Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 411

• 41 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Двете Халисета
Гюлсие яхна метлата .😂😂😂Момичета , благодаря за прекрасния клип !🌹🌹🌹
Разчувствах се преди началото на финала .😭

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 17:12 от Blak kristal

# 286
  • Pleven, Bulgaria
Времето е най- добрият и справедлив съдник. Да сме живи и здрави да наблюдаваме и да помним.....

“Най- работливият актьор, който познавам, е Енгин Акюрек.От него научих много, той защити всички ни в най- трудните моменти.Щастлива съм,че имах възможността да работим заедно”
                               Гонджа Джиласун
Всеки се сбогува по различен начин с проекта и историята- фенове, редови зрители, актьори, оф.страници.....
За всекиго имаше по нещо в ДП, дори за отричащите  имаше материал.
За мен остава спомен от вълшебното пътешествие,което започнах заради Енгин Акюрек и пак той ме преведе през лъкатушещите пътечки,изпълнени с капани, до самият му щастлив край.
Не съм неграмотна,не съм глупава,разбирам от намеци и от половин дума.Но предвид трудните обстоятелства и всички препятствия през които преминаха всички, просто не желая да критикувам и да търся под вола теле. Мога много да напиша за нещата,които не бяха наред според изгледа от моята маслина. Бих започнала от продуцентите и бих завършила с актьорите....Какъв смисъл има?! Понеже съм оптимист по природа,това което аз оценявам е,че проектът беше завършен успешно.Успяха да се опазят от Короната, успяха да изградят и довършат един рушащ се проект,успяха да намерят и покажат логика в нелогичното,намериха нишката и по нея разплетоха кълбото!Благодарна съм на всички за работата,за грижата им към проекта,за постоянството,за всичко!
Пълнят ми душата всички снимки и красиви думи,които срещам навсякъде.Аз обичам светлината,пъстротата и да гледам в бъдещето.Пък черногледците да си злобеят,да си търсят тайно за какво да се захванат,та да си намерят занимавка за нищене.....Сигурно в света на злобата това е забавното, да се подиграваш и обиждаш,къде явно, къде завоалирано.Оф,що ли ми трябваше и на мен да търся добра дума и светлина в мрака.....
Времето ще покаже....

# 287
  • Пловдив
]

https://twitter.com/startv/status/1392117510867148801

От Стар тв:
Докато Мави иска да спаси и бебето си, и Мелек, всичко излиза извън контрол с началото на раждането.

Шашардъ от снимки съм. Но, доволна...
И Елван е бременна.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 17:30 от mariana51

# 288

Шашардъ от снимки съм. Но, доволна...
И Елван е бременна.

Обаче, къде е малкия Мехмет Ефе?

# 289
  • Пловдив

Бебока спи вътре - нека да има и изненади довечера.

И Шел не забравят да ни изненадват.

# 290

Момичета Two Hearts
Това си  е зад кадър и съм щастлива, че ги виждам по този начин - усмихнати и позитивни...

# 291
Разкошни снимки 😍

Елван бременна-Очаквах и нещо такова, има толкова случаи за невъзможност и поява на бебета, това си е божа работа, докторите предполагат, но друг разполага.🙂

Теменужка, не се огорчавай, душице златна 💜, кармата си е карма...

Всичко е добре, когато завършва добре

# 292
  • Варна
Привет и от мен, момичета, за съжалене не можах да се включа последните дни, но ви четях през цялото време и наистина това кътче внася спокойствие и повдига духа в трудни моменти Two Hearts Благодаря за хубавите ви постове и всичко, което сте донесли в темата Flowers Hibiscus Прекрасни нови снимки, анализи и всичко, което е свързано с нашия любим актьор и човек Енгин Yellow Heart
не мога да не повторя тази 24- каратова усмивка, така може да се усмихва само човек с прекрасна душа и сърце

Не съм ви изчела докрая, продължавам ... желая ви безпроблемен нет и приятно гледане на последния ни епизод ... и аз като вас не искам да свършва, но все пак най важно е как свършва накрая историята, а нашата свършва прекрасно ..
благодарение на тези невероятни хора и актьори Туба и Енгин, които дадоха всичко от себе си да го има сериала ни .. благодаря им от все сърце и естествено и на това прекрасно създание Берен, голямо бъдеще я чака, желая й го

# 293
  • Варна
От сторито на Енгин:

Със спокойствието на кораба до пристанището ... Нашите продуценти Санер Аяр и Назли Хептюрк, които построиха това пътешествие, създадоха света на Дъщерята на посланика, скъпи мой режисьор, който винаги ме подкрепяше да вярвам в този свят; пътуване до Емре Кабакушак със скъпоценни сцени, които са заснели. моите втори режисьори, които подсилват; Мурат Аксу и Ишъл Гюндей, нашият скъп оператор, който винаги е замесен в историята, който предава чувствата ни на нашата публика с камерата си; Serdar Armutlu и Tuba Büyüküstün и Eylem Canbolat, които добавиха цвят към нашето пътуване, което не отказа да ни подкрепи в най-трудните ни времена ...

Талантливите и красиви хора от семейство Efeoğlu винаги ви карат да усетите топлината да бъдете семейство; Gonca Cilasun, Doğukan Polat, Cemre Öktem, Yağmur Başkurt, Hivda Zizan Alp и с усмихнатото си лице, които се заселиха не само в имението, но и в сърцата ни

За Сами Аксу, за Едип Тепели, бащата на Мюджган, който ни накара да повярваме, че той е Каврук, големият талант, свършил чудесна работа от началото до края, е нашата тайна; Берен Генкалп, която е част от тази история и която не пести подкрепата и усилията си; Бих искал да благодаря на Илайда Илдър, моя скъп брат Ердал Кючукьомюрчу, с когото гледах много пиеси в Държавния театър в Анкара през 90-те години и имах удоволствието да играя заедно, както и на моите колеги, които работеха зад камерата в 52 отдела, великия герои на дъщерята на Сефир. Беше хубаво пътуване. Надявам се да се видим в нови истории, благодаря ..

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 18:46 от Blak kristal

# 294
  • Пловдив

Енгин сложи това видео в сторито си и написа - Blak kristal го е сложила...

От Сердар Армутлу.

# 295
Кристалче, благодаря, след това и след думите  и на другите от екипа мисля, че е пределно ясно - нещата са били грозни, неетични и непрофесионални, раздялата е е била ненормална, така че още повече ейвала на Енгин и целия екип за достойно посрещнатия удар под кръста 👏👏👏

Дано има още снимки

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 19:08 от araselia

# 296

Сбогом на "Дъщерята на посланика"

И тук:

https://www.vbox7.com/play:f3d564440d

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1308012_sbogom-na-dusheryata-na-poslanika

Прощален видеоклип от испанките - ФБ група Керимерас.
С благодарност за превода на Теменужка Христова.
Приятно гледане.
Разкош,нямам думи.
Много снимки, много емоции, много споделени трудности..Но благодарение на Енгин,кораба е изведен до пристанището през бурята.Евала на него ,не му е било лесно.Благодарности и на Туба за подадената ръка в трудния момент.Адмирации и за малкия сладкиш Берен.Пътят е пред нея,имаше възможност да работи с най-големите.Желая ви безпроблемен нет,и отсега си мисля ще пророня  някоя сълза накрая. Не искам да свършва, но се успокоявам,че ще започна да гледам КРА.Момичета:hibiscus:

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 19:16 от Damata

# 297
Здравейте.
И аз най - после в темата.  Докато изчета страхотните ви постове. докато изгледам прощалното видео, което ме натъжи още повече, докато се полюбувам на още по - страхотните снимки, мина един час.
Благодаря за всичко , което сте споделили.
Аз се чувствам тъжна, та чак ми се плаче. По същия начин се чувствах преди десет години, когато се разделихме с Керим.
Краят на историята наближава.
Ще си вземем довиждане ( не сбогом) със Санджер, Мелек и Мави и ще видим края на тяхната приказка.
Но когато много ни домъчнее за тях, просто ще отворим първа страница на темичката ни и отново ще можем да преживеем заедно с тях красивата им история.
Благодаря на Енгин, че ни запозна със Санджер Ефе, поне за мен, най - силният му образ до момента. Не пренебрегвам никое от останалите му превъплащения, но Санджер ми е много на сърце.
Благодаря и на Туба за нейната Мави. Страхотна актриса и страхотна Мави. И знаете ли, че всъщност( за мен) Туба е най - добрата партньорка на Енгин. Не искам да обидя никоя от останалите актриси, които са играли с него. Но нямам нищо против отново да ги видя в общ проект. Кой знае, може пък и да стане.
Благодаря и на прекрасната Берен за нейната Мелек. Първи проект, а се справи блестящо, като ветеран в тази професия. Пожелавам и още много проекти и да е светъл и  осеян с успехи пътят пред нея.
На всички ангажирани с проекта "Дъщерята на посланика" - благодаря.
 Благодаря и на вас момичета Two Hearts, за прекрасните ви постове. Благодаря, че ви има и, че съм част от вас.

Two Hearts

# 298
  • Пловдив

Хаштагът е: Сбогом на "Дъщерята на послатика".

# 299

Общи условия

Активация на акаунт