Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 270

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Нашият ден за кино!

Офф, като напишем  последен епизод и раздяла със Санджар и Мелек, ми става някак си бая-бая тъжно.
Семейство Ефеоглу  си остава там в приказната Мугла,  актьорите си взеха довиждане и се разделиха като приятели, ние ще следим какво, къде и как се случва с тях. Пък може някога да ги видим в друга история заедно с Енгин...

Теменужка Two Hearts много ми хареса тази част от коментара ти и ще я повторя.

Герой, изнесъл ни лекция по любов, изкупление, борба, справедливост. Санджар Ефе ще бъде запомнен със своите морални ценности, с безусловната си любов към семейството си, с лоялността към близките си, със своето изпитание, с болката от допуснатите грешки и искреното си покаяние.
Ще запомним огромната му любов към Мелек, мекотата в очите му, вътрешната му борба между традициите  и любовта, способността да даде прошка и да прости на себе си....Но най-вече с това, че позволи на  вторият шанс да влезе в живота му,позволи си да обича отново,когато изглеждаше, че светът се руши върху него!
Примерът на Санджар е този на едно човешко същество, което допуска грешки, разкайва се и ги поправя, смел мъж, достоен да бъде Ефе!
Няма думи, с които да благодаря на Енгин Акюрек за този прекрасен образ,поднесъл ни толкова житейски уроци, затова ще завърша с обичайните си думи ...
Eyvallah,Engin Akyurek!!!
[/i]
[/color]

# 271
  • Пловдив

Снимки...
Берен е сложила в сторито си моменти с Туба. Туба ги е ретуитнала.
Слагам ги като гифчета - а за да ги видите в профила й - кликвате върху кръглата снимка на профила и те се появяват - седят в акаунта 24 часа. Има и опция да си пуснете звука:

https://www.instagram.com/berengencalp/?hl=bg

Допълвам си поста, щото няма никой писал след мен.
Слагам промоционалния трейлър на сериала ни, който от 17 май започва да се излъчва в Унгария:

https://twitter.com/EnginAkyrkFC/status/1392029654748434434

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 11:46 от mariana51

# 272
  • Pleven, Bulgaria
#BuGunGunlerdenSefirinKizi
#BuGunGunlerdenEnginAkyurek
#BuGunGunlerdenSancarEfe
#BuGunGunlerdenMavSan

Здравейте в нашия ден за 52 път, дружки. Не можах да се въздържа да напиша за последно думите, с които всяка седмица без изключение започвах подкрепата си в деня на ДП. Подкрепих Енгин в решението му и подкрепих Санджар в пътешествието му от първият до последния момент.Подкрепях с всичко, което беше по силите ми, а то не е много.Опитах се да направя видима обичта и възхищението ми към Енгин, респектът и уважението ми към работата на всички, допринесли за успешният край на проекта, с изключение на продуцентите.За тях никога не намерих добра дума, защото според мен единственото хубаво нещо, което направиха за сериала, беше кастинга. Работата им по промотирането на сериала беше повече от слаба според мен. Дано поне работата по продажбите да си свършат както трябва, това би трябвало да ги интересува живо....Както и да е, ще имаме време да анализираме и да дъвчем всичко най-подробно от утре, та до следващия проект на Енгин.
Днес е денят на Санджар, Мави и Мелек за последен път. Не очаквам кой знае какви изненади, очакванията ми са да видя заслуженото щастие на семейство Ефеоглу, всички второстепенни линии завършени и много усмивки за прощално. Не забравям селфито ЕнТу, което мисле, че наистина ще дойде от Енгин. Не сме видели прощалните думи на главните участници в историята.....Иска ми се да видим две-три изречения от Енгин поне, с неговият красив начин на изразяване, сигурно ще успее да ни развълнува.
Ревливо ми е, тъжно......за мен бяха глътка свеж въздух насред несигурността на пандемията, надеждата, която изведнъж ни озари, че доброто, любовта, справедливостта побеждават, не са мираж, лъч светлина насред тъмнината и нещастната развръзка, към която ни водеха Ортилерките седмица след седмица,оплетени в собствените си лабиринти без посока и изход.
Енгин и Туба показаха и доказаха, че са големи.Големи хора, големи актьори, големи професионалисти.
Шест години след митичната двойка ЕлМер, те бяха приветствани от фенове по цял свят, принудиха "доброжелателите" да търсят неуспешно под лупа следи от Йомер и Елиф, а нас убедиха и превзеха като Санджар и Мави. Превъплъщения на 100%, колегиалност, приятелство, човещина. Аз лично гледах възхитена как изведнъж завесата се вдигна и пред нас се появиха снимки на усмихнатите актьори в кадър и зад камера, снимки от сетовете, дребни детайли, които ме направиха съпричастна и които ми липсваха от началото на сериала. Доволна съм, щастлива съм, че Енгин жъне каквото е посял, а то е уважение, приятелство, човечност.
Възхитена съм от смелостта, която прояви Туба, внасяйки светлина в тунела, ненатрапчиво, фино, елегантно....Благодарна съм за всяка секунда екранно време на усмихнатите и обнадеждени Санджар и Мелек.
Показаха ни,че любовта може да бъде изразена по хиляди начини, накараха ни да я почувстваме, да я изживеем с тях с всеки жест, с всеки поглед. Ами, пасват си, разбират се без думи, хармонични и харизматични са.
За малката голяма Берен думи нямам.Това човече имаше смелостта да изнесе на раменете си една почти главна роля.И го направи без да трепне, убедително и с усмивка.След години ще може да казва, че в първия си телевизионен проект, е работила с трима големи в бранша, че се е учила от най-добрите, че е била прегръщана и люляна на коленете на актьори, които милиони мечтаят да зърнат на живо и да докоснат... 
 Малко остава до довечера,момичета, нека по-бързо да минава....

