Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро момичета.С тези реклами на Shell,с този усмихнат Енгин,на човек да му се прииска да отиде до Турция да зареди гориво. Толкова позитивизъм струи от нашето момче,за завиждане са съседите.Кеф ти снимка с Енгин и хоп до Shell.Жерая ви вече прохладен ден,че при нас вчера беше 35°.

# 646
  • Пловдив

Добро утро момичета от Енгин и мен.
Вчера имахме много снимки, да видим как ще е днес...
Чакаме и информация за филма, който ще снима.
Минали са само 20 дни от финала на сериала, дано си е починал и към новия проект.
Успешен вторник на всички.

# 647
Добро утро,

Понеделник, вторник.Не чакаме Санджар.Heart

Може в сряда, да научим нещо ново за следващия проект.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 648
  • Пловдив

Вторниците без Санджар вече, да....
Остават ни спомените с него.
Кой ли пръв ще ни съобщи от турските блогъри нещо за филма...

# 649

Момичета Two Hearts
Хубав и слънчев ден!
С толкова много почивни дни през май - направо се разглезих.

А за филма от никъде - нищичко. Излиза инфо за други, че дори са започнали снимки или предстоят да започват. Обаче като си го познаваме нашия човек, то и филмът му ще е нещо различно от досега правените . А ако трябва да гадая що за история му е привлякла вниманието - честно казано изпитвам лек страх. В "Съдба" и "МСП" загинаха неговите персонажи, а в "Поверявам ти децата" и "Една любов, два живота" - пък  неговите персонажи оставаха сами, защото загиваха женските.

Все го влече към драмата - той си развива актьорските умения, пък ние се скъсваме да ревем и да преживяваме.
Така, че аз не бързам да разбирам за нивия филм. А и в тези условия на пандемия, ако снимат в Истанбул си е бая рисковано.

Значи докато бяха  в Бодрум се опазиха, само защото имаха силна дисциплина, желязна организация  и качествено изпълнение на противоепидемичните мерки.
Дано и сега екипът да е на същото ниво.
Защото минавам и от филм, и от сериал - важното е здравето на Енгин. Както и на всички негови колеги разбира се.

# 650
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CPScx6kNo4w/

Покажете подкрепата си, нека да направим още една стъпка заедно за обучение.

Shell Türkiye, са сложили в инстаграма си снимката и са написали това, което вчера описах. Може да участват хора само от Турция за 500-те подписани книги от Енгин. Парите са преведени за обществото DARÜŞŞAFAKA.

# 651

Всъщност, това са си доста пари в сметката на "DARÜŞŞAFAKA".
Приходите от всички издания на "Тишина".

............................................................................

Няма да забравя уважението на Енгин към Ердал Кючюк...../много трудна фамилия/.
Ердал в театрална постановка.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 13:51 от Марта_49

# 652
  • Пловдив

Като видях рейтингите на сериалите - наши бивши конкуренти в понеделник, ами то е някакъв уникален спад.
Сравних нашите към съответния епизод - ние сме били направо супер. Масово надолу, пускам линк, за невярващите: https://twitter.com/dizilah
Някои дори са пред спиране... И това е масово, Енгин наистина е прав, като каза в интервюто с Айше Арман: На всички всичко им е омръзнало вече,...
Е, колко от тях ще успеят да изкарат до 52 епизода...

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 15:40 от mariana51

# 653

Мариянка Two Hearts
Ти за текущите - ами чакай да видим новите летни, които хич не са малко. Чудо-невиждано няма да са - ами ще е пачуърк / щип от този сериал, щип от онзи сериал - ей, ти серия.../.
Както обичам да цитирам  придворния магьосник Рудолф от "13 годеница на принца"  - "А-а, това сме го учили!" - демек гледали сме го вече някъде в нещо си. Изтъркано  и плоско да правиш нещо на "копи-пейст".

Най-експлоатираният кадър е да накарат девойката да се качи на нещо, търсейки нещо, да загуби равновесие и... хоп в ръцете на главния, който пък съвсем случайно минава от там.   И особено като го заснемат на бавен каданс...  Дафне и Йомер от "Любов под наем" бяха най-запомнящите се. Тя пада от един стол поне 5 минути, а той я хващА цяла вечност..

Дори го има в един български филм - Нели, която обута в обувки с токчета е стъпила на табуретка за да намери някъде си бурканче с конфитюрче и да почерпи "доктора", който всъщност не е  никакъв доктор, ами си е Спиро.
"Ти мислиш, че аз съм той.
А тя мисли, че той съм аз.
А аз мисля, че ти си тя.

На всичкото отгоре, той мисли, че ти мислиш,
че той бил целунал някоя друга,
която той не бил целунал - а тя го е целунала."

Въобще летните сериали обичат да копират готини сцени и да правят  "манджа с грозде" или "Тюрлю гювеч"...

# 654

https://www.instagram.com/p/CPScx6kNo4w/

Покажете подкрепата си, нека да направим още една стъпка заедно за обучение.

Начинът, по който Енгин Акюрек се включва в рекламната кампания на Shell, за  пореден път ни показва, че той  е изключително възвишен и интелигентен човек. Всички  снимки и клипове, в които участва, не са просто реклама на една голяма компания, а реклама на БЛАГОРОДНИ КАУЗИ: 500 негови книги ще раздадат от Шел, а хиляди други деца ще се запалят да четат повече;  5000 жени ще бъдат наети на работа, а идеята за повече равноправие на жените ще влезе в главите на много повече; и трето, и четвърто.... Парите от книгите вече са дарени на фондацията, която подпомага обучението на талантливи деца-сираци! Всяка стъпка, която Енгин прави, е посветена на доброто на хората. Възхитително!

# 655

Детайлите, няма как да се копират.Heart

Е, който ги вижда.Hug

Момичета, Heart Flowers Bouquet

# 656
Здравейте момичета.
Хубав и спокоен остатък от деня.
Бъдете здрави.

Благодаря за споделените нови снимки.
И за всичко, което сте споделили.

Хубава вечер на всички.

# 657
  • Пловдив

Да се усмихнем като Енгин.

Марта, разсмя ми и за да не се смея сама, ето един линк за следобедно разтоварване - класика: https://ok.ru/video/454134269323 "13-та годеница на принца".

# 658

Голяма реклама - и как я подават на части...

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 18:35 от Марта_49

# 659
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CPTNPbvt68O/

Дааа, написаха в инстаграма си:

Базирана в Турция от основаването на нашата република през 1923 г., Shell е уверена в нейното качество.

Кликнете върху линка, за да чуете прекрасния глас на Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт