Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 787
  • 739
  •   1
Отговори
# 585

Добро утро момичета Two Hearts
Желая късмет на тези, които ще се включат в играта на ШЕЛ и ще си спечелят книга с автограф на Енгин!

Събота е, 22 май е, слънцето щедро се усмихва от небето...
Време е за Карнавал!
Време е да бъдат поканени гости от близо и  от далече - елате, вижте, опитайте това-онова, снимайте на воля, посмейте се от сърце и си тръгнете заредени с  много усмивки и весело настроение!
Сега е момента /както се пее в една реклама/ да дойдете и да усетите атмосферата!
Габровската котка вече ви очаква...
Както вкъщи, така и навън...

Препоръчвам ви навън, защото е по-интересно, по-цветно и най-вече на всяка крачка ви дебнат изненади.
Просто трябва да следвате "пътят на котката". Видите котка - тръгвате след нея и все някъде ще стигнете. Я, до някоя "олелийня", където да ви приведат във вид подходящ за празника /грим, аксесоари, това-онова/, я до някой разнасящ вкусен аромат щанд /такива има за всеки вкус - кеф ти нещо сладко, кеф ти пък солено/или в градския парк, където е къщичката на пестила.

https://www.facebook.com/gabrovskipestil/videos/465227074545732

Така, че след тази подобаваща реклама - идвайте! Кой с колата, кой пешком - гост да бъде в моя "дом"!
Е-е, под дом знаете - имам предвид града! И моля с маски... защото ще има награди за най-оригинална маска! Правилата са си правила  - дори и на карнавал!

Още  по темата!!!

# 586
Добро утро!
Хубави почивни дни!

Марта, весел празник 🧡

Благодаря на Шел 🙂 😍

# 587
  • Пловдив

https://www.shell.com.tr/suruculer/istasyonlarimiz.html

Ето какво написаха Shell:

За нашите малки гости посещението на станции Shell никога не е било толкова приятно!

Щракнете тук за списъка с нашите станции с цветни и полезни детски тоалетни, които сме проектирали за нашите деца, най-ценният ни актив.

За да разберете местоположенията на нашите станции в списъка, можете да посетите страницата за намиране на станции, като кликнете тук.

В линка, който са пуснали - може да се разбере местоположението на станциите.
А Енгин - прекрасен...

# 588

Продължавам да ценя, въвеждането на героинята Мави, за да се "види" ценностната система на Санджар.

Нямаше логика, наложена от предните СЦ, Санджар да продължава да обича, обърканата Наре.

Щяха да я лекуват, но забравиха.Thinking

Но може би причината е в предполагаемото напускане на ГА.

Но случващото се, не е само в турските сериали.
Скрит текст:
Същото нелогично поведение на героите, наблюдавам в нашия сериал "Братя", поради присъствието или неприсъствието на съответния актьор.

# 589

Момичета Two Hearts
Черпя по кафе и изчезвам из дебрите на Карнавала, да търся котката и да я последвам.
Обещавам каквото видя интересно - да снимам.

# 590
Здравейте момичета!

Момичета,честит уйкенд на всички вас!

Момичето, което се снима с Енгин в рекламата, написа, че той е чок гюзел👍🏻.
Той е много красив мъж, Енгин Акюрек.

Скрит текст:
Девоча, которая фотографировалась с Энгином в рекламе, написала, что он чок гюзель👍🏻.
Он очень красивый человек, Энгин Акюрек.

Мартавесело изкарване на празника и чакаме снимки.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 13:16 от mari52

# 591
  • Пловдив

Следобеден поздрав от Енгин и Бергюзар.

# 592
# 593

Момичета Two Hearts
"Накарнавалих" се с едни нищо и никакви 8+ км. Тръгнах с чудесното намерение само да се разхождам и да снимам, но тъй като вървях наобратно на котешкия маршрут и стигайки първата /за мен последна/  атракция, разгледах галериите в Дома на хумора, пих кафе от... кафе-автомат, за да компенсирам сумата от входния билет и връщайки се вече по правилния маршрут, реших да скривя от пътя и да мина през пазара. Грешка... защото изведнъж се озовах с една торба в ръцете и оставяйки вярна на навиците си се прибрах в къщи с още две.
Навици, навици... рекъл Чудомир в един от своите колоритни разкази. Та и аз.

Но, сега ще ви "заведа" снимково да разгледате. Наистина Карнавалът си стоеше, хората се движеха и снимаха пред всяка карнавална картина. Снимала съм по-интересните.
Първо обаче да ви преведа по пътя до там. Като все казвам моята гора, птичите песни, свежият въздух  и прочие - нека да я видите.
Да тръгваме...