Ах, как ще ми липсва великолепният Санджар Ефе!!!!

# 273
  • Варна
Здравейте момичета в последния ни ден на онлайн среща със Санджар , Мави и Мелек .
Пътят им е към своя край , но те ще останат в нашите сърца .
Благодаря за всички мнения и моето не е по различно от това . Едновременно се радвам ,че ще видим щастливото семейство Ефеоглу , но ми е тъжно , че вече няма да ги гледаме и да се вълнуваме с тях .😭
Запознахме се със Санджар в храма с молитва Бог да му изпрати праведна жена и благочестиви деца . Молитвата му бе чута и желанието му се сбъдна .🙏 Пътят му към щастието не беше лесен , имаше много болка , осъзнаване и израстване като човек  .
Показаха ни любовта в различни цветове . Първата основана върху болка и отказ да простиш , а друга върху съпричастност , доверие и уважение . Но най-красивата и безусловна е на баща и дъщеря .
Благодаря на Енгин , Туба и Берен за прекрасните мигове , прекарани с тях ! 👏
Накараха ме да повярвам , че са наистина Санджар, Мави и Мелек , семейство Ефеоглу !  💓
Момичета желая ви хубав ден и се подгответе за много емоции довечера пред екраните .💞

Момичета пуснаха Стар тв в YouTube.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 12:43 от Blak kristal

# 274
Привет и от мен в нашия последен сериален ден!
 Нямам много време да пиша, а и по-трудно си формулирам мисълта. Затова ми е по-лесно да се присъединя към вас, момичета, написали прощални думи за сериала и героите. Какво значи някакъв рейтинг, ако героят ти е докоснал толкова хора и се е запечатал в съзнанието им. Няма как да забравим Санджар Ефе както по сериални, така и по реални причини, случиха се толкова катаклизми от всякакъв вид, а за мен лично пък съвсем. И така със сериала и във вашата компания малко от малко съм се разсейвала от лоши мисли и страхове. Така че благодаря на Енгин, на Туба и малката Берен, бяха наслада за очите, на другите актьори и вас за емоциите , а на Неслихан пожелавам да е здрава и да си следва пътя, който си е избрала.
  Теменужка, и аз се радвам, че завесата се вдигна и видяхме за няколко месеца усмихнати хора, които работят с кеф независимо от умората и трудностите. В крайна сметка, много по-умни хора са го казали и си е вярно - не знаеш какво печелиш, когато губиш и всеки край е ново начало. Важното е да не се предаваш и да вървиш напред.

Ако няма селфи на ЕнТу ще е голямо разочарование 😡, не знам къде ще се крие Енгин 😈😂

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:13 от araselia

# 275
  • Пловдив

https://www.instagram.com/serdar_armutlu/

Сердар Армутлу сложи в сторито си тази снимка и отрази таговете на Енгин и Гедже...

Да сложа нещо от ФБ група Керимерас - Испания:
Когато видях Енгин Акюрек по телевизията, открих в него нещо, което не мога да обясня, но това, което го направи специален в моите очи.

Изгледах всички негови телевизионни предавания, филми, прочетох неговите истории, интервюта, виждах снимките му отново и отново и накрая имаше новини, че ще има нов сериал, очаквах го с нетърпение.

Мина година и половина, за никого не е тайна с какви препятствия се е сблъскал, станахме свидетели на неговата всеотдайност, професионализъм, благоразумие. Видяхме най-доброто от таланта му, той ни показа незабравим характер.

Знаейки всичко, което е преодолял през това време, отговорността, която е показал. Когато чета любовта и уважението, с които колегите му се сбогуват с него, оценявам усилията му и се възхищавам на този човек, който, както ми се струва понякога, не е от този свят.

Ще ми липсва Санджар Ефе, но с въображението си ще прегърна Енгин Акюрек от разстояние, ще продължа да го подкрепям и да се радвам на всички негови проекти.

