Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 626
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
Да и аз  така процедирам Стрина Калина, не се обяснявам , игнорирам и прекъсвам всичко, но
Този път явно съм искала да засегна, което е слабо и глупаво поведение
Имах чувства.

# 226
  • Насред хаоса
Доста здрави нерви имам и рядко блокирам. За сметка на това без предупреждение. Имам малко на брой приятели във фейсбук. Не се разправям и не блокирам заради политически пристрастия или злободневни теми като вируса и ваксините. Блокирала съм заради цинизми и досаждане.
Мен също са ме блокирали, приятелка, на която казах в прав текст, че не ми е приятно ревнивият й мъж да чете или слуша какво си говорим, и някакви келеши, на които съм посмачкала прекаленото самочувствие.

# 227

Защо го прави, като знае мн. Добре, че аз не му пиша първа и като съм сърдита въобще не пиша ...

Като гледам май точно този път ще пишеш, ама дали ще има файда вече не може да се каже.

# 228
Не, няма да пиша

# 229
Пак питам - каква е драмата точно? Искате да споделите или да питате нещо?

# 230
  • София
Драмата е, че момичето е младо, емоционално и за пръв път и се случва мъж да я блокира. Очевидно се е шокирала. Тук търси съвет относно поведението на мъжа, а получи критики защо го е обидила и някакви ултра черни прогнози за бъдещето им, колко лош човек е, че си е изпуснала нервите, че е с лабилна психика Joy. Тя трябва да си реши ще го търси ли, ще се извинява ли или ще го игнорира и ще си намери друг, защото този явно я нервира и тя реагира първосигнално с обидите.

# 231
Да , точно
Получих критики и прогноза Simple Smile)
Много добре казано
Исках да попитам , ако си блокиран на номер дали може да се разбере смс дали е получен

# 232
  • София
Мисля, че го получава! Освен, ако не те блокира по смс. Тогава вече би трябвало да разбереш, че не можеш да пращаш.

# 233
Не знам какво става, ако и блокира номера. Май се изпраща, но реално телефонът му ще ги ограничи.

# 234
  • София
Получават се! Бях блокирала един психо и мислех, че няма как да се свърже с мен и ... изненада, 5-6 заплашителни смс-а от блокирания му телефон. После го блокирах и по смс и приключих с него.

# 235
И защо му е на някой, който знае, че е блокиран, т.е. не го желаят хич, да досажда? Тук блокиран, там дали може да се промъкне...

# 236
  • София
Защото очевидно не е казал всичко, което е искал. Simple Smile Защото иска втори шанс... Много са причините.

# 237
И защо му е на някой, който знае, че е блокиран, т.е. не го желаят хич, да досажда? Тук блокиран, там дали може да се промъкне...
Защото някои имат желание периодично да напомнят, че са били предизвикани или някой друг е виновен за всичко.

# 238
  • София
Не знам какво става, ако и блокира номера. Май се изпраща, но реално телефонът му ще ги ограничи.
При мен не се получават СМС-ите. Само номера съм блокирала, но май зависи от телефона. Иначе излизат като изпратени, да.

# 239
Защото очевидно не е казал всичко, което е искал. Simple Smile Защото иска втори шанс... Много са причините.

Има причина да се затваря една врата под носа ви/ти/ни или да не искат да ви/те/ни чуят. Не е най-важното да добавиш още нещо сега.

Общи условия

Активация на акаунт