Скрит текст:

Толкова и още още толкова, но да минем напряко... за има-няма 5 минути сме в центъра на събитието.

Скок-подскок по стъпалата, вече сме почти на края и още малко...

Вече сме на линия и поемаме с червеното ферари и джипката на Б.Б.

На къде - без кметицата? Девизът е "Работа, работа,работа"

Въпреки, че не личи много от снимките, но целекупното народонаселение на града е по улиците.
Кой се е спрял да купува нещо, кой само зяпа /защото е безплатно/, кой си прави селфита и снимки...
Деца - всякакви размери /малки, големи/ смеещи се, ревящи - има от всички и то по много.
Народ, народ... и всички без маски...
Ако искаш да си гримиран - има пунктове за грим, татуировки и каквото се сетите /маски, перуки, балони, свирки за създаване на допълнителна олелийня.../  На когото не му се ходи много-много - може да седне да си пие каквото му диктува настроението. И да хапва - пак така, според настроението /соленичко, сладичко/. Разнообразието те залива от всяка крачка...

Аз обаче стоически издържам на тези предизвикателства и продължавам...

Още една селфи-зона. После минавам през "Тунела", покрай реката, през пешеходния мост и стигам до началото - габровската котка си почива и се радва на всички, които се снимат с нея.

Седнах да си изпия кафето и... за после вече ви казах.

# 594
  • Варна
Привет, момичета !
Марианка, мерси за новата снимка и новинка от Шел, поне от там ще продължават да ни радват Yellow Heart
Марта, мерси за пълния репортаж от Карнавала ви, все едно и аз бях там Two Hearts Много сте креативни габровци, хареса ми това , което видях .... а гората ти Smile е просто супер, все едно не си в града, прекрасна ...
Приятни почивни дни на всички и дано ни зарадват с някоя снимчица !

# 595

Добре са ги събрали.Heart

# 596
Здравейте момичета. Марта,благодаря за виртуалната разходка.Много е красив Габрово.Аз като ученичка съм ходила, но от тогава има няма 30 год.,и всичко ми е като в мъгла.Хубаво ,че едно време имаше 100 национални исторически обекта ,та се обикаляше и събирахме печати от забележителностите .Хубави времена бяха.Нашето момче всеки го хвали.Ама той си е за хвалби.Пу пу да не му е уроки-Машалла.И нали знаем,че скромността краси човек,а Енгин си е скромен,възпитан.Утре в ден Неделя,дано имаме някоя снимчица.Това хубаво време предразполага за селфи.Хубава вечер момичета.Бъдете здрави.

# 597
Здравейте, момичета.

Страхотни новини, коментари и снимки.
Благодаря ви за всичко.
 Габрово е много красив град, направо е чудесен.
Спамням си една механа на центъра Рачо Ковача (не помня точно името) -останала съм с много добро впечатление за вкусната храна .
Беше преди 10 години, имаше и жива музика.
Много обичам почивните дни и  празниците..
Днес деня беше много изморителен на два детски рожденни дни-изненади, балони, детски смях:hugs:

Желая ви лека и спокойна нощ.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 22:12 от Nina_richi

# 598
  • Пловдив

Превод Burkina/Ирена Маркова:

От Univision съобщават: Откакто през февруари в САЩ започна излъчването на турския романтичен сериал Sefirin Kizi (Дъщерята на посланика), известен като "La Hija del Embajador" на испанските зрители - испано-говорящи са 19% от населението на САЩ, или 63 милиона - този сериал е гледан от общо повече от 9.2 милиона зрители на месец, като по този начин той превърна Univision в мрежа № 1 в САЩ сред испано-говорящите и двуезичните зрители, изпреварвайки ABC, CBS, NBC, Telemundo и всички кабелни телевизии в работните дни от седмицата, от 10 вечерта. 

Енгин Акюрек също е много популярен сред испанската публика, след премиерата на "В какво е вината на Фатмагюл?". Той също е главен герой в "Дъщерята на посланика" и е влизал нееднократно в трендовете в туитър тук в САЩ, в резултат на участието си в този сериал.

По сателитния канал Univision са излъчвали само КВФ с Енгин, докато в почти всички латиноамерикански телевизии е излъчван и КПА, отделно и игралня филм "Поверявам ти децата" - напомням визитата на Енгин в Латинска Америка за промоцията му. Отделно да отбележа, че в много от страните двата сериала КВФ и КПА се излъчват повторно и в момента. "Дъщерята на посланика" се излъчва в момента по тв в много държави в Латинска Америка, отделно от Univision.

# 599
  • Варна

тези двамата определено ми липсват Unamused май ще си преговоря някой епизод Smile

желая успех и стискам палци за нашето момиче Виктория  на Евровизия   Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт