Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета!

На мен ми се струва, че малко е понапълнял Енгин.Изглежда много добре!

Прекрасен ден момичета!

# 721
Косата добре, ама за брадата съм 🤐 🙂

Здравейте,

Много се радвам,че видяхме Енгин.
Толкова голяма брада и аз не харесвам,но пък няма следа от Санджар.
Може това да е начин да излезе от образ.

Лек ден

# 722

Водещ: Мога да кажа, че нашата програма "Reclam Arkassi" блесна и полетя благодарение на вас, скъпи Енгин, за щастие сте с нас.
Енгин: Моля Бог за прошка
Водещ: Имате много фенове.
Енгин: Благодарение на тях, нека бъдат здрави, здравейте на всички

Скрит текст:
Диктор: Могу сказать, что наша программа "Reclam Arkassi" искрилась и летала благодаря тебе, дорогой Энгин, к счастью, ты с нами.
Энгин: Я прошу прощения у Бога
Диктор: У вас много поклонников.
Энгин: Спасибо им, пусть будут здоровы, всем привет.

В ТТ се шегуват: Ако има такава автомивка, няма да напуснем мивката

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 13:54 от mari52

# 723
Мари, и на мен ми се вижда понапълнял, направил е бузи и в комбинация с брадата... 🙂 Иначе наистина е отпочинал, свежарка

Тренд в USA

# 724

Дали не пуска брада за роля?

# 725
Марта всякак ми харесва и с брада и без брада и с коса и без коса,нали е нашето гардже.

Но брадата е много хубаво оформена.

Доволен от заснетата реклама.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 15:33 от mari52

# 726
Аз принципно не харесвам мъже с големи бради 🙄, тъмните ми удрят на талибани, а светлите на мужици 🙂
  Така че се надявам да не му е такава визията във филма или поне не през цялото време.

# 727
Heart

Мен брадата не ме притеснява.Hug

Само да не е подстриган на прав, къс бретон.Hug

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 16:15 от harmonia_dd

# 728
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/OtakuIsi/status/1398233958123552769

Отсега нататък ние като семейство ще купуваме бензин само от # Shell за # EnginAkyürek в Хамбург. Въпреки че това е валидно само за Турция, фактът, че скъпият Енгин прави бизнес под това име, е значителна разлика в качеството и надеждността. Добре, че ти винаги си ти.

Да приемем факта, колко турци живеят извън Турция. Дори само те да зареждат от Shell, извън Турция, ще се усети въздействието на рекламата.

В нет пространството пускат откъси от репортажа днес, кой, каквото е засякъл и не всички са с добро качество.
Ако някой прихване по-дълъг файл - пускайте, за да се опитаме да направим превод.

# 729

„Енгин Акюрек беше на върха в списъка, когато направихме прочутото изследване с признание, качество, доверие, избирателна линия и искреност.“
# EnginAkyürek # Shell
#HepIleride

Скрит текст:
"Engin Akyürek was at the top of the list when we did the famous research with recognition, quality, trust, selective line and sincerity."
#EnginAkyürek #Shell
#HepIleride

araseliaспоред мен брадата го прави по-мъжествен.

https://youtu.be/3-n0p4z3xB8

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 16:53 от mari52

# 730
  • Пловдив

Бая студ е било.

Водещ: Предполагам, че предстои нова серия от реклами, със сигурност има нови неща, които се подготвят за Shell. Кога ще ги видим на екрана?
С.П. изп.д-р маркетинг на дребно: Както каза Енгин бей, ”ние сме приятели на пътищата”. Щом веднъж тръгнеш по пътя, никога не спираш, а продължаваш напред. Затова, ние продължаваме.”
Ще продължим да виждаме Енгин!!!

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 17:58 от mariana51

# 731

Не може да не повторя някоя и друга снимка на Енгин бей.

Знете ли какво ми се върти в ума - нещо, което четох при рускините, но не му обърнах чак толкова много внимание.
Ставаше въпрос за нов проект касаещ исторически филм/сериал и то на дигитална платформа. Говореха нещо си за някакъв Фатих Султан Мехмет.
Та в тази връзка - да не ни се появи брадясал и чалмосан, че ще трябва да си отварям учебниците по история да го проучвам що за герой е, щом има на негово име квартал, джамия и втория мост над  Босфора...

А и нашият човек нали си е историк, може да го е заинтригувал подобен проект.... Знам ли - мисля си на клавиатура. 

# 732

Потвърдено
Seher Poyrazoglu, Shell & Turcas Директор по маркетинг на дребно; нашият посланик на марката @enginakyurek и с президента на агенция Mirum Ender Buruk @endermerterilereklamarkasi Те бяха гости днес.

Хубав разговор за новата ни рекламна кампания и проекти, както и за повтарянето на програмата на следващите дати и часове @bloomberghttv Можете да гледате ..

• 29 май 2021 г. Час: 01:00
• 29 май 2021 г. Час: 14:10
• 30 май 2021 г. Час: 04.05

Скрит текст:
Подтвержденный
Сехер Пойразоглу, директор по маркетингу розничных продаж Shell & Turcas; наш посол бренда @enginakyurek и с президентом Mirum Agency Эндер Бурук @endermerterilereklamarkasi Они были сегодня гостями.

Приятный разговор о нашей новой рекламной кампании и проектах, а также о повторении программы в следующие даты и время @bloomberghttv Вы можете посмотреть..

• 29 мая 2021 г. Время: 01:00
• 29 мая 2021 г. Время: 14:10
• 30 мая 2021 г. Время: 04.05

# 733
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:18e850a7b5

И тук:

https://www.videoclip.bg/watch/1320106_28052021-reportazh-original

Част от репортажа днес - 6 минутки е - оригинал. Да видим Енгин и чуем гласа му. Все е нещо.
Когато има превод.... ще има.

НОВИНА - вярна или не, времето ще покаже.
Партньорка на Енгин за новия му филмов проект ще е Бирдже Акалай.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:01 от mariana51

# 734

Гледам заснемането на рекламата и се сещам как Зехра и Каврук учаха Мелек на онази игра с крачките и как беше казала, че не обичала да играе с баща ѝ, защото неговата крачка винаги била много голяма.
Та - Енгин върви, те подтичват...

Бирдже Акалай - харесвам я.

Общи условия

Активация на акаунт