Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 679
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте дами, току що ми се случи нещо много странно. Като пипнах корема усетих, че само от лявата страна е много твърд, а от дясната меко, а като вдигнах блузата видях че от лявата страна корема отдолу е супер издут, а от дясно почти го няма 🤣. Много се изплаших, дали е възможно бебето да е застанало от ляво или са някакви контракции ? В 17 г.с и 2 дена съм.

Бебето е! 😁😉

# 496
Здравейте дами, току що ми се случи нещо много странно. Като пипнах корема усетих, че само от лявата страна е много твърд, а от дясната меко, а като вдигнах блузата видях че от лявата страна корема отдолу е супер издут, а от дясно почти го няма 🤣. Много се изплаших, дали е възможно бебето да е застанало от ляво или са някакви контракции ? В 17 г.с и 2 дена съм.

Бебето е! 😁😉
Оле, супер! Много яко хихих ❤

# 497
Мина ми феталната, всичко с бебето е наред, всичко е в норми, голямо е 26см и 440гр в 19+2гс 😊 ии да.. Нямах късмета да си имам по едно от всеки пол, пак ще бъде момче. Още се опитвам да свикна с мисълта😄

# 498
Мони,  няма значение, ще бъдеш мъжка майка с двама сина. Какво по-хубава!
И аз нямам търпение, моята е на 1 юни. Тогава ще бъда в 20 + 1. Аз се чудя това ли е т.нар. 3д/4д, на което виждаш как ще изглежда бебето? Сякаш много рано ми се струва още.

# 499
Да, да, това се води. Но прегледа минава като цяло в 3д образ, 4д се пуска за секунди, колкото да го видиш цветно образа:) с баткото ходих в същата седмица между другото, при същия доктор, но неговия образ беше доста по-ясен. Може би има значение пак, че съм с предна плацента и тя реално пречи да се види по-ясно.

# 500
И аз съм на ФМ на 1ви юни. Също съм нетърпелива за прегледа. Първо да ми кажат, че всичко е наред и второ да разбера пола, защото до сега беше и момиче и момче, та се надявам този път със сигурност да се види. Като ми казаха момиче много се зарадвах, после момче - разочаровах се, но вече нямам такова чувство. Даже си представям какво би било да отглеждаш и момче. Ако пак си смени пола, вече нито ще се радвам, нито ще се разочаровам. Просто да е здраво!

# 501
  • au bout du monde
Мина ми феталната, всичко с бебето е наред, всичко е в норми, голямо е 26см и 440гр в 19+2гс 😊 ии да.. Нямах късмета да си имам по едно от всеки пол, пак ще бъде момче. Още се опитвам да свикна с мисълта😄

На мен още в 13с ми казаха че ще е момче. Вече свикнах с мисълта, че ще съм майка на 2 момчета. Живот и здраве леля на момиченце може да стана😆

# 502
Аз от сега се гласа за трето момиче 😄😄😄

# 503
  • au bout du monde
Аз от сега се гласа за трето момиче 😄😄😄

Много ми се иска и момиченце, но да не излезе пак момче😆
Ще поизчакам няколко години, ако ми се рискува може да пробваме 🤣

# 504
Точно се майтапихме днес, викам на мъжа ми, представяш ли си 3то - двойка близнаци момчета😂 че ние имаме и двамата по един родител близнак, та риска си е сериозен😅 ей тогава вече ще ми стане забавно😄

# 505
Здравейте,

Може ли да споделите къде и при кой лекар ходите на фетална (около 20-та седмица)?

Благодаря!

# 506
Здравейте,

Може ли да споделите къде и при кой лекар ходите на фетална (около 20-та седмица)?

Благодаря!

Аз ще съм при Вецев този път. Обмислях и при Янкова в Оскар Клиник да отида, но нямаха часове.

# 507
Аз в 16-та ходих в Оскар при Янкова и останах много доволна. С бебето ми се оказа, че има проблем и се радвам, че тя го видя. Първо прегледът започна специализантката и след малко влезе и д-р Янкова, която реално го прави. Добре обяснява и ме успокои, че всичко ще е наред. Предната бременност бях при д-р Богданова, също имаше специализантка и бях много доволна. Знам, че и Стратиева е много добра. Няма да сбъркате в този център.

# 508
Аз имам час за Стратиева и ще си ходя и при Вецев.Но този за Стратиева отдавна го записах.
Аз имам въпрос.От вчера вечерта имам периодично пробождания от лявата страна ниско долу на корема.Не е някаква болка за умиране, но май се появява  постоянно, защото помня, че сутринта в просъница пак го усещах.За няколко секунди ме пробожда леко и после минава и няма нищо .Някаква идея дали е нещо нормално или трябва да се притеснявам и да звъня на доктора.
Откакто ми каза за скъсената шийка и контракциите само лежа,тъпча се с лекарства и се филмирам за всичко.... 🙄

# 509
goldfinch,аз също имам такива пробождания за два дни спряха казаха ми че е нормално моите бяха доста резки

Общи условия

Активация на акаунт