Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не мога.

 • 7 079
 • 319
 •   1
Отговори
# 165
 • Далечният изток
 • Мнения: 3 216
А за какво изобщо тогава пускаш подобна тема?!
Оф, Равена, в някой театър играеш май. И как ни баламосваш тука у форума... Ама като има кой да ти се връзва...

# 166
 • Мнения: 1 410
Брейййй, странна тема. И аз не съм в час с предисторията, ама след първия пост бях решила, че са се завъртели поне 7-8 душеизвадци с дълги пръсти. Па то, рвзултатът бил 1:0. С опция да станат 2. Ми, такива генерални заключения след връзка с един мъж са ми too much.
Изобщо не разбрах какъв е въпросът и къде е драмата. И комедия не видях, та ся се чеша по темето в кпя графа да класирам разговора

# 167
 • София
 • Мнения: 50 929
По мои спомени трима бяха, но двама ги помня - един грък, един в затвора и един с нощница с дупка. Май имаше още един, дето я носи два етажа на гръб. Може и да сливам образите. Но са образи един път! не помня кой й изрина снега от алеята пред къщата по собствено желание и май със затворника беше в дома си.

# 168
 • Варна
 • Мнения: 421
Мммм, забавляваш ме, щото всички имаме нужда да се усмихнем, а ти нямаш ограда на устата. Ама на моменти ми идва повечко, лесно ми е, зачезвам от темата... Обаче, ако в реала си така, никакъв шанс за мъж висока топка. Прощавай, ама по нашия край му викат махленски на този стил.
Не съм спец, ама от някои твои мнения/теми... работата не е в сравнението с бившия. Отървала си се от всякаква "опека" и сега си наваксваш. Класически бунт на тийн срещу авторитарното родителско тяло, към което се питае и възхищение, защото не можеш да му се противопоставиш.

# 169
 • Мнения: 1 266
Разни впечатления четейки.
Има нещо относно  раздялата ви, може би бъркам, доста мъгляво е описана, но все пак сякаш той се е опитал да се сближи с теб. Да те направи по-значима част от живота си. Уви, нескопосано и рязко. Но не използвачески. Ти си знаеш най-добре, разбира се.

Обаче комбинацията от щастлива сама със себе си, но паралелно с това и самотна е много коварна, факт.

Ако децата и даваният им пример са някакъв фактор, то най-добрият възможен пример е да видят, че имаш дух. Че ти се живее. Да си търсиш щастието, да действаш. Кротнеш ли се смирено, егати примера...

Пп. Сега дочитайки за муфтаджията, да, използвач си е бил.
По-назад пък някой каза да си хванеш батко, дето ще те глези, ако си плащаш половината сметки.
Те това е като деление на нула, още условието е сбъркано. Бие ме щот ме обича логика.

/дисклеймър – простотия: бахх, тая мътна вода между моралното стожерство и нуждата от нежност...като седнеш да помедитираш в лотос срещу изгрева, цялата ти същност се вглъбява и изведнъж си казваш, добре де, къде е речено, че жената се въоражава само с един гол вибратор срещу самотата. Не може ли да си има поне колекция.../

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 07:00 от vяsko

# 170
 • София
 • Мнения: 50 929
Колко смирено да се кротне? Вместо да търси и да попада на всякакви по сайтове за запознанства и барове, може да намери някой свестен (а в Канада баровете работят ли покрай пандемията?). Ама него няма как да го намери по сайтовете, а сред приятелска компания, покрай бизнеса или нещо такова. По сайтове и кръчми са изпадналите, дето за нищо не стават.  Търси екстремни индивиди и на такива попада. Не мисли. Или поне мисли, но в някакви изкривени форми. Щяло да й е самотно иначе. То пък, сега една компания си намира! Какво ще видят децата - майка, която се изживява като разбесняла се пуберка, падаща си по откачени типове, а после изпадаща в депресия как поредният не й отговорил на очакванията и я използвал? А какъв да е? Защото точно такъв образ гради в момента. И не, не е  образ, който искаш за приятелка, нито за майка.
Бившият й бил сам. Какво като е сам? Седи по цял ден само и жали по нея, а тя му прави напук?  Да му прави, дреме му на него!

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 07:51 от Andariel

# 171
 • Мнения: 1 234
Децата на Равена отдавна вече не са деца и имат изграден образ за майка си. Те са големи хора, не са деца ! Айде спри се малко вече с тия деца.

# 172
 • Мнения: 761
Мммм, забавляваш ме, щото всички имаме нужда да се усмихнем, а ти нямаш ограда на устата. Ама на моменти ми идва повечко, лесно ми е, зачезвам от темата... Обаче, ако в реала си така, никакъв шанс за мъж висока топка. Прощавай, ама по нашия край му викат махленски на този стил.
Не съм спец, ама от някои твои мнения/теми... работата не е в сравнението с бившия. Отървала си се от всякаква "опека" и сега си наваксваш. Класически бунт на тийн срещу авторитарното родителско тяло, към което се питае и възхищение, защото не можеш да му се противопоставиш.
Хъм, в реала не съм така и стилът ми, слава богу, не е махленски! Blush
Абе махленски, махленски, ама се скъсахте да пишете! Запитай се, защо и дали е печелившо? Wink
Бунт срещу "авторитарния" родител никога не е имало. Няма и да има! Аз му се възхищавам на опита и ерудицията.
А сега през призмата на времето съм му дори благодарна за авторитарността, защото ако не беше тя, вероятно нямаше да съм това, което съм днес. Пример...като гледам безмозъчната си дъщеря с гуру мекушав баща, направо ме втриса! Личи ти, че не си спец! Ограничавай се в области, където си и моля не ме анализирай!
***
Анди, не изпадам в депресия. Прекалено съм над това състояние. В сайтовете има и свестни мъже. Един от тях е моят баща, който не успя да си намери свестна жена и се отказа. По барове не ходя. На децата ми няма как да давам пример, защото те са възрастни индивиди, които не се интересуват от личния живот на майка си.
И в края на краищата, какво му е толкова лошото да пробвам с този и онзи? Такава стратегия може да е само печеливша, но не и губеща. Ако седя мирно в къщи ще си умра сама без спомени, докато така трупам материал за книга. Може един ден да пропиша глупавите си преживявания и да стана известна.

/ Васко, вибраторът е измислен от Маркиз дю Сад или поне аз така го чувствувам. Не приказва, не се смее, не те прегръща, нито те целува, не се и сърди...ама това последното е към положителните му качества/

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 08:13 от Ravenna

# 173
 • София
 • Мнения: 50 929
Няма значение, че са големи, а образът продължава да се гради или поне ако е положителен не бива да се разрушава. Синът й е на 18, а дъщеря й е малко по-голяма. Но и на 30 да са, пак не е като да не им пука. Пред чуждите може да я защитят, но вътре в себе си едва ли ще са ок да знаят какви ги върши. Особено ако дъщерята се светне да прочете какви ги пише майка й тук. На теб не ти пука, ти си сеирджийка в тази тема.

Равена, как може да пишеш лоши неща за дъщеря си! ЗасрамИ се малко!

# 174
 • София
 • Мнения: 15 412
Освен с бившия и с дъщеря си ли се разведе?

# 175
 • Мнения: 1 710
Аз нищо не разбрах от тази тема Rolling Eyes хем търсиш несериозна връзка, хем се оплакваш, че само такива намираш... странна работа. А пък изказванията за собственото ти дете, направо думи нямам...

# 176
 • Мнения: 1 266
По сайтове и кръчми са изпадналите, дето за нищо не стават.
Е, стереотипизираш. Аз съм се регистрирал в сайт, колкото да видя какво е.
...Тоест, има и свестни.
Сериозно, реали всякакви, но хората из тях сме все същите. Колкото до децата, не е ли по-добре един ден да могат да си кажат за майка си - поне си отживя след развода? А не - затвори се в себе си и замина седем години в Тибет.

# 177
 • Мнения: 254
А от къде си набавяш естрогени? Ти си в критическата, а се мъчиш да си докажеш, че не е така.

# 178
 • Мнения: 10 451
И аз съм излизала с мъже от сайтове. Имаше супер свестни и готини типове, приятели сме и до днес.

# 179
 • София
 • Мнения: 50 929
Е, хубаво, ти си от изключенията. И като видя, какво видя?
Какво разбираш под "отживя" след развода? Да си търси заводовялане на либидото? Не е нужно да се затваря в себе си седем години в Тибет, макар че е доста по-приемливо, поне има някакви намеци за духовност, а не отживяване като пуберка на летен лагер без възрастни. Щото, сори, ама на 20 можеш да правиш каквото си щеш, но на 50 вече става потресаващо.

Между другото, има един филм, на български го превеждат като Пораснали деца на разведени родители. Ужким е комедия, но доста добре представя  някои аспекти на родителските типажи и на детските типажи.

Общи условия

Активация на акаунт