Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 789
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
https://www.lcw.com/bg-BG/p/maternity-leggings-with-elastic-wais … anel-S1EA08Z8-CVL
Ето този е моя клин.Честно казано в магазина даже ми се сториха много пари 20 лв за клин, но сега не съжалявам, защото ми е удобен, все едно ми е втора кожа и хич не ме дразни, че ми е върху корема.
И да ви кажа конкретно в Уайкики бях един и същи ден в два различни магазина и имаше коренно различни неща са бременни.В единия магазин клинове изобщо нямаше.Този го взех от мол Парадайс в София.

# 136
sunshine1992, аз бях с отлепване. Нямах никакви болки, а обилно подмокряне, обаче от кръв. Веднага бях на лекар и преминах на терапия с прогестеронови препарати.
добре значи може и да не е това все пак го усещам,ще изчакам до 10.05 а днес имаме годишнина с мм и сготвих вкусотийки . Вече има пъпеши само да кажа били богати на желязо и вит. В и др.
На мен така, както го описваш, повече ми прилича на контракции....предполагам, че док ще ти изпише магнезий, но не съм лекар.

# 137
  • София/Севлиево
Хубав е клина,ама е черен,а аз всячески избягвам този цвят.Затова и взех от лидълските клинове тъмносин и сив,а днес ще отскоча до Кауфланд-според тяхната брошура и там в момента има дрехи за бременни и клин в светъл цвят.Иначе Л размер и на мен ми е голям(и дълъг),но се очаква да порасна още та се надявам до края да ми стават.
Ако успея да се добера до The mall задължително ще мина през New Yorker и Sinsay,че съм в издирване на рокля,подходяща за сватба и се надявам да открия дълга и размер ХЛ(август сигурно ще съм толкова).
Вчера с ММ се разходихме до родния ми Плевен да видя баба,че две години само по тел.се чуваме.Влязох в един бебешки магазин и купих много сладурска играчка за племенника ми,който утре ще ходим да видим.Поразгледах това-онова и реших-каквото трябва да взема за бебо ще е от там и от Севлиево,т.к.цените са доста по-ниски в сравнение със София.Само да дойде време за покупки Simple Smile

# 138
Аз нямам търпение да започна да пазарувам, винаги съм мечтала да купувам неща за момиченце, но за момента се сдържам още.

Иначе аз вчера бях в Лидл (Борово), за първи път обърнах внимание на щанда с дрехите - не са лоши, приятни материи са. Малко ми е трудно да купувам без да меря, но пък цените са добри. Взех си къси дънкови панталонки, много са добре. Взех си и пижамка и един топ. Иначе с номерата беше малко проблем, аз съм М и нямаше почти нищо с този размер.
Някой има ли представа как се случват нещата в Лидл - кога пак ще има дрехи за бременни примерно, веднъж в месеца ли пускат примерно или е различно? И могат ли да се връщат дрехи, каква им е политиката?
Ели, би ли споделила после за Кауфланд Simple Smile

Иначе моето коремче ми се струва направо грамадно в 15гс, не знам защо си мислех че по-късно ще започне да ми личи толкова много. Първа бременност ми е.

# 139
За Sinsay и аз да кажа. Взех си уникална рокля с къс ръкав за 12.99лв. Имаше доста цветове и е много удобна. Смятам да си взема още неща от там. За клуба от уайкики също си взех, но не точно този модел, а един сив(имаше го и в маслено зелено) - супер удобен е за 22.90лв. Взех един черен и от h&m за 35лв., но този от уайкики определено е по-удобен. И хич не се усеща това, че ти загащва целия корем. Дори онзи ден в слънцето и жега цял ден бях по баирите на Велико Търново и нито за миг не ми е било некомфортно.

# 140
  • омъжена
ние не сме маниаци на Арома терапията но си взех този дифузер лампа . С етерични масла сипва се вода и етер. Масло и имам лампа от истинска сол . Като солните стай който направиха. Еми приятно е един път прекалих с дифузера и с цял ден ми се спеше

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 14:15 от sunshine1992

# 141
Чери, Лидълските дрехи аз много ги харесвам особенно лятото пускат серия с ленени дрехи и са много хубави. Относно връщането няма проблем, аз взимам меря в къщи и после което не ми харесва или не ми става връщам, гледам да е в същата седмица, за да мога ако има нещо да мога да заменя. Много харесвам спалното бельо в Лидл, тази седмица има бельо за кошара и много се бях замислила, но имаше само синьо и розово, а аз като незнам пола не посмях да купя, но ако имаше в жълтото щях да си взема, но беше свършило.За Кауфланд, аз си купих риза и клин, клина вече го пробвах и даже ми е по-удобен от Lc waikiki, ризата още не съм, но тя е малко по-широка и може би след месец ще ми стане, макар че всичко взимам в най-малките размери, а за лятото вече имам достатъчно рокли и мисля да сприрам за сега с покупките за мен.

# 142
Sunshine1992, доста четох последно време по темата и ако позволиш един добронамерен съвет, тези масла не са с добро качество, а чрез дифузиране също преминават в кръвоносната система. Ментата е противопоказна при бременност особено в първите месеци, а по-нататък може да се ползва с особено внимание, тъй като може да предизвика контракции. А лампата е много симпатична! Simple Smile
Днес се засилих към поредния Лидл в града, за да проверя няма ли поне един останал клин(разграбиха се още първия ден), щях да мина и през Кауфланд и Уайкики, но си забравих маската, ядосах се на себе си и си се прибрах с празни ръце. Grinning Много съм разсеяна.

# 143
Аз нямам търпение да започна да пазарувам, винаги съм мечтала да купувам неща за момиченце, но за момента се сдържам още.

Иначе аз вчера бях в Лидл (Борово), за първи път обърнах внимание на щанда с дрехите - не са лоши, приятни материи са. Малко ми е трудно да купувам без да меря, но пък цените са добри. Взех си къси дънкови панталонки, много са добре. Взех си и пижамка и един топ. Иначе с номерата беше малко проблем, аз съм М и нямаше почти нищо с този размер.
Някой има ли представа как се случват нещата в Лидл - кога пак ще има дрехи за бременни примерно, веднъж в месеца ли пускат примерно или е различно? И могат ли да се връщат дрехи, каква им е политиката?
Ели, би ли споделила после за Кауфланд Simple Smile

Иначе моето коремче ми се струва направо грамадно в 15гс, не знам защо си мислех че по-късно ще започне да ми личи толкова много. Първа бременност ми е.
Срокът за връщане на стоки в Лидл е 3 месеца. Връщала съм няколко пъти неща в рамките на седмица след закупуването, не е сложно и неприятно, не те гледат лошо Simple Smile Само касовия бон да си носиш или дигиталната бележка, ако ползваш Лидл+.

# 144
  • омъжена
Sunshine1992, доста четох последно време по темата и ако позволиш един добронамерен съвет, тези масла не са с добро качество, а чрез дифузиране също преминават в кръвоносната система. Ментата е противопоказна при бременност особено в първите месеци, а по-нататък може да се ползва с особено внимание, тъй като може да предизвика контракции. А лампата е много симпатична! Simple Smile
Днес се засилих към поредния Лидл в града, за да проверя няма ли поне един останал клин(разграбиха се още първия ден), щях да мина и през Кауфланд и Уайкики, но си забравих маската, ядосах се на себе си и си се прибрах с празни ръце. Grinning Много съм разсеяна.
ок мерси,тя може и само като лампа да се ползва. После ще я ползвам пак за ароматни моменти. 👍 Аз пък исках пустата диня 🍉 дето ли се яде от 1месец. И отивам 13лв . Излиза е няма как да да дам толкова .Тея лидлци ...ще отида до един плод зеленчук след 1час че сега са почивка. Търсих нещо сок мляко от диня няма и няма ...и аз наскоро даже върнах един термометър с касов бон по точно  го смених, иначе са ми връщали и 💰 парите.

# 145
И на мен ми се яде диня, но не знам каква е по суперите отвътре, а винаги ме е било гнус да купя разрязана. Имайки предвид какви мизерни са по плод зеленчуците и сергиите, не ги мият и режат с мръсен нож, пипат с ръцете, с които са пипали пари и какво ли още не 🤢 Ще изчакам още малко да падне цената и ще си купя цяла 🤪

# 146
Мен диня и пъпеш рядко ме съблазняват, ама вижте череши и праскови чакам с нетърпение 🤐😁

# 147
  • au bout du monde
Предният път доста пъпеши и ягоди ядох. Динята ми качваше захарта и я избягва, иначе много обичам.

# 148
  • София/Севлиево
Черешите и аз ги чакам,ама още няма.Иначе дини по това време на годината не бих си взела.Ще си търся когато им е сезона български гледани на полето.
В Кауфланд имаше само черен и сив клин и не си взех,щото сив вече имам,а черен не искам.Имаше и две блузи за 20 лв,но с дълъг ръкав и се отказах.Обаче си взех риза-бяла на синьо райе,пак с дълъг ръкав,от много приятна материя(пише био памук).Л ми е широчка,но пък я взех с перспектива Simple Smile

# 149
  • омъжена
Ох купих си за 7лв от СВА . Вътре е леко презряло учудващо много сладка. Но какво прочетох а вчера изядох 4малки пъпеша и днес динята. Извинявам се на момичето което каза,че му се яде. Видях ,че и други споделят храни и реших,че може да си позволя . Сега съм на слънце ⛅ в кафето по-далеч от кафе или горичка не мога , по малка нужда ходя през 5мин буквално

Общи условия

Активация на акаунт