# 276

Прощалните думи на Туба, по-точно на Ейлем

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 13:37 от araselia

# 277
  • Пловдив

Новият разказ на Енгин се казва "Заден двор"

От Ейлем - в сторито й в инстаграм:
Семейството на "Дъщерята на посланика" и Бодрум влязоха в живота ми от нищото. Станахме дом един за друг, станахме души... не ни останаха проблеми, но всеки се опита да направи всичко по силите си, мисля, че усилията си заслужават.  От първия епизод до края всеки, който е допринесъл пред и зад камерата, е благословия за живота му. Казвам да бъде така. Научих много, преживях много, намерих много приятели. Имам стари приятели. Ако успяхме да оставим топлина в сърцата на зрителите, ще се видим в нови истории. От мен, бъдете щастливи.

От Ейлем в туитър:
Исках да ти благодаря семейството на "Дъщерята на посланика"ı и и да се сбогувам. Където и да бяхте, бяхте с нас. Благодаря за вашите усилия, постоянство, приятелство и солидарност. Ще се видим отново в съвсем нови истории. Нека се срещнем тази вечер пред екрана за последен път. Довиждане/Сбогом.

От Стар тв:
Приближавайки се до ръба на важно решение за Мелек, Санкар води семейството на Ефеоглу в ново приключение с предложението за решение на Мави.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 14:15 от mariana51

# 278

Момичета Two Hearts
Толкова красиви неща сте написали - всичко ми харесва, щедро поставях 
Аз каквото имах да казвам  съм го казвала и няма смисъл да го пиша отново и отново.
Не, че ще е излишно, защото да кажеш добри думи на възхита за някого винаги е навременно и си заслужава.
Знаем си Енгин - затова сме и тук в тази тема толкова години - зад гърба ни са  стотици теми с хиляди постове в които сме  споделяли мнения за сериали, филми, разкази, интервюта, филмови и сериални герои, обсъждали сме информации и новини.

Времена се промениха, ние също, но остана едно единствено неподвластно на времето нещо и то ни обединява в добри и не чак толкова добри за нас моменти, помагало ни е да преодоляваме лични болки, карало ни е да бъдем още по-радостни в хубавите ни моменти...
Това е Енгин. Има нещо наистина магично в неговото излъчване и то омагьосва.

Каквото и да напиша повече, вие го знаете и го чувствате, споделяте го...
Щастлива съм, че вас ви има и че сме заедно...
Темата на Енгин, въпреки че е виртуална за нас къщичка има едно огромно предимство - прозорчето ѝ винаги свети и всеки е добре дошъл независимо по кое  време.

# 279

Кое е това бебе,не е Гедиз, това е по-беличко, как гледа Неждет 😂

Моите братя 😭

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 15:46 от araselia

# 280

Как кое?
Тяхното!
Виж халките на Гюлсие и Неждет, плюс това тя е със "сто" златни гривни!
Гривни се подаряват на сватбата!
Ха-ха, Неждет си е  спечелил сладкишчето/ kurabiye

# 281
  • Пловдив

Сбогом на "Дъщерята на посланика"

И тук:

https://www.vbox7.com/play:f3d564440d

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1308012_sbogom-na-dusheryata-na-poslanika

Прощален видеоклип от испанките - ФБ група Керимерас.
С благодарност за превода на Теменужка Христова.
Приятно гледане.

# 282

Как кое?
Тяхното!
Виж халките на Гюлсие и Неждет, плюс това тя е със "сто" златни гривни!
Гривни се подаряват на сватбата!
Ха-ха, Неждет си е  спечелил сладкишчето/ kurabiye

Марта, то и прилика има с тях наистина 😂 как са го намерили 👍

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:17 от araselia

# 283

Сбогом на "Дъщерята на посланика"

Прощален видеоклип от испанките - ФБ група Керимерас.
С благодарност за превода на Теменужка Христова.
Приятно гледане.

Прекрасен клип! ФБ група Керимерас !

Благодаря Теменужка Мариянка 

Момичета, мисля че е невъзможно да се сложи всичко което излиза като  снимки и благодарности от актьорите първо, после и от зрителите оценили по достойнство сериала.
Гонджа /Халисе/ напр. е много активна - благодари на всички поименно от екипа и е намерила да  каже  много хубави неща за всеки персонално.
За Енгин - че най-трудолюбивият актьор /това го знаем и от други работили с него/, че е  защитил всички в най-трудните им времена /знаем също за какво иде реч и дума/ и че е била радостна да работи с него.

https://pbs.twimg.com/media/E1GuhPeWQAACfZV?format=jpg&name=900x900

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:48 от Марта_49

# 284
  • Пловдив

Eнгин е качил тази снимка от реклама 2 в сторито си.

https://www.instagram.com/berengencalp/?hl=bg

А Берен е сложила мнооогооо снимки в сторито си.
Знаете - клик в/у малката снимка и гледате.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1392087097645977601
А в акаунта са написали: Неждет и неговите курабийки.

Шафак/Седат и той напомня за тази вечер, написа: Приключва днес.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:51 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт