му баба е малко като "трохичка" - представяте ли си какъв истински "аслан" щеше да е, ако си беше дочакал месеците?

# 572

Спомени.Heart

Филмът ще дойде, обещал е.

А след него....?

Шегувам се.Hug

# 573
  • Пловдив

Всичко по реда си, ама ние сме нетърпеливи.
Знаем, че трябва да си почине, трябва излизане от роля, влизане в нова...
знаем, ама искаме...

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 18:09 от mariana51

# 574
Привет!

Нашето момиче 💜

# 575
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CPI09-pt7Hl/

Eто какво пуснаха току-що в профила си Shell Turkiye:
Като Shell, ние винаги подкрепяме младежта си за обнадеждаващо бъдеще. Елате при нас за нашето бъдеще.

Споделете вашите съобщения за подкрепа за младежко образование като коментар, използвайки хаштага #YoursAllOlds.
Следвайте акаунта @shellturkiye,
Не забравяйте да споделите публикацията с любими хора.
Имайте шанса да спечелите една от 500-те подписани книги "Тишина" от Eнгин Акюрек, чиито хонорари са дарени на @darussafakacemiyeti.

Резултатите от томболата ще бъдат обявени в сряда, 2 юни 2021 г. на нашия уебсайт и в нашия акаунт в Instagram. Можете да получите достъп до условията за участие в състезанието чрез връзката в нашия профил.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:28 от mariana51

# 576

https://www.instagram.com/p/CPI09-pt7Hl/

Eто какво пуснаха току-що в профила си Shell Turkiye:
Като Shell, ние винаги подкрепяме младежта си за обнадеждаващо бъдеще. Елате при нас за нашето бъдеще.

Споделете вашите съобщения за подкрепа за младежко образование като коментар, използвайки хаштага #YoursAllOlds.
Следвайте акаунта @shellturkiye,
Не забравяйте да споделите публикацията с любими хора.
Имайте шанса да спечелите една от 500-те подписани книги за Silence от Engin Akyürek, чиито хонорари са дарени на @darussafakacemiyeti.

Резултатите от томболата ще бъдат обявени в сряда, 2 юни 2021 г. на нашия уебсайт и в нашия акаунт в Instagram. Можете да получите достъп до условията за участие в състезанието чрез връзката в нашия профил.

Flowers Bouquet

# 577

Е, това се казва благотворителност.
Много хубав пример дава Енгин и то от години вече!
Адмирации!!!

Лично аз имам 2 книги. Не разбирам турски и не мога да ги чета, но чрез самото им притежание сякаш съм се докоснала до Енгин и съм била част от цялата еуфория, когато излезе "Тишина".

# 578
  • Пловдив

Момичета, има някакъв бъг в мамата. Снимките излизат едни увеличени и разтеглени.
Чак си редактирах предния пост, после се рестартирах, но явно има бъг.

# 579

Момичета Two Hearts

Не зная дали знаете, но аз днес съвсем случайно разбрах, че Берг чака трето детенце. Такава чаровница ми е  и позитивността струи от нея  - много се радвам за нея и семейството ѝ. Снимката била съвсем новичка и се вижда и коремчето...

А пък скоро четох в една руска група, че Бурак Й. бил казал в някакво интервю за евентуална изненада от Фахрие. Та феновенете се развълнуваха - нов проект или ново бебе? Каквото и да бъде - все е за радост.
А Фахрие направо сияе. Майчинството я е разхубавило още повече.

Сега по време на "ДП"  пък следейки Туба, видяхме и нейните Мая и Топрак, които бяха на сета /записването на Мелек в училището/ и са контактували с Беренчето. Всъщност те са по-големи от нея... така мисля.

Дано дочакаме подобни радости и за другите бивши партньорки.

А и от страна на Енгин, очаквам вече да се установи на едно място, според това което беше казал в едно старо интервю, че мъжът е готов за семейство като направи 40 години.
Изпожени братовчеди, братовчедки и Ерен - негов ред е вече.

# 580
  • Пловдив

Джем Йълмаз събра екипа си и започват четенето на сценарий, подготовка за поредния му комедиен сериал. В него виждам и Ураз, той май заради него напусна ДП, не само заради дългия работен ден, по-дълъг от 8 часа и напускането на приятелката му. Колко време мина...  Ураз в обичайното си амплоа - комедиен актьор.

Та, виждам, че ще участва и друга бивша партньорка на Енгин, също повече комедийна актриса - Мерве Диздар.
До лаптопа,  в гръб с дънковото яке.  
С нея играха в "Една любов, два живота" - любов с Умут 2. За да се сетите - слагам гифче и снимка от филма.
Страхотен Енгин - във всякакъв вид любов... Другите му сериални колеги не съм ги виждала така...

# 581

Колко вярно.

# 582
  • Пловдив

Енгин е споделил в сторито си идеята за лотарията на Shell.
Среднощни размисли: защо си мисля, че Енгин не би си направил инстаграм. Вероятно това е било необходимо заради договора с такава мощна световна кампания, като Shell - тяхно условие.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 01:40 от mariana51

# 583
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 584
  • Пловдив

Е, добро утро и от Енгин, и от мен.
Дано днес имаме някоя новина, някоя снимка.
Успешна събота на всички.

https://www.instagram.com/p/CPJSjMnjqYJ/

Сердар Армутлу пусна тази снимка в профила си - по време на снимки на сериала ни и написа:
„Външният вид е важен, но усмивката е по-важна...“

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 09:41 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт