Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 653
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
Да, права си
Съжелявам за постъпката си

# 211
Явно не иска да чуе извинението. А ако те блокира и после разблокира, значи го прави за наказание и тук трябва да помислиш струва ли си да се извиняваш изобщо.

# 212
  • София
Peypy, смс може да получава успешно, освен, ако не те блокира и там. Всъщност не знам дали може да се блокира смс. Защото всички блокирани от мен веднага пишат там. А не съм си играла да блокирам смс. Не се е налагало. А Вайбър поне можеш да виждаш кога е влизал. Ако това ще те успокои. Simple Smile)

# 213
Повечето хора ще те блокират за "мухльо и простак", а ти си мисли`, че с едно извинявай ще оправиш нещата.

# 214
Сигурна съм, че доста жени , като се почустват обидени, наранени биха обидили. Човек, когато е ядосан първо говори , стреля остри думички, после осъзнава
Заслужи си го
Не е лошо да се извиниш,
Може би, защото го правя за 2 ри път и за него съм прекалила
Въпросът е, като ме отблокира аз тогава дали ще има нужда да говоря вече..

# 215
  • София
Ако те отблокира и му лазиш за извинение, ще ти стъжни живота. Ако е такъв, по- добре, че те е блокнал.

# 216
Ако някой ме обиди по такъв начин, хич няма да ми дреме за извиненията му.
Не знам защо хората си мислят, че могат да минат всякакви граници и съжалението после ще оправи нещата.

# 217
  • Агент под прикритие
Можеше просто да ми изтрие номера и да не пише.
Ако изтрие номера ти и не пише, това няма да спре по никакъв начин получаването на съобщения от човек, който очевидно досажда. Защото в общия случай това е единствената причината да блокираш някой.
Някой, с който сте прекратили взаимно контакт и не ти досажда, за какво да го блокираш? Въпроса е риторичен, естествено. Simple Smile

# 218
Ако някой ме обиди по такъв начин, хич няма да ми дреме за извиненията му.
Не знам защо хората си мислят, че могат да минат всякакви граници и съжалението после ще оправи нещата.
А най-любимото ми е " да, обидих те, ама ти ме предизвика с поведението си". Сериозно ли? Мен защо никой не може да ме предизвика с каквото и да е поведение да обиждам? Лабилна психика.

# 219
Това беше любимият похват на бившия ми. И той се чуди сигурно защо е блокиран...

# 220
Между другото, това кой как приема или не приема отхвърляне, блокиране и подобните, говори много за човека.

# 221
  • Агент под прикритие
А най-любимото ми е " да, обидих те, ама ти ме предизвика с поведението си". Сериозно ли? Мен защо никой не може да ме предизвика с каквото и да е поведение да обиждам? Лабилна психика.
То това е валидно не само в тази ситуация, но и за всички двойни стандарти в поведението на един човек спрямо другите.

# 222
"Не съм простачка, ама обиждам като ме ядосат."
"Не досаждам, ама като му писах, разбрах, че ме е блокирал."
Един съвет. Мислете само върху собственото си поведение.  Има какво да се обмисля.

# 223
Да , права сте

# 224
То това е валидно не само в тази ситуация, но и за всички двойни стандарти в поведението на един човек спрямо другите.
Обиждала съм като бях по-млада, но реално обидите ми са били искреното ми мнение и никога не съм си и помисляла да се извиня за казаното. Проблемът ми на мен лично не е с обидите, а с опитите след това да бъдат оправдани с моментно състояние. Обидил си, заминавай си, какво се обясняваш ма аз тъй, аз иначе? Много хора си мислят, че фактът, че са се извинили, променя нещо и връща предишните отношения. Чувала съм оправдания, че обидите към мен били заради поведението ми, което също било обидно и то било едно и също реално. Аз съм на мнение, че когато приемаш нечие поведение за обидно, просто прекратяваш отношения с въпросния човек, не изпадаш в истерии срещу него и не ръсиш обиди.

Общи условия

Активация на акаунт