Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Складова програма за онлайн магазин

  • 241
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте и от мен!

И аз мисля да се захвана с продажба на дрехи онлайн. Като съвсем нова в средите и съответно не толкова веща с нещата, не мисля да правя никакви опити за укриване на приходи и тем подобни.(Предпочитам, ако стане- стене, ако не- да ми е спокойно на душата)😆 Ще си регистрирам ЕООД и ще подпиша договор с Еконт
за наложените платежи с пощенски превод. Доколкото се информирах, това е най-добрият вариант- клиентите си плащат сумите в офиса, а Еконт ти ги превеждат по фирмената сметка. Дотук добре.

Но въпросът ми е има ли законово изискване за начина на складиране на стоката? Четох, че при проверка е възможно да ми търсят такъв документ, а аз за първи път чувам такова нещо. Предполагах, че ако има е за храни, а не за дрехи? Но явно съм в заблуда.
И още едно нещо ме притеснява- добра складова програма. Аз съм имала достъп до плюс-минус, но впечатленията са ми, че е пълен минус. 😆 Можете ли дадете добро предложение за някоя програма и как се плаща тя?

Ще се радвам да получа съвети!
Благодаря предварително!🤗

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 171
Виж в ютюб профила на Yoana Koleva Yokko, която в момента създава свой бранд и има идеи за онлайн магазина си през конкретна платформа, което ми се вижда по-добра идея от складова програма, която е по-приложима във физически магазин.
Освен това друга идея е да си набележиш място, от където ще си купиш касов апарат и там ще ти предложат и софтуер, от който имат впечатления или/и ще получат комисионна при закупуването му.

Общи условия

Активация на акаунт