Не мога.

• 11 179
  • 319
  •   1
Отговори
# 180
Равена, дъщеря ти явно има различни от твоите разбирания, което, напълно възможно, може да я направи по-щастлива с изборите й на мъже и насрещното им поведение.
Сутринта, като влязох във форума и видях стоте отговора от снощи, си мислех... сигурно имате черни кръгове под очите от недоспиване.

# 181
А от къде си набавяш естрогени? Ти си в критическата, а се мъчиш да си докажеш, че не е така.
Какво е това дето си го набавям? Нищо не си набавям. Такава ми е природата. В критическата съм е, и?
Нямам никакви вълни, болежки, наднормено тегло, изпотяване и се чувствувам чудесно. Да се застрелям ли сега, че е така?

# 182
Няма значение, че са големи, а образът продължава да се гради или поне ако е положителен не бива да се разрушава. Синът й е на 18, а дъщеря й е малко по-голяма. Но и на 30 да са, пак не е като да не им пука. Пред чуждите може да я защитят, но вътре в себе си едва ли ще са ок да знаят какви ги върши. Особено ако дъщерята се светне да прочете какви ги пише майка й тук. На теб не ти пука, ти си сеирджийка в тази тема.

Равена, как може да пишеш лоши неща за дъщеря си! ЗасрамИ се малко!
Ей, Дървен философ такъв, я не ме обиждай, ако обичаш. Подкрепям Равена. Ако бях разведена щях да правя сигурно същото. Да си живея живота.

# 183
Моля те, не се застрелвай Simple Smile Нямах предвид вълни и наднормено тегло, а едни хормони, където няма как в критическата да ги имаш, защото такава ти била породата! А тези хормони са отговорни за някои неща.

# 184
  • София
За кое те обиждам, че си сеирджийка ли? да, сеирджийка си като всички нас - като ти писне "хиксираш" прозореца и забравяш. Все пак, извинявай, ако си се почувствала обидена, не съм го написала с цел обида. А дали щеше да правиш същото като Равена - дълбоко се съмнявам. В момента я подкрепяш така, както се подкрепя главния герой от екшън - на безопасно, лека фантазия, но после реалният живот си е реален живот.

# 185
Стига с тия хормони..))
Всичко е резултат на вътрешното ни усещане и осъзнатост.
Равена поне не изхлежда депресирана, стресирана и тн.

# 186
" Не мога"...
Не можеш, ами! Not 20 anymore. Тъжно, но факт. Колкото по-бързо го приемеш, толкова по-добре за душевния ти мир. На 20 си оптимист, сляп за червените фенери, емоциите са водещи. При теб няма как да стане, колкото и да се насилваш, не можеш да затвориш широко очи.
 Не искаш да даваш емоционална подкрепа, не искаш да даваш финансова подкрепа, други неща си склонна да даваш или поне някаква размяна да върви, обаче можеш ли? Щото и 20 годишните са още на пазара..
Грубо и с бутонките, ама тия тълпи от кандидати не са се наредили да дават, а да вземат. А ти предлагаш секс с по-възрастна жена, че дори отказваш да си плащаш хотела.
Не продаваш по интернет, все пак..

# 187
Рамкин, това прозвуча доста грубо.

Хората на всякаква възраст се влюбват и избират с кого да споделят живота си. Даже след 50-60 не точно секса им е определящ.

# 188
Айде бе, Лейди, не всички мъже си падат по млади жени. Когато жената е хубава и женствена, на всяка възраст ще има кандидати. Какво и пречи да е с някой 60 г, запазен, подържан ? Имат си кинти хората, оттук насетне трябва само да пътуват и да се забавляват. Животът е кратък.

# 189
Buttercake, нищо не пречи. Авторката сама подчерта, че предпочита по-млади мъже за секс, не искала да пие бром и ѝ било важно.
Angel, влюбените хора дават емоционална подкрепа с удоволствие. На Равена ѝ тежи да ѝ плачат на рамото. Тоест, влюбена не е била засега. И именно секса ѝ е определящ, така казва.

# 190
  • София
Нека, така като го описваш обаче е съвсем друг филм. Иска Розамунде Пил... нещо си, а попада в друг жанр.

# 191
Абе жена,тамън си се отървала от ангажименти-мъж,деца.Защо ти е постоянна връзка? Намери си другарче за секс,и си гледай живота,пък ако се случи нещо по-сериозно и решиш пак да се обвързваш,няма кой да те спре.

# 192
Така и не разбрах какво провокира този задружен фронт срещу Равена. Нищо незаконно не е направила, не е крала, убивала, мамила, отнемала бонбоните на деца...
Тя явно е свободен човек на зряла възраст и може да прави каквото си иска. И изобщо не е нужно да прави това, което ние бихме правили, даже и на някого да му се струва, че е неморална, че не търси правилно, че търси прекалено много и не където трябва... Ми ако това я кефи за момента защо не?

# 193
Не, че нещо, но ако Равена искаше секс с млади мъже щеше да щракне с пръсти и да си избере кой от тях в кой хотел да я води, за негова сметка. Важи за всяка жена на 50, макар че за някои важи повече.
Есенцията на темата обаче са нежността, близостта, емоционалната опора.

# 194
Така и не разбрах какво провокира този задружен фронт срещу Равена.
Скрит текст:
Нищо незаконно не е направила, не е крала, убивала, мамила, отнемала бонбоните на деца...
Тя явно е свободен човек на зряла възраст и може да прави каквото си иска. И изобщо не е нужно да прави това, което ние бихме правили, даже и на някого да му се струва, че е неморална, че не търси правилно, че търси прекалено много и не където трябва... Ми ако това я кефи за момента защо не?
Себеутвърждаване на една невъзможност срещу друга.

Общи условия

Активация на акаунт