Не мога.

• 11 118
  • 319
  •   1
Отговори
# 60
Равена, какво толкова не можеш? Наличното предлагане не те удовлетворява!? Ми те и младите имат тоя проблем доста често.

...И жените, по принцип, да си кажем истината...

# 61
Равена, какво толкова не можеш? Наличното предлагане не те удовлетворява!? Ми те и младите имат тоя проблем доста често.
Знам, ама гледай Анди, как ме хапе, че съм неморална!
То, ако беше толкова лесно нямаше да ги има тия сайтове за запознанства.
Поне се отказах да плащам. Поне като е боклук, да е гратис! Joy
А, мъжете хич!
Трябваше да те запозная, докато бяхме гаджета със Зорба-Гъркът да видиш, каква личност ми търсеше кусури и се оплакваше, че му нямам доверие! Айде не говори наизуст, моля!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 22:20 от Ravenna

# 62

И мъжете, реално,  кат си говорим истини...
Искат лебед, ходят след патките или търсят патката в ято лебеди. Съдба.

# 63
А на мен ми стана интересно от къде идва това усещане/мислене, че те използват? Според не е вярно, а е някаква мнителност, породена в живота ти, която ще ти пречи да приемеш партньор в живота.
Ако ти омръзват и то бързо вече е друг проблем и решение май няма ....

# 64
И от високата топка скочи на ниските. Е как става? Аз лично не правя така. От по-ниска, скачам на по-висока топка. Нещо ни ментиш, ама хайде.

# 65

Хъм, не е точно така. Трябва да има привличане в една връзка и страст. Не можеш да започнеш с дърпане и отчужденост, защото отсрещната страна или си казва, че нямаш достатъчен интерес, или че си фригидна и скучна.

Съжалявам че ще го кажа, но болднатото звучи отчаяно и така вечно ще се занимаваш с някакви всеядни бройкаджии.  И не говорим за разюздано поведение, а че просто мъже които нямат търпение за едно нормално ухажване не струват.
Отчаяно, колко да е отчаяно? Ако мислиш, че се живее лесно с вибратор, жестоко се лъжеш!
Усещането е повече от неприятно, а аз имам доста високо либидо. Sweat

По канадско-американските ширини ли се развива действието, не съм чела другите теми? Ако е там си вземам думите назад, защото съм чувала и от други, че нещата не са като у наше село и наистина е трудно да нацелиш нормални отношения.

# 66
Ходи по хотели, барове. Пърфект! Рисково поведение отвсякъде.

Рисковото поведение значи адреналин Wink Обмисленото поведение това не може да го даде.

https://knizhen-pazar.net/products/books/352148-peseny-na-sokola
Много по-зле от оригинала, ама оригиналът май не е по силите на всички.

# 67
Не съм изчела цялата тема, простете! Може ли някой да ми обясни защо, цитирам: "една жена като теб винаги ще е таргет на използвачи"? Прочетох го и много, ама много ми се сви сърцето. Твърди се, че на 50 няма никакъв шанс за любов и романтика ли?
Мисля, че добре разбирам авторката. Жените сме емоционални и искаме романтика. Според мен тя се опасява, че вече чиста и истинска любов никога няма да ѝ се случи. Много добре я разбирам. Аз се опасявам за себе си също, че повече страстна и романтична връзка няма да изживея или просто допускам, но шансът е малък. А съм на 30 след 2 месеца.
Но не знам и какъв съвет да дам. Или да вярва и да се уповава, че ще срещне  друга любов или да се потопи в някое хоби.

# 68
И от високата топка скочи на ниските. Е как става? Аз лично не правя така. От по-ниска, скачам на по-висока топка. Нещо ни ментиш, ама хайде.

Кучето скача според тоягата.
Щом се хвалиш, че скачаш на по-високо, сигурно:
1. Можеш.
2. Налага се.
Trollface

# 69
  • София
Държиш се като преяла с пасти!

Ревена, отчаяна си за внимание, душа.
Навсякъде, дори и тук.
Какво стана с носещият те на гръб три етажа и голямата любов?

# 70
  • Далечният изток
Ами тя си е мислила (фантазирала), че заслужава много по-висока топка от мъжа, с който е била 30 години... Ама хоп, реалността се оказала различна... И какво правим сега?! От боклук на по-голям... в търсене де.

# 71
  • София
Да, тя всичкото уайт траш овърша, после - защо така стана?
Говорим тук, вятър на пръстите си правим да пишем, ама не хваща дикиш.

# 72
  • София
Равена, сигурна ли си, че емоционално си преживяла развода? Да не би да доказваш нещо на бившия, нещо като какво е изпуснал, а ти колко си свободна да правиш каквото искаш и колко си харесвана от мъжете? Да го дразниш един вид?

# 73
  • Далечният изток
Анди, бившият играе главната роля тук...

# 74
Виж отговора след твоя! Там съм го обяснила в цитата.
Някой път си на зор. Някой те грабва с нещо си и не придиряш. После се поправяш и продължаваш. Не ментя. Всичко си е така, както го обясних...А, как го разкарах ще попиташ?
Обидих го на сексуалната тема. Казах му, че връзката не ми е носила никакво сексуално удовлетворение, което беше лъжа. Той си беше въобразил, че ме държи с това и няма никога да го напусна.
Затова и го попари като врял душ. Трябваше да го направя много по-рано! 2 месеца го чаках да излезе от затвора и 2 да му търпя капризите.
Равена, сигурна ли си, че емоционално си преживяла развода? Да не би да доказваш нещо на бившия, нещо като какво е изпуснал, а ти колко си свободна да правиш каквото искаш и колко си харесвана от мъжете? Да го дразниш един вид?
Няма как да го дразня. Той не знае за тази ми връзка.

Общи условия

Активация на акаунт